Şimdi Ara

Turkcell 560 'lı (ya da 510 'lu) prefixleri ne zaman kullanıma sunucak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mobidik

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Özel numaraLarın ticaretini yapanları engellemek için Türk Telekom (AVEA) kapatılmış hatları tekrar piyasaya sunmuyor. 0553 ile başlayan yeni numara veriyor.

Bu sebepten dolayı 0555 ile başlayan numaramı kapattırmıyorum. 2006'da kapattırdığım 0505 ile başlayan numaram satılmadığı halde ilk ve tek sahibi ben olduğum halde geri alamıyorum.

Elinizde kapatma belgesi olsaydi actirirdiniz lakin bende daha once kapanan 555 nolu hattimi acmak istedim benden 100 tl ye yakin para istenince vaZgecmistim

Ben numara taşıma çıkmadan önceleri olsa gerek, iki hattım için kapatma belgesi almıştım. Eski evrakları karıştırsam bulurum sanırım. 505 li numaraydı biri. Kapatma belgesini bulup gitsem, ücretsiz açarlar mı acaba? :D

Düzenleme: Tekrar okuyunca şöyle anladım. Kapatma belgesiyle gidilirse açtırılabilir ve 100 lira civarı da masrafı olur. Sanırım doğru anladım.

O zamanlar ucretsizdi ama simdiki zaman belli olmaz sormak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0561 ile başlayan prefix'den sonra 0562'yi de açmışlar sanırım beni 0562'li numara çaldırmış.
  • ferfecir66 F kullanıcısına yanıt

NormaLDe o tip evrakı 5-6 ay saklayıp atıyorum.
  • 567 goze daha hos geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.