Bildirim
Turkcell 2 GB Sahur Hediyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Faturalımı faturasız mı hocam
Edit : Bende faturalı vınn hattı var gönderdim olmuyormuş
yararlansak iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simitci01 -- 28 Haziran 2014; 3:42:33 > -
Faturali hattima geldi 2gb teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi olmamış. Avea hibi hergün 500 mb verseydi iyi olurdu. Geçtiğimizyıllarda böyle bişey yoktu turkcell de.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah üstadım iyi oldu bu tarifemde 4 gb turbo var ayrıyetten 6gb hediye var bide şimdi bu eklendi acaba öncelik hangisinden yer gece
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İki yıl önce gecelik 500MB veriyordu, o zaman çok iyiydi bu kampanya. Annemin hattını da kullanıp ramazan boyunca 30GB'a yakın bir şeyler indirmiştim İnternet'ten. :D -
Haber için teşekkür ederim. Hediyemi aldım:) Bu arada, gelen bilgi mesajına göre paket 02:00-06:00 saatleri arasında kullanılabiliyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: yuksek
Haber için teşekkür ederim. Hediyemi aldım:) Bu arada, gelen bilgi mesajına göre paket 02:00-06:00 saatleri arasında kullanılabiliyormuş.
Adı üstünde sahur paketi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 29 Haziran 2014; 0:40:30 > -
Turkcell 3g si harikaymis ya tek kelimeyle ucuyo ucuyor avea yaninda jet ucak gibi ses hizini zorluyom :D
Aynen geçen senelerde her gece 200MB veriyordu, şimdi toplam 2 GB. :( -
Bu kadar saçmalık olamaz. İkinci öncelikli yani eğer kendi paketiniz varsa gece 02-06 arası bu bedava 2gb interneti kullanmak için kendi paketinizin bitmesi lazım. Yani şuan benim bedava 2gb sahur netim var ama ramazan bitene kadar kullanamayacağım boşuna gidecek :) saçmalık. Bu hiç paketi olmayanlar için sanırım. Çünkü sırf bu bedava neti kullanmak için kendi paketimdeki interneti neden bitireyim ki? Gündüz whatsap internet kullanamamak demek oluyor bu.
Bu bedava sahur paketi tamamen fiyasko.
Arkadaşım nerden çıktı bu.
Benim de internet paketim var ama Sahur vakti Sahur paketinden gidiyor.
Online İşlemlerden takip et
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen sorun düzeldi. Ama harbiden ilk gün öyle oldu ama suan sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X