< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell, 5G ihale bedelini 10 yıllık taksitle ödemek istiyor (3. sayfa)

-
-
Beyimize bak hele. Cücük kadar kotalı internete Dünya'nın parasını iste, milletin 6G getirmek için uğraştığı yıllarda daha 5G getireme sonra neymiş 5G için taksitli ödeme istiyorlarmış.
Alıntı
metni:Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 5G ile beraber "dinamik tarife" uygulamasını hayata geçirmek için BTK ile görüşecek. Bu sistemin devreye girmesi halinde kullanımın yoğun olduğu saatlerde kullanıcıların daha yüksek ücret ödemesi gerekecek. Turkcell Genel Müdürü Koç, "Bunu BTK’ya sunacağız. Yani hızlı interneti sürekli vermek yerine ihtiyacı olana o saat diliminde vereceğiz” dedi. Oldu paşam, başka istediğiniz? Bir de çıplak olarak domalalım isterseniz? Uyar mı?
BTK bu kadar aptalca bir fikri kabul ederse onlara da yazıklar olsun. Getirmesinler 5G filan o zaman. Lan dünyanın en boktan hizmetine en yüksek iletişim bedeli iste onu da zamlı bir şekilde damla damla ver. Şaka gibi ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence 5G gelmesin. Gelirse binbir tane fazladan ücret/vergi çıkarırlar. Zaten cücük kadar kotalarla 5G nin de bir faydasını görmez son kullanıcı. Tamam anladık son teknolojiyi (ki 6G çıkacak lan) bize çok görüyorsunuz, biz razıyız eski teknolojiyle kazıklanmaya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu ben de merwk ettim, araştıracağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 senede paketlere %300 zam yaptı daha ne taksidi diyor bunlar
-
Genel müdürün haline üzüldüm. Milleti soyup soğana ceviriyosunuz, kazandığınız paranın haddi hesabı yok. Önceden dikilen direkler haricinde yatırım yok beyafendideki piskinliğe bak. Milleti nasıl yolarızın derdinde. Ölüm var, ve mutlaka sizede uğrayacak. Millete zulümden vazgeçin, Hakkaniyetli olun. Hakettiğiniz ücreti talep edin, yoksa hesap veremezsiniz. Bizden nacizane hatırlatmak. U
-
Nasılsa sağılacak, sesini de çıkarmayacak bir millet var. Eh bizi yöneten ve yönetmeye talip olanların da hiç bir utanması sıkılması olmadığını bildiğimize göre. Turkcell rica etmiş, kırmak olmaz. Dayayın millete zararlarını, ziyanlarını. Zaten bugüne kadar çöpten bozma hizmetlerini fahiş fiyatlarla sunmuyorlarmış gibi daha da yüklenin milletin sırtına.
-
Turkiyeye acilen 1 den fazla bağımsız gsm firması lazim. Turkcelle 5g yi vermemek lazım. Yine 5g nin ucretini millete ödenecek diğerleri de ayni
-
Yav 10nsene ne demek benim haksız yere ucretlendirdigi faturayı faiziyle birlikte 1 ay beklemedi gücü yoksa yapmasın w
-
El Âlem 6G’ye geçecek biz hala 5g ihalesi peşindeyiz. 10 yıllık taksit bitene kadar da gelişmiş ülkeler 7G’ye geçer herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zeki müren de bizi görecek mi
-
Turk milletine yakisan budur. Musluman adama yakisir mi hizli internet kullanmak? Caiz midir bu durum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
5G'de yoğun saatlerde yüksek ücretli tarife için BTK'ye teklif sunulacak
Yoğun saatlerde yüksek ücretli tarife ne, kafayı mı yediniz!?
-
Niye para ödüyorlar ki? Sanki altyapıyı devlet kuracak. Çok saçma birşey. Kimsede dememiş böyle bir ihale niye var.
-
5G neredeyse normal vatandaş için hiç gerekli değil. Mevcut internet hızı düzgün çalıştığı zaman 1080P 2x hızda Youtube izletiyor.
5G isteyen alır. Fiber interneti herkes mi kullanıyor.
Yoğun zamanda telefon otomatik 5G den mi çıkacak. Benim Paketim belli, 30GB 40GB 50GB. Sonra paket aşımı diye millete fatura kitleyecekler.
Normal 4.5G evdeki ADSL kadar hızı var. ADSL evde 3-5 cihazda çalışıyor. 4.5G neredeyse tek cihaz olarak telefonun kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 10 Ocak 2025; 17:50:22 >
-
Simdi tantana 0.5 G icin mi. Direkt 6 ya gecelim
Reis 1.5 yukselterek gidiyodu ne guzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklıma
Aşçı bahçıvana, bahçıvan şöföre, şöför uşağa meselesi geldi...
Bir ton baz istasyonu kurup milleti radyasyona maruz bırakıyorsunuz, frekansları da ayrı ayrı firmalara satarak ülkede stabil bir iletişim sistemi yaratma fırsatını da baltalıyorsunuz.
Yıl olmuş 2025, hâlâ bir operatör çekerken diğeri çekmiyor, günümüzde iletişim gerekli, acil durumları var, depremleri var bunun hadi keyfi kullanımı geçtim. Bir operatör orada çekmiyor diğeri çekiyorsa, çekmeyen operatördeki kullanıcının iletişim hakkını hiçe saymak yerine diğer operatörün baz istasyonlarını ve frekanslarını kullanmasına dair bir zorunluluk getireceksiniz operatörlere. Bu kadar kapitallik fazla, depremlerde veya felaketlerde devreye sokun bari be kardeşim ayıptır adamı konuşturuyorsunuz zorla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 11 Ocak 2025; 3:8:5 >
İhtiyacı olan saat dilimi saçmalığı girdi hayatımıza, hayırlı olsun.
Uyduyu devlet gönderiyor. Baz istasyonları uydu üzerinden bağlanıyor. Sonra uyduya bağlanan istasyondan diğerlerine fiber kablo ile dağıtılıyor bağlantı.
Bazıları da parasını bizden çıkaracak diye eleştirmiş
Kimden çıkmasını bekliyoruz pardon, afrikayı sömürüyor da ordan mı çıkacak parası?
Bu bir şirket, yatırım yapacak, sonra da o yatırdığı parayı ne kadar sürede çıkarıp kara geçerim diye hesap yapacak. Normal değil mi!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X