Şimdi Ara

TURKCELL CONNECT CARD (GPRS + WIRELESS + EDGE PCMCIA CARD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  TURKCELL CONNECT CARD (GPRS + WIRELESS + EDGE PCMCIA CARD)

     TURKCELL CONNECT CARD (GPRS + WIRELESS + EDGE PCMCIA CARD)


    Kartı hem wireless hem de GPRS kart olarak kullanabilirsiniz. Sim kartınızı taktığınız anca sorunsuz olarak yazılımı ile sizi GPRS ile bağlar. Tüm kutuları kitapçıkları CD'si felan tamamiyle herşeyiyle durmaktadır ve sorunsuzdur. Daha ihtiyacım olmadığı için satılıktır.
    Fiyat : 150 TL , Turkcell'den almak isterseniz 300TL 'dir.


    TURKCELLCONNECT MOBİL MODEM KART


    TurkcellConnect Mobil Modem Kartı takıp bağlanın, online hayata başlayın! TurkcellConnect Mobil Modem Kart, ürün paketi dizüstü bilgisayarınızdan İnternet''e ya da kurumsal bilgisayar ağınıza mobil olarak ulaşmanızı sağlayan bir veri iletişim çözümüdür. Bu ürün paketi içinde sunulan TurkcellConnect Mobil Modem Kart ise, kredi kartı boyutlarında dizüstü bilgisayarınıza takılarak modem işlevi gören kablosuz bir iletişim cihazıdır. TurkcellConnect Mobil Modem Kart ürün paketi ile sunulan modem kartı ile cep telefonunuzu meşgul etmeden dizüstü bilgisayarınız ile kablosuz, kolay ve hızlı veri bağlantısı kurabilirsiniz. Kolayca kurulabilen TurkcellConnect önyüzü ile gerekli tüm ayarlar otomatik olarak yapılarak, bilgisayarınız hemen bağlanmaya hazır hale gelecektir. TurkcellConnect Mobil Modem Kart''ı yurtiçinde Turkcell GPRS/EDGE şebekesi kapsama alanında; yurtdışında ise Turkcell ile GPRS uluslararası dolaşım (GPRS Roaming) anlaşması bulunan operatorlerin kapsama alanlarında kullanabilirsiniz. Bunun için Mobil Modem Kart ile kullanacağınız hattın uluslararası dolaşıma açık olması gerekmektedir.



    TurkcellConnect Mobil Modem Kart ürün paketi ile yapabilecekleriniz Mobil olarak, zaman ve mekan sınırı olmaksızın, kapsama alanı içerisinde kalan her yerde İnternet''e ulaşabilirsiniz Kurumsal ağınıza ve e-postalarınıza erişebilirsiniz * Dizüstü bilgisayarınızdan kısa mesaj alıp gönderebilirsiniz Kullanım bilgilerinizi (hız, transfer edilen veri miktarı) izleyebilirsiniz Modüler yapı sayesinde bağlantı ayarlarınızı değiştirebilir, iş veya ev gibi farklı konumlarda veri bağlantısı kurmak için farklı profilller tanımla***arayüzü kişiselleştirilebilirsiniz.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.