İlk atak, Turkcell'in abonelerine ücretsiz cep telefonu dağıtması. Şirketin bu amaçla cep telefonu üreticileriyle görüşmeler yürüttüğü ve bu çalışmayı yakın bir zamanda ilan edeceği konuşuluyor. Uzmanlar, Turkcell'in bu yöntemle çoğu hazır kart kullanıcısı olan abonelerini kendisine bağlamak istediğini belirtiyorlar. Bir anlamda Vodafone'un Turkcell'den müşteri 'çalmasına' yönelik de önlem alınmış olacak. Zira dünyada Vodafone yeni abonelerine son teknoloji cep telefonlarını ve Vodafone hattını aylık sabit bir ücret karşılığı dağıtıyor. Kullanıcı aylık bir sabit ücret vererek cep telefonu sahibi, bu da o müşteriyi operatöre bağlayan önemli bir araç oluyor. Vodafone Telsim'i alınca GSM uzmanlarının ilk aklına gelen bu pazarlama taktiği olmuştu.
rekabet güzel şey.sonunda turkcellin güzel ama pahalı hizmeti işallah ucuzlar.
quote:
Orjinalden alıntı: okeyn
rekabet güzel şey.sonunda turkcellin güzel ama pahalı hizmeti işallah ucuzlar.
Sana bişey diyim mi türkcellin kaliteli hizmet verdiği falan yok artık.burunlarından kıl aldırmıyorlar hem de lanet bir hizmet veriyorlar.şebekeleri iyi çekmese onlar piyasadan silinmişti şimdi..bir kampussele geçeyim dedim adamlar 3 aydan beri geçirmiyorlar bir türlü
ama adamların bu kadar yayılmalarının sebebi yıllarca bu ülkede tekel olmalrı ve insanları sömürmeleri.ben hatırlıyorum 5-6 yıl önce 50 milyon turkcel faturası ödeyenler vardı
dediklerin doğrudur.en güzel avantajı heryerde çekmesi tabiki.ben bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadığım için söledim.
pek sorunla karşılaşmadım turkcell de...ancak fiyatlar biraz daha aşağı çekilse çok iyi olacak.
işte şimdi turkcell hapı yuttu. bunu yapacak kadar tırstıysa daha neler olacak kim bilir ilerde
98 den beri cep telefonu kullanıyorum. turkcell kullanıyorum. daha bi haltını görmedim. şaşırmam doğaldır.
4 YILLIK TURKCELL KULLANICISIYIM VE EN SONUNDA TURKCELL DEN BİR ATAK GELDİ.YALNIZ BANA TELEFON ÇOKTA LAZIM DEĞİL.TELSİMDE Kİ GİBİ 100 MESAJ BEDAVA İSTİYORUMMMMM.
abi adamlarda hakı ne yapsınlar%66 vergi ödüyorlar onlarda tabii yabancı yatırımcı gelince vergiler düşecektir böyle bir ülkeyiz işte
Bana Turkcellden hiç istemediğim halde her ay 20-30 kontörlük şarkı yolluyorlar. İkinci şikayet e-postama kaç zaman sonra cevap geldi. Bakalım bu ay aynı hadise olacakmı? 5 ay x 25 kontörden hesaplarsak 125 kontör gitti. Dolayısıyla Turkcelle güvenim yok!
turkcell niye iyi çekiyor çünkü telsim avea kullananlar 5 dk 1 kontür muhabbetine çok konuşuyor da ondan aslında turkcellin iyi çektiği falan yok geçenlerde yarım saati 3 köntür yaptılar şebekeyi nasıl zorladı görmediniz mi?
rekabet kurumu açıklama yaptı...
bedava dağıtılacak telefonlara karşıyız...asla izin vermeyeceğiz...
özellikle vodofone un girişimine karşı turkcell de avucunu yalayacak...
quote:
Orjinalden alıntı: nofrost bir kampussele geçeyim dedim adamlar 3 aydan beri geçirmiyorlar bir türlü
Ben öğrenci kimliğimle gittim. 2YTL ödedim ve 2 gün sonra kampuscell li oldum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nofrost bir kampussele geçeyim dedim adamlar 3 aydan beri geçirmiyorlar bir türlü
Ben öğrenci kimliğimle gittim. 2YTL ödedim ve 2 gün sonra kampuscell li oldum.
aynen
turkcell'de mudur maasi nedir acaba ya?
Sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: neokek
turkcell'de mudur maasi nedir acaba ya?
quote:
Orjinalden alıntı: mevsim78
rekabet kurumu açıklama yaptı...
bedava dağıtılacak telefonlara karşıyız...asla izin vermeyeceğiz...
özellikle vodofone un girişimine karşı turkcell de avucunu yalayacak...
izin verilse bile bizim ac gözlü paraya doymayan türkcell, bedava telefon ayagıyla yine bi güzel soyar milleti onun icin sakın kimse acele etmesin... turkcellden 2 yıllık sözlesmeyle filan telefon alanlar Vodafonun bedava telefon kampanyasını görünce kafalarını duvara vururlar.... türkcelin oyununa gelmemek gerek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme