Şimdi Ara

Turkcell 1GB internet 19/22 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir iPhone ve internet kullanıyor olmama rağmen bugün rasgeldim bu kampanyaya.
    Haftalık 5 liraya 50 MB ile ömrümü çürütmüşüm ne yazıkki, geç de olsa bu kampanyayı buldum. Fazla reklamı falan yapılmadı sanırım, o kadar da sorunum oldu internet paketimle ilgili, onlarca görüşme yapmışlığım var müşteri hizmetleri yetkilileriyle, biri de çıkıp söylemedi böyle bir kampanya var diye.

Turkcell iPhone internet kampanyası

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhoneinternetkampanyasi

1 GB internet paketi faturalı aboneler için 19TL/ Hazır Kartlı aboneler için 22TL
    1 GB kampanyasına katılmak için; IPHONE yazıp boşluk bırakıp 1GB yazın; 7090'a kısa mesaj gönderin.

4 GB internet paketi faturalı aboneler için 29 TL/ Hazır Kartlı aboneler için 33TL
    4 GB kampanyasına katılmak için; IPHONE yazıp boşluk bırakıp 4GB yazın; 7090'a kısa mesaj gönderin.

31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerliymiş.

Tek merak ettiğim herhangi bir koşula veya taahhüde bağlı mıdır bu kampanya? Bu bağlamda herhangi bir bilgiye raslamadım sayfada ama yine de korkuyor insan işin ucunda 3-5 TL indirim olunca kazıklanmaya alışkın olduğumuz için..

Umarım benden başkaları için de yardımı dokunur bu başlığın, bilmeyenler ve geçmek isteyecekler olabileceği kanısındayım.

[ekonomik olan bir de Aylık 250 MB gördüm, onun da ücreti 14 TL idi (iPhone'dan bağımsız) ]

• Ben yanlış hatırlamıyorsam sormuştum bunu müşteri hizmetlerine, Iphone'u Turcell'den alan yada Turkcell çıkışlı Iphone'u olan müşterilerin faydalanabileceği bir kampanyaydı, böyle hatırlıyorum.
  • evet turkcell çıkışlı telefonlar için geçerli ancak ben turkcell kartımı turkcell çıkışlı bir ıphone taktım, o telefonun imei numarası ile kampanyaya kaydoldum tamamlandıktan sonra kartımı kendi telefonuma taktım ve oldu hepsi bu kadar:))
  • Bende de Avea'da 100 mb internet 5 TL mi ne aylık, telefondan 100 mb da geçilmiyor ki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Ben yanlış hatırlamıyorsam sormuştum bunu müşteri hizmetlerine, Iphone'u Turcell'den alan yada Turkcell çıkışlı Iphone'u olan müşterilerin faydalanabileceği bir kampanyaydı, böyle hatırlıyorum.

Evet Banada Öyle Demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

evet turkcell çıkışlı telefonlar için geçerli ancak ben turkcell kartımı turkcell çıkışlı bir ıphone taktım, o telefonun imei numarası ile kampanyaya kaydoldum tamamlandıktan sonra kartımı kendi telefonuma taktım ve oldu hepsi bu kadar:))

Güzel taktik hocam, işe yarayabilir. Tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Bende de Avea'da 100 mb internet 5 TL mi ne aylık, telefondan 100 mb da geçilmiyor ki zaten

Hocam öyle demeyin, haftalık 5 TL 50 MB paketim var, facebooktan bir video, üstüne bir oyun ile hem paketi yemişim, hem 47 TL gitti hattımdan paketin üstüne.

Haftalık paketi aya vurunca 20 liraya 200 MB yerine bu paketle 22 liraya 1 GB almış olacağım. Daha ne istiyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aldım bu paketten geçen gün, kontratsız almış olmak yetiyor iphone'u..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

evet turkcell çıkışlı telefonlar için geçerli ancak ben turkcell kartımı turkcell çıkışlı bir ıphone taktım, o telefonun imei numarası ile kampanyaya kaydoldum tamamlandıktan sonra kartımı kendi telefonuma taktım ve oldu hepsi bu kadar:))

Güzel taktik hocam, işe yarayabilir. Tebrikler :)

yaradı zaten şu an paşalar gibi kullanıyorum, tavsiye ederim :)))
  • Bunu görmedim çok ii bi paketmiş teşekkürler 1 aydır kafayı yiyorum uygun bir internet paketi için 4 Gb aldım denemek için(45 TL ) ve 1 ay içinde 1.5 GB kullanmışım

Biraz abarrtım tabi eğer düzgün kullanılırsa iphone da 1Gb kolay geçilemez ben çok oyun indirdim videolar devamlı elimde telefon.

Peki iphone u yurtdışından getiren biri denedi mi oluyor mu 22 TL boşa gitmesin :) 4GB ı da iptal edicem buna geçebiliytorsam.
    Turkcell çıkışlı nın kontrolünü nasıl yapıyor paketi istediğinde imei kontrolü mü yapıyor ki ??

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpoison33 -- 6 Eylül 2010; 17:24:24 >
  • 1-2 sn hurriyetin sayfasında takılmak 1 mb yiyor ve 4 tl lik kontor yiyor MB lık değil GB lık paket lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erybar

Bunu görmedim çok ii bi paketmiş teşekkürler 1 aydır kafayı yiyorum uygun bir internet paketi için 4 Gb aldım denemek için(45 TL ) ve 1 ay içinde 1.5 GB kullanmışım

Biraz abarrtım tabi eğer düzgün kullanılırsa iphone da 1Gb kolay geçilemez ben çok oyun indirdim videolar devamlı elimde telefon.

