Şimdi Ara

TURKCELL AYLIK 4GB (15 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell hatlarına Aylık 4GB paketi 15 TL ye atıyorum.

Ödemeyi kendi adıma AKBANK banka hesabıma kabul edeceğim.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    Link:https://www.facebook.com/commerce/products/1334475373263006
    Whatsapp: 05384642086
    Anında yüklemesi yapılır. Bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz. Paket talebi için yukarıdaki linkten veya whatsapp tan ulaşabilirsiniz.
    Faturalı faturasız farketmez.

Kurallar:

-Bu paket bir hatta 24 saatte bir tanımlanır. 1 den fazla paket alımlarında her gün 1 kere yükleneceğinden dolayı diğer ödülünüz için 24 saat geçtikten sonra yüklenecektir.

- Turkcell abonelerinin mobil ödül yüklemeleri, operatör kuralları gereği 23:00 - 06:00 saatleri arasında YAPILAMAMAKTADIR.

-Paketin yüklenmesi tanımlandıktan itibaren 20 dakika içerisinde gerçekleşmektedir.

-24 saat geçmeden ikinci paketin talebi doğrultusunda ödülün yüklenme süresi 24 saati bulabilir.

Kuralları dikkatli okuduktan sonra benimle iletişime geçerseniz sevirinim.

EDIT: Foruma yeni katıldım. Eğer güven sorunu olursa her türlü garanti verebilirim. İnternet paketini siz kullanmaya başladıktan sonra ödeme talep edeceğim. Whatsapp tan bana ulaşabilirsiniz. Her zaman müsaitim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Atakan GM -- 27 Şubat 2017; 13:10:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• DİKKAT YENİ ÜYE !
  • Evet yeni üyeyim kardeşim. Bu forumda satışa yeni başladım. Ben bu satışı uzun süredir yapmaktayım. Ödemeyi en son talep edeceğim için korkacak hiçbirşey yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Atakan GM -- 19 Şubat 2017; 19:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.