Şimdi Ara

Türkçe ya da İngilizce faydalı siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pek geyik konu açmıyorum, bu da onlardan biri. Yararsız, boş mesajlar şikayet edilecektir; Konu Dışı'nın adetindendir diye hatırlatmak istiyorum.

Başlıkta da belirttiğim gibi, Türkçe ya da İngilizce olan ve ciddiyetle hazırlanmış siteler biliyorsanız söylemenizi rica ediyorum. İçinde komik ya da günlük tarzı bir içerik olmazsa sevinirim. Örneğin; makaleler, denemeler, köşe yazıları, haberler gibi daha ciddi ve kültürel ağırlıklı siteler(İngilizce olması daha güzel olur) olabilir. Lütfen bir önceki cümlemdeki siteler Türkiye'deki gazete siteleri olmasın.

Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır:

Türkiye'den aklımdaki örnekler, gerçi 2.'si blog sitesi ama ;

http://www.gunesintamicinde.com/
    http://ekonomiturk.blogspot.com/

Yabancı olarak aklımda yok şu an.

Türkiye'de pek olmadığını biliyorum ama yurtdışında ciddi bir forum sitesi varsa, genel amaçlı ve güncel olan, onları da paylaşırsanız sevinirim.

Şu blog ve karışık içerikli olan konu:

http://resim.donanimhaber.com/m_37702502/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37702502

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 18 Mart 2010; 20:29:44 >

• Yararlı derken? Sınırlayabilir ve somutlaştırabilir miyiz biraz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

Yararlı derken? Sınırlayabilir ve somutlaştırabilir miyiz biraz?

Neden olmasın... Bilgi ve/veya yorum içerikli demek daha net oldu zannediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Sözlükler bence aradığınız şey.Kaliteli yazarlarla karşılaşırsanız hem bilgi yönünden hem de yorum yönünden kendinizi gelişirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Sözlükler bence aradığınız şey.Kaliteli yazarlarla karşılaşırsanız hem bilgi yönünden hem de yorum yönünden kendinizi gelişirebilirsiniz.

En iyisi olarak gösterilen ekşi'de bile millet kafasına göre sallıyor. Eleştirilme korkusuyla iyiye iyi diyemeyen, kötüye kötü diyemeyen çok. Biliyorum bazen çok faydalı ama bu konuda bahsettiğim format o sayılmaz.

Not: Şart kipi kullanmışsınız, tabii ki de haklısınız. Ama durum yukarıda belirttiğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 18 Mart 2010; 21:32:29 >

• Her yakaladığım siteyi buraya yazayım ben. Millet de açılır belki o zaman.
  • Bu konuda türkiyede isim yapmış bir sürü ingilizce site var.Ama bu sitelerde herşey var benim size bu alanda tavsiye edebileceğim site sadece kendisini zamanlar ve gramer anlatımına vermeye çalışmış iyi kategorize edilmiş güzel bir site tavsiye edebilirim.www.ingilizcezamanlar.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destiny09 -- 23 Şubat 2016; 10:43:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.stumbleupon.com kesinlikle kullanılmasını tavsiye ettiğim bir sitedir. İlgi alanlanlarınızı seçiyorsunuz ve ilgi alanlarınıza göre farklı siteler ve içerikleri görüntüleyebiliyorsunuz.
  • Danilo Thann kullanıcısına yanıt
    Bunun mobil uygulamasını çok kullandım bende, vakit geçirmek için birebir, enteresan güzel şeyler çıkartabiliyo karşınıza, bende tavsiye ediyorum kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.