Peki iphone u yurtdışından getiren biri denedi mi oluyor mu 22 TL boşa gitmesin :) 4GB ı da iptal edicem buna geçebiliytorsam.
    Turkcell çıkışlı nın kontrolünü nasıl yapıyor paketi istediğinde imei kontrolü mü yapıyor ki ??

Teşekkürler.

by_mercure üye isimli arkadaş şu şekilde belirtmişti yukarıda: "turkcell kartımı turkcell çıkışlı bir ıphone taktım, o telefonun imei numarası ile kampanyaya kaydoldum tamamlandıktan sonra kartımı kendi telefonuma taktım"

Yani sanıyorum kampanyaya katılabilmek için telefonun imei numarası isteniyor, daha sonra o numaradan bakıldığında Turkcell çıkışlı olduğu anlaşılıp paket başlıyor. Hattımda şuanda yeterli TL bulunmadığı için ben yapmadım henüz.

• Sistem Turkcell uzerinden satisi yapilan iPhonelarin IMEI numarasi uzerinden isliyor. Sms atinca o hatta 10 tl indirim yapiyor. Ancak 4 GB 39 yerine 29 tl kampanyasi 1 yil gecerli,1 yil sonunda yine 39 tl.den devam. Kullaniyorum memnunum. Ancak 3G'de hem download hem upload kotadan dusuyor adslden farkli olarak. Dikkat!
  • YAKLAŞIK 6 AYDIR KULLANIYORUM BU PAKETİ... 19 TL 1 GB OLARAK...

GERÇEKTEN ÇOK İŞİME YARIYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post-it
    Ancak 4 GB 39 yerine 29 tl kampanyasi 1 yil gecerli,1 yil sonunda yine 39 tl.den devam.

Kampanya 31 Aralık 2010'da bitiyor, şimdi ben 1 GB'lığa abone oldum diyelim 22 TL'ye, bununla ilgili bir taahhüt var mı, 31 Aralığa kadar indirimli kullanıp daha sonrasında 1 yıla tamamlayana kadar normal fiyatından mı kullanmak zorundayım?

Yani 1 yıllık taahhüt falan mı var?

31 Aralık 2010'a 4 ay var, paketler aylık olduğuna göre 4 ay kullanıp, sonunda iptal edemiyor muyum, ya da zaten kampanya süresi dolduğu için kendiliğinden iptal olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: Post-it
    Ancak 4 GB 39 yerine 29 tl kampanyasi 1 yil gecerli,1 yil sonunda yine 39 tl.den devam.

Kampanya 31 Aralık 2010'da bitiyor, şimdi ben 1 GB'lığa abone oldum diyelim 22 TL'ye, bununla ilgili bir taahhüt var mı, 31 Aralığa kadar indirimli kullanıp daha sonrasında 1 yıla tamamlayana kadar normal fiyatından mı kullanmak zorundayım?

Yani 1 yıllık taahhüt falan mı var?

31 Aralık 2010'a 4 ay var, paketler aylık olduğuna göre 4 ay kullanıp, sonunda iptal edemiyor muyum, ya da zaten kampanya süresi dolduğu için kendiliğinden iptal olmuyor mu?

Taahhüt falan yok... Sadece indirimli olarak kullanıyorsunuz... Eğer iptal ettirirseniz bir daha bu kampanyadan yararlanamıyorsunuz...

• Ben geçen sene aldım bu paketi. 31 Aralık 2010'a kadar kaydolursanız ilerideki 12 ay boyunca faydalanırsınız, sonra normal fiyata geçer. istediginiz zaman iptal edebilirsiniz, ancak bir hakkınız oldugu icin tekrar basvuramazsiniz.

turkcell bayisinden alma zorunlulugu oldugu soylentisi olsa da dogru oldugunu dusunmuyorum, cagri merkezi bu konuda bana kesin yanit verememisti.
  • peki diyelimki iphone a taktık hattı; yaptık aboneliği 2 sorum var

1- aboneliği iptal ettirirken yine aynı cihaza takmak gerekiyormu gönderilen iptal smsinin imei-sim eşleşmesi bakımından

2- aynı iphone üzerinde birden fazla abonelik alınabiliyormu (tek imei-birden çok hat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 7 Eylül 2010; 22:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

peki diyelimki iphone a taktık hattı; yaptık aboneliği 2 sorum var

1- aboneliği iptal ettirirken yine aynı cihaza takmak gerekiyormu gönderilen iptal smsinin imei-sim eşleşmesi bakımından

2- aynı iphone üzerinde birden fazla abonelik alınabiliyormu (tek imei-birden çok hat)

Sanırım tek imei ile bir abonelik alınabilir ve iptalde eşleşme aramazlar diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar,

Şunu sormak istiyorum, bu 1GB'lık iPhone paketini aldığım zaman normal internet kullanımları için paketten düşüp, appstore veya installous'tan indirdiğim uygulamalarda ayrıca mı ücretlendirileceğim?

Çünkü haftalık 50MB paketinde bu başıma gelmedi, istediğim yerde harcadım. Ama şimdi bu kampanya iPhone'a özel diye bu şekilde bir uygulama yaparlar mı?

1GB 22TL kampanya sayfasında Detaylar kısmında şu yazıyor: "Mobil sitelerden içerik (uygulamalar, logo, melodi, resim, müzik, oyun, video vb.) indirildiğinde, içerik bedeli ayrıca ücretlendirilmektedir."
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.