Şimdi Ara

Turkcell 3G Vınn Modem İle Avea Data Hattı Kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
55.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

ben de vinn var avea ile kullanmak istiyorum sim kilidi var mi bilmem ama olmasada avea kullanmak zor galiba var mi bunun basit yolu nasıldır

Aynı soruyu ben de sorarak konuyu güncelliyorum. Yukarıda arkadaşın anlattığı ayarlamalar işe yarıyor mu acaba?
  • vın veya vodemnet te her 3 oparator sm kartı çalışıyor,mobil partner prog. ile...
  • vınn da avea3G kullanıyorum sorun yok.
  • arkadaşlar keşke turkcell den vazgeçip avea ya geçmeseydiniz, belki tarifeleri daha uygun olabilir ama kalitesi cok sıkıntılı. fiyatı kaliteyle kıyaslayınca turkcell daha baskın çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanGurol

arkadaşlar keşke turkcell den vazgeçip avea ya geçmeseydiniz, belki tarifeleri daha uygun olabilir ama kalitesi cok sıkıntılı. fiyatı kaliteyle kıyaslayınca turkcell daha baskın çıkıyor.

pekı bu kıyaslamada turkcellden vodafone a gecerkende soyleyebılrımısınız?bende su an bır gecıs asamasındayım ama aveanın ucuz tarıfesı benı cezbedıyor ama hızı korkutuyor vodafone olabılırmı bılmıyorum kafam cok karısık.turkcelınn en ucuz tarıfesı 30 tl den asagı degıl
  • quote:

arkadaşlar keşke turkcell den vazgeçip avea ya geçmeseydiniz, belki tarifeleri daha uygun olabilir ama kalitesi cok sıkıntılı. fiyatı kaliteyle kıyaslayınca turkcell daha baskın çıkıyor.

1GB 9TL'ye kullanıyorum avea da kaliteside çok iyi sizin sorununuz ne anlamadım?
  • arkadaşlar bnde trkcell vınn kullanıyorum istanbul üsküdarda oturuyorum sadece online oyun oyanamak için almıştım ama son 2 aydır girmio 3 ay süre bitti bir ayda kendim kullandım şimdi trckelden hattı kapatıp vodofondan geçmek istiyorum trkcelden veya vodafondan herhangi bir ücret talep ederlermi hat actırma veya hat kapatma konusunda bir bilgi sahibi olan varsa tşkler iyi forumlar (:
  • Vergileri ödersin Turkcell'de.
  • acaba ne kdr vergi öderim biraz daha acabilirmisniz acaba
  • Aylık 5 liradan kaç ay kullandıysan geri kalanını hesapla işte.
  • anladım tşkr ederim yene bize geçti galiba :D
  • wınn modeme avea hattı taktıgımızda nasıl ayar yapacagımız konusunda bır bılgı bulamadım sorunsuz kullanan arkadaslar bu konuda bılgı verırlerse cok sevırım bende avea nın 1 gb lık paketıne gecmeyı dusunuyorumda
  • forumda "mobile partner" şeklinde arat,çok başlık var bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

forumda "mobile partner" şeklinde arat,çok başlık var bu konuda.

forumda programsız da kullanılabılecegı konusunda bılgıler vardı aslında onun ıcın sormustum.sız bu sekıldemı kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

pekı bu kıyaslamada turkcellden vodafone a gecerkende soyleyebılrımısınız?bende su an bır gecıs asamasındayım ama aveanın ucuz tarıfesı benı cezbedıyor ama hızı korkutuyor vodafone olabılırmı bılmıyorum kafam cok karısık.turkcelınn en ucuz tarıfesı 30 tl den asagı degıl

vodafonun şehir merkezindeki bağlantı hızı hakkında bilgim yok. fakat bağlatının sıkıntılı olduğu taşra bir yerde vodafone modem ile bağlantı sağlanamazken turkcell ile EDGE kalitesinde bağlantı yapmıştım.

• quote:

quote:

1GB 9TL'ye kullanıyorum avea da kaliteside çok iyi sizin sorununuz ne anlamadım?

kütahya da valiliğin 500 m yakınında (şehrin merkezinde) avea modem ile EDGE kalitesinde hizmet alınabiliyor, o da sık sık kopuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

forumda "mobile partner" şeklinde arat,çok başlık var bu konuda.

forumda programsız da kullanılabılecegı konusunda bılgıler vardı aslında onun ıcın sormustum.sız bu sekıldemı kullanıyorsunuz

geçen arkadaş turkcell vınn ın dns ayarlarını kurcalarken turkcell in programını bozmuş ve bağlantı sağlıyormıyordu. neden bağlanamadığı hakkında program hata kodlarını vermiyordu. mobile partner ı kurdum. mobile partnerdan baglantı hata kodlarını öğrendim. daha sonra internetten hata kodlarını aratarak sorunların çözümlerine ulaştım. sonuçta bağlantı sorunları giderildi.
    sözü toparlamak gerekirse mobile partner vınn in kendi programına göre daha kullanışlı bir program.

• avea nin programı vinn i görüyor o programla bağlanan var mi bende hat olsa deneyecektim ama yok.
  • e177 vınn ile avea hattı çalıştıramadım mobile partner de avea iken görmüyor. turkcell ikende vınnı görmüyor ama programda sol altta turkcell bir şey yazıyor ama mobile partner ile çalışmıyor.
  • data hattiniz aciksa belirttigim program ve ayarlarla problemsiz baglanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.