Turkcell, Acer'in Android 3.0 'Honeycomb' yüklü biçimde gelen 10.1-inç'lik tableti Iconia A501'in satışına başladı.
Peşin veya 2 yıl sözleşmeli biçimde satın alınabilecek olan modelin satın alım seçenekleri şöyle:
24 aylık sözleşme (Aylık 250MB/1GB/4GB internet paketi): 66 TL/73 TL/ 83 TL Peşin: 1299 TL (KDV dahil)
Android 3.0 işletim sistemi Nvidia Tegra 2 yongası (Çift çekirdek@1GHz) 1GB RAM 10.1-inç'lik (1280 x 800) LED arka aydınlatmalı dokunmatik ekran 1.25 cm kalınlık 3G/4G (HSUPA@21 Mbps), Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 bağlantıları 16 GB dahili hafıza+microSD 5MP arka+2MP ön kamera Çoklu kart okuyucu, akselerometre, biri tam biri formda 2 tane USB 2.0 yuvası, HDMI çıkışı 10 saate kadar kullanım süresi sunan batarya
özellikle 2000 li yıllarda gurbette yaşayan vatandaşlarımız anlatırlardı işte şu nokia yı aldım bedavaya 2 yıl kontrat yaptım falan diye. Yavaş yavaş bu sistemlerin türkiyede oturması olumlu bir gelişme bence.Ah şu iletişim vergileride biraz insaflı olsa
Amazon fiyatına 450 £ civarında. Fiyat çok uçuk değil gibi. Tabi alınır, alınmaz ayrı konu.
quote:
Orijinalden alıntı: xdrive
özellikle 2000 li yıllarda gurbette yaşayan vatandaşlarımız anlatırlardı işte şu nokia yı aldım bedavaya 2 yıl kontrat yaptım falan diye. Yavaş yavaş bu sistemlerin türkiyede oturması olumlu bir gelişme bence.Ah şu iletişim vergileride biraz insaflı olsa
Sanırım fiyatlara dikkat etmiyorsunuz avrupada böyle olmuyor bu işler peşin fiyatı : 1300 250mb cık paketle : 1584 Tl bari 250 mb interneti bedava filan ver ya yada ne bileyim 4 gb internet ver 10 Tl falan ekle
Artık her şeyi kontratlı yapmaya çalışıyorlar tabi buda ayrı bir sistem.. :S