Şimdi Ara

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.169
Cevap
82
Favori
306.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iyiydi evet uzun araştırma sonucu guzelce oynayacaktim ama 1 hak oynatti paketi 25 nisanda almistim sure dolmadan kafalarina gore nasil sildiler mh ile ugras isin yoksa uygulama bizr ulasdan yazdim mühendisleri inceleyecekmis sanki virüs analizi yapacaklar bu turkcell iyice sacmalar oldu 😡

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belarus açılmış yeniden , Maç tavsiyeniz varmıdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahal fkya 2 hak bastım

• quote:

Orijinalden alıntı: cnkst

Belarus açılmış yeniden , Maç tavsiyeniz varmıdır ?
    1 hakkım var. Bu maça oynayacağım.
    2 maç hakkım olsaydı Türkmenistan ligindeki maça oynardım diğerini eğer o maç oynanıyorsa.

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mac ne zamandi hocam
    Türkmenistan maclari hangisine oynayalim

Dunya paketim durduk yere silindi bu konuda bilgin var mi?

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Türkmenistan maçı iki gün önceydi. Ben oynamıştım iki hak. 2-0 bitti.

Maç oynanmış olabilir,o gün listede vardı.
    Dünya paketi neden silindi bilemem,süresi mi bitti yoksa başka nedenden mi uygulamadan başvuru yapın dönüş yaparlar. Goller Cepte ve Paycell sıkıntılı uygulamalardır ilginç şeyler çok olur.

• Arkadaslar google play 10tl ile aldigim dunya pak silindi durduk yere ne guzel tayvan maclari vardi oynayamadim 😦😞
    Bu silinme konusu hakkinda bilginiz varsa yardimci olur musunuz

20tl google play ile dunya paketi disindaki super standart vs paketler aliniyor mu? Ona gore kod alacagim 😕

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Arkadaslar google play 10tl ile aldigim dunya pak silindi durduk yere ne guzel tayvan maclari vardi oynayamadim 😦😞
    Bu silinme konusu hakkinda bilginiz varsa yardimci olur musunuz

20tl google play ile dunya paketi disindaki super standart vs paketler aliniyor mu? Ona gore kod alacagim 😕
    aynı isme iki hat varsa turkcell aynı paketten satın alındıktan sonra iptal ediyor ,

• cnkst kullanıcısına yanıt
    Ayni iki paketi hat sahibi ayni olan iki ayri hatta alirsak mi birini iptal ediyor?

Adima 3 hat var ama tek hatta paket aldim ayrica google play 10tl ile almıştım
    Sanırım bu hile yapanlar yuzunden biz de arada gittik ama talep olusturdum takim liderine de soyledim iade olursa bile gec olur 😦

• Sevgili Goller Cepte ailem, oncelikle hayirli ramazanlar ve şu zorlu süreçde hepinize saglikli gunler dilerim.

Turkcell bayagi ilginc olmaya basladi verdiğini geri alma yoluna gitmeye basladi 😡

Gecenlerde harcama yaparak paycell 50tl aldim sabah yuklendi aksam kayboldu 20 gun geri almak icin uğraştım aldim bu seferde alacağım icerikler degismisti ben de gc 3 paket, google 10tl aldim 4tlde onlara kaldi 😃

Haftaya Almanya ligleri basliyor
    17 hakkim var bugun ve yarinki mac onerilerinizi ogrenmek isterim

Guney korede eklenmis listeye ama takimlara yabancıyım ort 3 4 gollü bitiyor
    Belarus Turkmenistan Güney Kore olarak tavsiyelerinizi alsam ustadlar 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 9 Mayıs 2020; 14:15:52 >
  • Turkmenistan Altyn Asyr takimi ile mac miydi? Bugun var hangisine oynanır

Bu ligleri bilmiyorum. Rastgele oynuyorum artık. 2-3 gol civarı çıkıyor.

• Yokmu arkadaşlar bir cevap haklari heba etmeyelim 😕😦

Turkmenistana 4 oynamıştım suan 1-0 gidiyor
    2 hak Belarusa oynadim o 3-0 bitmis
    Belarus Rez Ligi başka maci 5-2 bitti bilemeyince oynamamıştım yarin ayni takimin maci var oynayalım mi? 😳 Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 9 Mayıs 2020; 17:10:26 >

• Ben 8 haklı, paketi Google playle aldım 8 hakkida kullandım bir kaç gün sonra ücret iade oldu nedenini bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 9 Mayıs 2020; 17:55:13 >
  • bundesliga’dan var mıdır tavsiye?

• Hocam Paycell hesabımda 2500 puan birikti. Eğer hala oluyorsa puanlarla goller cepte paketini nasıl alabilirim?

• Paycell puanı ile alınan Google Play Store çeki ile goller cepte hakkı alınabiliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

bundesliga’dan var mıdır tavsiye?
    Leipzig - Freiburg maçına oynadım 2 hat için de. Leipzig futbolcuları futbolu çok özledik,gol atmayı özledik diyorlarmış bakalım coşacaklar mı? Korona stresi ve önlemleriyle oynanan maçların gollü geçeceğini sanmıyorum ama kaleciler korona bulaşmasın diye topu tutmazsa çok gol de olabilir. Ben Almanya'da Leipzig maçlarına hep oynarım zaten,teknik direktörleri defans çalıştırmıyormuş,hep ofans çalışıyormuş.

• teşekkürler, oynadım.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.