Yarışmadan kazandığım hediye kontörleri satmak istiyorum.. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.. Kontörler en geç 2 gün içinde hattınıza yüklenecektir.. http://www.yedigundeyim.com bu adresten de kazandığım yarışmayla ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
kontoırlerı yollıcakmısınız yoksa normal numara gırerekmı yuklıcez lakın yolladıgınızda hıcbı avantajdan yararlanamıyoruz
kart olarak mı kazandın yoksa hattınamı yuklediler.
YOLLA BANA KONTÜR GELİNCE PARASINI ATAYIM SANA..
şu an turkcellde kampanyavar.250 kontor yuklersen 125 te kendi veriyor.50 de konbaraya 425 eder.30 ytl ye seninkinden ucuza gelir.
arkadaşlar kart olarak değil siteye numarayı girince oraya kontörü bir nevi ipotekliyorlar.. sizde kontör istek mesajınızı yolluyorsunuz.. verdiğim siteyi incelerseniz her mesaj yollayışınız 20 kontör istiyorum manasına geliyor.. yani sistemi öyle düzenlemişler.. siz 10 mesaj yolluyorsunuz.. 20 kontörünüz gidiyor.. 200 kontör geldiğinde 20 kontör de konbaraya eklendiği için giden 20 kontörünüz telafi olmuş oluyor
anladım .ben kamucell liyim.onun içn mi verdi bana.Hele diyorum turkcell böyle birşey yapmazdı.
quote:
Orjinalden alıntı: dincerZ
quote:
Orjinalden alıntı: tuncay
şu an turkcellde kampanyavar.250 kontor yuklersen 125 te kendi veriyor.50 de konbaraya 425 eder.30 ytl ye seninkinden ucuza gelir.
tuncay kardeşim o sadece kamucell e
quote:
Orjinalden alıntı: tuncay
anladım .ben kamucell liyim.onun içn mi verdi bana.Hele diyorum turkcell böyle birşey yapmazdı.
turkcell in doğru düzgün bir kampanyasını hatırlıyor musun sen kamucell e verse nolacak başka bir gsm operatörünü aradın mı zaten o kontörler hemen bitiyor
2 tane 200 lük hala beklemede ilgilenenlere duyurulur..
yalnız şöyle bir durum var yarışmada kazanılan 200 kontör 1 hatta 1 defa yüklenebiliyor.. yani üst limit 1 hat için 200 kontör.. eğer siz yarışmadan önceden kazanıp yüklediyseniz yüklenmez uyarmak istedim