Şimdi Ara

Turkcell Fırsat 5gb'dan hangi tarifeye geçebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda Turcell Lifecell Fırsat 5gb (+1gb) kullanıyorum. Taahhütüm bitiyor bu ay. 37₺ ödüyorum. Vodafone'da buna yakın hangi tarifeye geçebilirim? Konuşma ve sms miktarı çok önemli değil ama internet ne kadar çok olursa o kadar iyi. Bildiğim kadarı ile hız düşen sınırsız tarife yok, yeni tarifelerde geldi mi böyle bir seçenek?

Turkcell den geçerken bir bayiye gitmek gerekiyor mu yoksa internet üzerinden yapılabiliyor mu bütün işlem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 6 Mayıs 2019; 6:34:30 >

• Vodafone önermiyorum ama illa Vodafone olsun dersen Faturasız Internet Hediyeli X Large Tarifesi o fiyata piyasadaki en avantajlı tarife. Fiyatı 35 TL ve numaran taşındıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp müşteri hizmetleri geçirebiliyor. Bayiide numara taşıma başvurusu esnasında seçemiyorsun. Bayide konuştugunca ödeyi seç,hat taşınınca mhizmetlerini ara ve tarifeni dedigim tarife yap sonra yukleme yaparsın.
    6 GB + 1 GB internet + her cumartesi - pazar 90 dakika sınırsız GB ücretsiz internet + 1000 dakika vs..

Eğer bana heryöne 100 dakika 100 sms yetiyor diyorsan Turk Telekom Doyasıya 10 GB 33 TL. 100 dakika yetiyorsa çok uygun.
    Numara taşıma işlemlerini taşımak istedigin operatorun bayilerinden başlatabilirsin.
    Turk Telekom'un web sitesinden de form doldurup başlatabilirsin. Eturkiye.gov.tr üzerinden de başvurabilirsin ama başvurudan sonra adresine kurye gelir,evrakları alır imza attırır,evrakları bırakır. Kimlik fotokopisi vermeden,sözleşmeye imza atmadan olmuyor bu işler. Kurye ile hattın taşınması bayiye göre 2-3 gün geç sonuçlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 6 Mayıs 2019; 10:10:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi cok degismissin sen.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.