Şimdi Ara

TURKCELL.BLACKBERRY.COM UZANTILI MAIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, BlackBerry cihazımda maillerimi alıyorum ancak bir de operatör uzantılı mail adresi deneyeyim dedim. Şimdi ben bu servisten hesap oluştursam yeni bir BlackBerry'ye geçince de aynı hesabı kullanabilecek miyim? Yoksa tekrar baştan tanımlamam mı gerekecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Merhaba arkadaşlar, BlackBerry cihazımda maillerimi alıyorum ancak bir de operatör uzantılı mail adresi deneyeyim dedim. Şimdi ben bu servisten hesap oluştursam yeni bir BlackBerry'ye geçince de aynı hesabı kullanabilecek miyim? Yoksa tekrar baştan tanımlamam mı gerekecek.

Operator degistirmediginiz surece butun Blackberry cihazlarda ayni e-posta adresini kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: franchise

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Merhaba arkadaşlar, BlackBerry cihazımda maillerimi alıyorum ancak bir de operatör uzantılı mail adresi deneyeyim dedim. Şimdi ben bu servisten hesap oluştursam yeni bir BlackBerry'ye geçince de aynı hesabı kullanabilecek miyim? Yoksa tekrar baştan tanımlamam mı gerekecek.

Operator degistirmediginiz surece butun Blackberry cihazlarda ayni e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Heh tamam. Cok tesekkur ederim. :) Bir de hesap acabilsem cok guzel olacak. Neyse bir de bilgisayardan deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 17 Temmuz 2012; 16:06:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: franchise

http://www.turkcell.blackberry.com adresinden sorunsuzca oluşturabiliyor olmanız gerek. Nasıl bir hata alıyorsunuz??

Bilgisayardan hesap oluşturmak isteyince cihaz üzerinden yapın diyor. BlackBerry'den yapınca da hesap oluşturulamadı diyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.