Şimdi Ara

Turkcell'de 532 'li faturalı yeni bir hat açtırıp, faturasıza çevirme maliyeti nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 532 li hattı mecburen faturalı açtırmak gerekiyor. Bunu açıldığı gibi faturasıza çevirsek ne kadar gelir ilk fatura?

(Vergilere bir de ilk tarife parası eklenicek ve en azından bu konuda TIM'dekilerin yanlış yönlendirme riskine karşı uyanık olmak istiyorum. Tarife ya da paket her neyse, ne seçilmeli ilk anda, en ucuz maliyet için?)

• Denediniz mi hocam neler oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim. İlk bir ay hattı faturasıza taşıyamıyormuşum demişti bayi. MT temsilcisi ise telefonda demişti ki, ilk fatura kesildikten sonra taşıyabilirsiniz. (Hattın açılmasından 26 gün kadar sonra ilk fatura kesim tarihi vardı.)

33 lira olan tarifeyi cayma bedelli olarak 23 liraya veriyorlardı ve onu seçmiştim. İlk fatura kesildikten 2 gün sonra gidip geçiş işlemi yaptırdım. İlk fatura 30 liraya yakın bir rakam geldi. (28 ya da 29 küsurdu.) Bunun 23 lirası tarife bedeli ve üzeri de 12 ay takside bölünmüş vergilerdi. İkinci fatura ise, kalan vergiler ve ikinci ayın 2 günlük kullanım bedeli olarak, 78 küsur lira olarak geldi.

Yani toplam 110 liranın biraz altında bir maliyeti oldu. Hattı taşımadan hemen öncesinde de eşcell simkart aldım 44 liraya. Bunu keyfi olarak yaptım. (Faturasıza geçtikten sonra alınamıyor. Ve sim kartlardan biri 128 lik oluyor bu şekilde)

Böylelikle toplam 150 lira gibi bir şey oldu maliyet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.