Şimdi Ara

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.169
Cevap
82
Favori
305.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

durum şöyle hocam, hiç paket yokken süper paket uygulamada gözüküyor tıklayıp parasını verip alıyorsun, ama bursadan hediye gelen süper paket varken uygulamada gözüküp de parasını verip alamıyorsun. benim de uygulamadan almam lazım çünkü app store kredim var Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi sms ile gc super yazıp alınabilir ama bence öyle yapmak isteyen varsa.

bursa paketinde sorun yok hocam istediğim tarihe göre alıyorum, gs paketiydi o fatura kesimine göre veren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

App store da paycell avantajı mı var Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi 

• Maverick80 M kullanıcısına yanıt

puanlarla biraz app store kuponu aldım hocam 50 60 lira birikti Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi 

Üstad bu işin pirisin 😎 Android için paycell hediye goller cepte paketi şu an alınamıyor sanırım?

• Maverick80 M kullanıcısına yanıt

androidde uygulama içinden paket alınmadığı için hocam malesef olmuyor.

• Angara - Fenerbahçe maçına oynadım, 400 MB geldi. Tek hak ile oynadığım için şanslı geçtiğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Maverick80

Uygulama yorumlarında yeni güncelleme ile haber kaynakları ve diğer takım haberleri kapatılamıyor yazılmış. İçine etmişler. Bu yüzden yeni sürümü indirmedim.

Gelecek maç ayarlarında maksimum 4 takım seçiliyor ve yaklaşan maçları ana ekranda maç bitene kadar en üstte gösteriyor. Ne yazık ki tüm ligler yok. Takım sınırlamasını en az 10 yapıp tüm ligleri ekleseler çok yararlı olurdu. Seçilen favori takımların yaklaşan maçlarını/rakiplerini önceden görüp hakları ona göre ayarlardık. Bazı banko maçlar günlük açılsa da önceden bilmek iyi oluyor. Şunu müşteri hizmetlerine yazıyım hatta hep birlikte yazalım. Tabii okuduğunu anlayabilen müşteri temsilcisine denk gelirsek 🧐 Güncelleme ile bu özellik eklenebilir.

Önceki sürümü nerden bulabilirim acaba?

• byJuck kullanıcısına yanıt

• Eskisine döndüm. Google play'da 1 yıldız verdim
  • Eski sürümde haberler yenilenmiyor sanırım :)
  • Katar ligi açılmış ams sadece bugünün maçları var al-satın maçı yarın açılır bu saatlerde

• slavia prag - dukla prag
    https://gollercepte.tv/canli-skor/slavia-prag-dukla-prag-maci-111469934?pg=odds

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

slavia prag - dukla prag
    https://gollercepte.tv/canli-skor/slavia-prag-dukla-prag-maci-111469934?pg=odds

2 hak oynadık bakalım hocam oranlarda iyi

• wheaver06 kullanıcısına yanıt

ben de 4 tane oynadım hadi hayırlısı

• byJuck kullanıcısına yanıt

2 gündür yeni haber gelmiyor. Yeni güncellemeyi zorla dikta ediyorlar. Uygulama yorumlarında kullanıcılar isyan etmiş. Goller Cepte GS uygulamasını yükleyen taraftara zorla FB haberi okutacaklar aynısı FB taraftarı için de geçerli Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi  Uygulamayı bu haliyle silen çok olur.

3 hak da benden.

• vitesse - ado den haag
    https://gollercepte.tv/canli-skor/vitesse-ado-den-haag-maci-111481669?pg=odds
    vitesse çok golcü takım değil ama 2. sırada, ado iyi gol yiyor sondan 2. sırada. Ne olur dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

vitesse - ado den haag
    https://gollercepte.tv/canli-skor/vitesse-ado-den-haag-maci-111481669?pg=odds
    vitesse çok golcü takım değil ama 2. sırada, ado iyi gol yiyor sondan 2. sırada. Ne olur dersiniz?

Valla hocam oranda iyiymiş ama hak az bende yarında al-satın maçı var birazda hafta sonuna kalsın 2-3 hakta yarın bayern maçı da var sanırım

• wheaver06 kullanıcısına yanıt

doğru hocam Bayern ve al sadd daha iyi oranlı. bende 10 hak var 2 tanesini oynarım belki.

• son dk 4. gol geldi
    Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.