Şimdi Ara

Turkcell Bayisinde Kavga Çıkardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olanlar aklıma geldikçe ellerim titriyor sinirden. Normal faturalı tarifem var dün ödemek için gittim bayiye 200 lira civarı ekstra meblağ çıktı orada ilgilenen kişiye bunun imkansız olduğunu sistemde bir hata olduğunu söyledim baktı sistemden kota aşımı yaptığımı söyledi hatta çok fazla veri indirilen sitelerin adreslerini gösterdi, ilk sırada brezırs diye bir site vardı toplam 100GB felan indirmişim ya yok dedim imkansız telefonumu heklemişlerdir inanmadı orada sinirlendim telefonumu yetkili abinin kafasına fırlattım bayıldı sonra kapıdaki güvenlik gelip bana şok verdi 2 3 saniye sarsıldım montumun iç cebinde taşıdığım bim poşedini güvenliğin kafasına geçirip nefessiz bıraktım o da bayıldı etraftaki müşteriler dehşet içinde olanları seyrederken içeri mercan dede girip bana zebanicell'in tanıtımını yaptı, artık ailecek bunu kullanıyoruz hem ekonomik hem de kota aşım derdi yok.

• O sitelerde kel kafalı bi abi var. Herkese çok acımasız davranıyo. Faturayı yükselten kesinlikle odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante Majestic

O sitelerde kel kafalı bi abi var. Herkese çok acımasız davranıyo. Faturayı yükselten kesinlikle odur.

Galiba hocam
  • Zebanicell ne oğlum güldürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.