Kesin iLeRDe Bunada Ücret KoyarLar Bak Shady Demişti Dersiniz
Demene gerek yok..Öyle olacak zaten..
ben ücretli olacağını düşünmüyorum sonuçta maillerini kontrol etmek için cep telefonundan internete bağlanman gerekecek mail adresi için ücret alınmıyor olsa bile internete bağlandığın için bir para ödeyeceksin,diğer ISS'lerden bağlanmayı da kısıtlarlarsa her halukarda para ödemiş olacaz:)
Online işlem merkezinden daha önce aldığınız adresleri aktif hale getirip kullanabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: bersoy
quote:
Orjinalden alıntı: Shady
Kesin iLeRDe Bunada Ücret KoyarLar Bak Shady Demişti Dersiniz
Demene gerek yok..Öyle olacak zaten..
bersoy dediyse doğrudur...ne de olsa o da bir tuekcell çalışanı(bunu yazdığıma çok kızıcak ama olsun editlemiycem:)))
denemekte zarar yok..
Arkadaşlar ayarlar aktif edilmiş ama sitede ki ayarları uygulamama rağmen bağlanamadım bir türlü, ne outlook'tan ne de telefondan bağlanabiliyorum. sitede ki ayarlar ;
Şifre / Password : SuperŞifreniz Gelen Eposta Sunucusu / pop3 server : pop3.turkcell.com Giden Eposta Sunucusu / smtp server: smtp.turkcell.com
ancak sanki portlar eksik gibi geldi! Bağlanabilen varsa yardımcı olabilirmi? Tnxx.!!!
ben bi zamanlar kullanıyordum ama sanırım artık aktif değil :) 6 yıllık konuyu hortlamış olacam ama sanırım artık türkcell'in yeni servisleri daha iyi olduğu için olabilir.
valla hoşuma gitti bakalım iyi olcak mı zaman göstercek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme