Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erturkmen

quote:

Evet,önceki mesajlara bakarsanız bu durumda olan arkadaşlar var,
    Yeni uygulamada kontrat bitse de kalan dakikaları kullanabiliyorsunuz.
    Turkcell ters köşe yapmazsa dk bitene kadar sorun olmaz deniyor.

Anladım en azından internet paketim bitene kadar Turkcell'deyim sonrası Avea'nın 19'luk tarife güzel duruyor, kısmet bakalım...

İki hattımı da avea nın 19 tl genc paketi icin taşıdım,
    Turkcell yeni kampanya yapana kadar avea daha hesaplı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bir kaç gün önce kontratımın bittiğine dair mesaj geldi ancak oim'den baktığımda şu an halen aktif kontratımı görüyorum. Hem de Mart ayına kadar. Faturam 20 Şubat gibi kesilecek faturamdan da sonra devam ediyor gibi, bu durum normal mi, bilgisi olan var mı?

veya daha sonra turkcell ters köşe yapıp kullandığınız ek dakikaları faturanıza ekleyebilir.. :)

• şubatta yeni kampanya açıklanacak denmiş önceki mesajlarda, böyle bir şey yok sanırım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

quote:

Anladım en azından internet paketim bitene kadar Turkcell'deyim sonrası Avea'nın 19'luk tarife güzel duruyor, kısmet bakalım...

İki hattımı da avea nın 19 tl genc paketi icin taşıdım,
    Turkcell yeni kampanya yapana kadar avea daha hesaplı görünüyor.

Avea nın kampanyası çok hesaplı..Ben de bugün 13 yıllık Turkcell hattımı Avea nın bu kampanyasına taşımak için işlemleri başlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 6 Şubat 2012; 12:36:18 >

• Babamın bugün türkcele gelen hattı için EVET 90 yazıp 7400 gönderdim. İşlem tamam 90 dk verdi.
    Bir yıl daha türkcelde bu hatta.
  • Arkadaşlar hangi tarifeye geçiş yapmamız lazım 90 dakika hediye alabilmek için birde ücretsiz mi bu 90 dakika?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahzen

Arkadaşlar hangi tarifeye geçiş yapmamız lazım 90 dakika hediye alabilmek için birde ücretsiz mi bu 90 dakika?

hacı bu haktan yararlanmak istiyorsan öncelikle hattını turkcell'deyse vodafone veya avea ya kontörlü olarak daha sonra turkcell faturalı olarak şu günlerde migrosa uğra hem 50 liranı almış olursun. Faturalı olarak taşırken 18-25 yaş arası isen gençtarife opsiyonsuz olarak açtır. (Aylık sabit ücreti yoktur) Dha sonra hattın açıldığı gün mutlaka ama "evet 90" (tırnakları yazma) yazıp 7400'a gönderiyorsun ve hemen yüklenmiş oluyor. DHa sonrada istersen online işlem merkezinden kontrol edebilirsin.

• kısmet olursa bende alacam saat 12 ' de açılıyor hat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

kısmet olursa bende alacam saat 12 ' de açılıyor hat...

kaçırma bu fırsatı
  • 3 senedir valide hanim bu kampanya ile kullaniyordu hattini 3ay da 2 ay 15 tl gibi faturalar oduyorduk ama dimdi olmadi bende kaldirdim avea ya tasidim kampanya devam etmezse duran olmaz turkcellde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

3 senedir valide hanim bu kampanya ile kullaniyordu hattini 3ay da 2 ay 15 tl gibi faturalar oduyorduk ama dimdi olmadi bende kaldirdim avea ya tasidim kampanya devam etmezse duran olmaz turkcellde

kampanya bitti.
    ama diğer operatörden turkcell faturalıya tasıyınca 90dk Heryone alabiliyoruz. ( EVET 90 --->> 7400 )
    120 dk heryone yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

kaçırma bu fırsatı

benim kullandığım hatlarda var zaten eş dost akrabaya yapıyorum...Onlar taşıyacağı zaman ben taşıyorum migros'ta 50 liraları ben alıyorum iş biraz ticarete döküldü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

kaçırma bu fırsatı

benim kullandığım hatlarda var zaten eş dost akrabaya yapıyorum...Onlar taşıyacağı zaman ben taşıyorum migros'ta 50 liraları ben alıyorum iş biraz ticarete döküldü

ooooo işin almanyadan iyiymiş

• :)) anladım o kadarını taşıdım şimdi turkcelle taşıyacağım benim merak ettiğim 90 dakika ücretli mi ücretsiz mi? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahzen

:)) anladım o kadarını taşıdım şimdi turkcelle taşıyacağım benim merak ettiğim 90 dakika ücretli mi ücretsiz mi? Teşekkürler...

ücretsiz hacı ücretsiz 90 dakikayı aşmadığın sürece gençtarife de olursan sadece telsiz kullanım vergisi gelir..
  • bu tarifeden avea nın süper fikir tarifesine mi geçti numara taşıyan arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

bu tarifeden avea nın süper fikir tarifesine mi geçti numara taşıyan arkadaşlar?

Avea nın Genc Paketine gectim ben.
  • türkcell müşteri hizmetlerine facebook tan twiterdan mesaj atın yapılan tüm kampanyalar yeni üyelere veya hat taşımada kullanılabiliyor. eski kullanıcıları sallamıyorlar 2 kere attım ben bu konuda çalışmalar devam ediliyo yeni kampanyalarımızı internet sitemizden takip edebilirsiniz diye cevap yazdılar sürekli aynı konuda şikayet gelirse ilgileniceklerini düşünüyorum..
  • Bende 120 dk kampanyası devam ediyormu diye bakiyim dedim ama bitmiş sanırım. O zaman bir anlamı kalmadıki turkcellin..
  • az konusanlara 90 yetiyor.
    yetmezsede jokerle 60 dk daha alıyor
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.