Turkcell Faturalı hat sahibiyim. Çoğunlukla turkcell'li lerle konuşmak için bu hattı aldım. Fakat kafama göre uygun hesaplı bir tarife bulamadım. Önerdiğiniz bir tarife var mı?
daha çok türkcell lilerle diyorsan türkcell ile dakikası 15 ykr ye konuşturan tarifesi var onu dene derim sitesinde var türkcellin detylı bilgi :)
çoğunlukla turkcelliler ile konuşuyorsan bizbize hepimiz tarifesi uygun aylık konuşma durumuna göre istediğin paketi seçebilirsin. en düşük paketi 60 dakikalık paket 9.5 ytl. eğer yurt içi her yönü ararım diyosan biraz daha para ödeyip herkesle tarifesini kullanabilirsin. herkesle tarifesinin en düşük paketi 60 dsakikalık paket 12 ytl.
480dk'lık paket ile h.sonu full beleş tcellilerle gorusmek.
gunluk tarifesi de iyi.
Bizbize hepimiz 240 dk tarifesini kullanıyorum. Ev, İş ve Turkcell numaralarına ayda 240 dakika 33 ytl karsılığında konusuyorum.( Öiv hariç Kdv dahil ) Öiv dahil yaklasık 40 ytl yi buluyor ancak mesajdı farklı hatları aramak size kalmış. Saygılar...
Varsa 25 yas altinda bir tanidigin, Turkcell hat kullanmayan, Kampuscell'e gec, 10 dakikasi 9,9 YKr, yani 1 saat konusuyorsun bir ekmek parasi oduyorsun..