Şimdi Ara

Turkcell 2GB İnternet Aylık Sadece 9 TL İlgilisine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başlıkta da belirttiğim gibi ayda sadece 9 TL ye 2GB Paylaşımlı İnternet alabilirsiniz. Burada paylaşımlıdan kasıt herhangi bir turkcell abonesine 2GB interneti yada sizin belirleyeceğiniz MB yada GB kadarını gönderebilirsiniz eğer paylaşmak isteyen olursa araştırsın bulamazsa söylesin yazarım biraz karmaşık olduğu için yazmadım.

Şimdi 2GB interneti nasıl alacağımıza gelelim öncelikle bu konuda hiç bir turkcell sayfasında bilgi olmadığını , uygulamalarda bilgi olmadığını Turkcell Müşteri Hizmetlerinde ki Yetkilinin ağzından teyit bile ettiğimi belirtmek isterim ; Evet hiç bir yerde yazmamaktadır diyor.

Ayda 9 TL ye 2GB için bir şartımız var o da Turkcell Platinum paketlerinden birine sahip olmalısınız. Örneğin bende 10 GB internet var 9 TL ye ay başında 2 GB daha ekleyebiliyorum ancak ben ay sonlarında yapmayı tercih ediyorum nedeni çok çok önemli örnekle açıklayacağım :

Örneğin : Paketinizin yenilenmesine 4 gün var ve internete ihtiyacınız var siz 9 TL ödemiyorsunuz arkadaşlar. 0.3 Krş X 4(Gün) = 1.2 TL sadece faturanıza yansıyacak tutar. Ama hayır ben uğraşamam derseniz faturanız yenilendiğinde 9 TL vererek te 2 GB alabilirsiniz.

Nasıl yapılır derseniz : 532 yi arayabilirsiniz ya da EK 2GB yazıp 2222 ye gönderirseniz bu BİLİNMEYEN avantajdan faydalanabilirsiniz.

Umarım fayda olmuşumdur belki bilenler de vardır ama ben yeni öğrendim sizlerde faydalanın istedim.

İyi Akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeBeyiniz -- 11 Ekim 2016; 21:37:07 >

• Turkcell Plantium müşterisi buna tenezzül eder mi ki?
    Herkese verseydin bari,bir mantığı olurdu.
    Ah turkcell değişmeyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben tenezzül ediyorum 4.5G bildiğin GB emiyor 10 GB internet paketim var yetmiyor ay sonuna kadar.
  • Ben Vodafone kullanıyorken telefondaki istatistik bilgileri harcamayı 98% tutturuyordu. Aynı telefon ile Turkcell den 4,5gb internet paketi kullandım. bitti uyarısı geldiğinde telefondaki istatistiği kontrol ettim 2,5GB yazıyordu. 4,5G kullanımlarında bir üçkağıt dönüyor.
  • halilcrs kullanıcısına yanıt
    kesinlikle aynı fikirdeyim bazen laptopa bağlıyorum telefonu bir gün 2 GB internet aldım ve bu paketi öğrenmediğim zamandı 20 TL ye sana yemin ederim bitmesi sadece 2.5 DK sürdü , youtube dan 9 dklık birşey açtım laptop üzerinden 2 GB interneti emdi bildiğin ve izlediğim video 360p kalitesindeydi.
  • arkadaslar o kotalarin icine upload da dahil

• occaut kullanıcısına yanıt
    Hocam selam , örneğin 9 DK lik 360p lik videoyu izlerken nasıl 2GB biter bunun cevabını hala arıyorum cidden saçmalık video izlerken neyin uploadı olacak ki dediğin gibi backgrounda birşeyler olsa anlarım fotoğraf yükleme facebooka oraya buraya vs de yok ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • occaut kullanıcısına yanıt
    Upload yapmıyoruz :) telefondaki istatistik te hepsini tutuyor. 4,5G de büyük bir üçkağıt dönüyor. Ayrıca turkcell'de farklı birşeyler olduğuda aşikar.
  • Tüm tarifelere değil, platinum müşteri olmak lazımmış.

• Platinum müşterisi olmak lazımsa o zaman paketi alamayacağım maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam yazımın içeriğinde platinum müşterisi olmanız gerektiğini belirtmiştim sanırım kaçırmışsınız bilginiz olsun.
  • hocam konunuz için teşekkürler, benim işime yaramadı ama illa ki birlerinin işine yaramıştır.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Umarım faydam olmuştur. Sizinde faydalanmanızı isterdim ama üzgünüm :)
  • hocam teşekkürler, sağolun
  • EgeBeyiniz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim isime yaradı .. dörtdortlük paket platinum 10 gb kullaniyorum bana oldu

Bi kac sorum olacaktı
    1.si bu paylaşmak istedigim kisiyi nasıl ekliyorum
    2. si mesela fatura kesilecek 5 gun var o kisyle 5 gunluk mü paylaşabiliyorum yoksa o da 2 gb ı direk mi aliyor
    3.sü önce tarifemizdeki internet mi gidiyor yoksa bumu onceliklendirme oluyor
    4. Sü 4 gb olani yokmu :)

• pembepembe kullanıcısına yanıt
    Selamlar , işe yaradığını öğrenince mutlu oldum sorularınızı yanıtlıyorum :

1) Kimseyle paylaşmadığım için nereye sms atılıyor bilmiyorum platinum temsilcisi söz etmişti ancak aklımda kalmadı ararsanız daha net bilgi alırsınız
    2)İnternetiniz paylaşımlı olacağı için göndereceğiniz kişi de sizin kullanabileceğiniz süre kadar kullanabilir yani 5 gün varsa o kişide 5 gün kullanır
    3)İnterneti yaptığınız anda ilk bu paylaşımlıdan gidiyor sonra sizin tarifenize tanımlı internetten gidiyor
    4) Keşke olsa :D
    Belki vardır EK 2GB yazıp 2222 ye göndermeyi denediniz mi hiç?
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    ney belki vardır anlamadım ?
    Pardon yanlış yazmışım. EK 4GB yazarak mesaj atmayı denediniz mi diye sormak istemiştim. 2 yazmışım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    hmm öyle birşey yapmaya gerek yok yahu olsa söylerler o kadarda değil :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.