Şimdi Ara

Turkcell'den İki Gün Bedava YENİDEN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tabii istediğim zaman istediğim yere geçerim bu benim kendi tercihimdir. Nerede daha uygunsa, kampanya çoksa bireysel kullanıcı olarak oraya geçeceğimdir elbet. Ama bazen işi abartıp sanki turkcell in sahibi gibi, onu savunmanız çok garibime geliyor. Benim belirtmek istediğim konu aslında buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 3 Mart 2009; 19:43:34 >
  • cazip degil..120 daikalık paket + 10= yaklaşık vergiler dahil 35.00 tl yı bulur...
  • on yılı aşkın turkcelliyim ve kalitesine gerçekten güveniyorum... benim burda kızdığım nokta 2 gün bedavayı paralı yapması değil... sadece eski kampanyayı paralıya çevirip kelime oyunlarıyla hala bedava gibi gösterip internet sitelerinde aynı şekilde lanse etmeleri.. bunu tam olarak okumayan halk bedava sanıp katılacak bu kampanyaya ve ay sonu faturayı görünce şok geçirecek...
  • Oh be rahatladım. Ama sonuçta Turkcell lin kalitesine güveniyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

on yılı aşkın turkcelliyim ve kalitesine gerçekten güveniyorum... benim burda kızdığım nokta 2 gün bedavayı paralı yapması değil... sadece eski kampanyayı paralıya çevirip kelime oyunlarıyla hala bedava gibi gösterip internet sitelerinde aynı şekilde lanse etmeleri.. bunu tam olarak okumayan halk bedava sanıp katılacak bu kampanyaya ve ay sonu faturayı görünce şok geçirecek...

Dediğinizde haklısınız esasında.
    Tüketiciyi aldatmaya yönelik bir tutum var.

Ama zaten Turkcell bu konularda fazlasıyla mimli olduğu için pekte problem değil.
    Yani Turkcell ne yapsa Turkcell'e yakışır diyorum.

• Kafaya bak,bedava (güya) arama yapmak varken sms niye atayım?Tam bir uyanık tüccar matığı.Yapsana haftada 2 gün konuşma+hergün veya aylık 1000 mesaj bedava diye..

Soyguncu hepsi..

• resmen saçmalamış turkcell bu sefer
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

on yılı aşkın turkcelliyim ve kalitesine gerçekten güveniyorum... benim burda kızdığım nokta 2 gün bedavayı paralı yapması değil... sadece eski kampanyayı paralıya çevirip kelime oyunlarıyla hala bedava gibi gösterip internet sitelerinde aynı şekilde lanse etmeleri.. bunu tam olarak okumayan halk bedava sanıp katılacak bu kampanyaya ve ay sonu faturayı görünce şok geçirecek...

Arkadaş çok iyi açıklamış...Kelime oyunlarıyla milleti soyma :( pis hesaplar bunlar

• kim nereye geçiyo anlamadım bu iki gün kampanyasına kaydolanların çoğu cayma bedelliye dekaydoldu 300+40=340 veren istediğiyere geçer...
  • ALO 60 PAKETİ TARİFESİNE KAYITLIYIM
    AYLIK STANDAR 12 TL CİVARI FATURA GELİYOR.

Bu 2 gün muhabbetine üye olduğumuzda ayriyeten ücret alınacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

ALO 60 PAKETİ TARİFESİNE KAYITLIYIM
    AYLIK STANDAR 12 TL CİVARI FATURA GELİYOR.

Bu 2 gün muhabbetine üye olduğumuzda ayriyeten ücret alınacakmı

Evet. Vergiler dahil 10.91 TL ücret yansıyacak faturana

• Faturaya yansıması kötü olmuş diyebilirim ama farklı bir açıdan bakınca eğer msj atıyorsanız ve faturalı iseniz ve sevdikleriniz ya da rehberinizin yoğunluğunu turkcell hatlar oluşturuyorsa bence güzel bir durum :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.