Bildirim
Türkçe ve Güncel Dota 2 Siteleri ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Bu site hiç güncel değil kaç aydır paylaşım yapmamışlar -
Gamehonor ve trdota var ama ikiside forum bazında aktif sayılmaz. Kötünün iyisi olarak en aktifi donanımhaber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackVnM
Gamehonor ve trdota var ama ikiside forum bazında aktif sayılmaz. Kötünün iyisi olarak en aktifi donanımhaber.
+1907 -
Aslında aklımda böyle bir şey varda kitle dolayısıyla pek girişmek istemiyorum.Günlük ya da en kötüsünden haftalık update yapılabilecek bir site iyi olur gibi.Ama ciddi anlamda takip edenlerin zaten aradıklarını yabancı basında bulabilmeleri kitleyi çok azaltıyor.Uğraşa değmeyecek gibi gözüküyor yani.Trdota'da bu sebepten dolayı şu anki halinde muhtemelen. -
varsa yap yani tutar bence yabancı sitelerdeki konuları türkçe haber olarak sunarsın. o dediğiniz siteleri yapanlar bile bıkmışlar hiç biri aktif değil paylaşım yok dotada her gün değişik olaylar, haberler,maçlar,updateler veya dedikoduları oluyor ama türkçe site sıfıra yakın -
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
Bi tane tarafsiz dota sitesi sart. Dota turkiyede 2ye bolunmus durumda. 1. profesyonel olarak dotayi takip edip sirf dota oynayanlar (joindota, starladder hesabi) 2. dota oynayan youtuber ve gamerlar (ki dota bilgilerinin cok abartildigini dusunuyorum). Bu iki taraf birbirini kabul etmez ve bu islerin az cok icinde oldugum icin kendim de gozlemledim.
bir ara forum, portal şeklinde bir site açmayı düşünmüştüm fakat kitle lol kadar olmasada ciddi anlamda seviyesiz. Radiance enigmanıın core itemi diyen kişiye laf söylediğimizde bile insanları aşağılıyorsunuz şeklinde bir düşünceye sahip sümüklü böcek düzeyinde kişilikleri olan tonlarca canlı var forumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 24 Eylül 2014; 0:16:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: karahan1992
varsa yap yani tutar bence yabancı sitelerdeki konuları türkçe haber olarak sunarsın. o dediğiniz siteleri yapanlar bile bıkmışlar hiç biri aktif değil paylaşım yok dotada her gün değişik olaylar, haberler,maçlar,updateler veya dedikoduları oluyor ama türkçe site sıfıra yakın
türkçe içerik ile kimi çekeceksin? 18 yaşının altında ingilizce seviyesi 0'a yakın çoluk çocuğa hitap edeceksin. o kesimin en ufak faydası olur mu? kuru kalabalık dedikleri şey... -
Türkiye'de dota üzerine bir sitenin kitlelerce tutulması anca kendi ülkemizden bir takımın bir yerlere gelmesiyle olabileceğini düşünüyorum ona da biraz zaman var gibi..Beklemek gerek site için ama takımın acilen çıkması şart çok geride kalmaksızın.. -
Bir tane blog açsanız (oyunda iyi olsam ben de dahil olurdum) herkes en iyi bildiği herolara rehber yapsa (dotafire gibi) oyuna yeni başlayanlar, yeni hero denemek isteyenler vs için süper olur. Rehber dediğim core itemler + item build değil şöyle farm yapmalı fightda once sunu sunu yapmali oyun soyleyse sunu erteleyip sunu kasmali gibi detayli rehber. 1 kisi basinda olsa herkes rehberi mail olarak ona atsa altina da referans olarak dotamax sayfasini falan verse bence iyi olur. Gameplayler falan da yayimlanabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En basitinden karakter hikayeleriyle baslanabilir. Daha sonra mac hikayeleri diye bir bolum olabilir, anlatan maille gonderir yayinlanir. Turnuvalar yapilir cekilisler yapilir, tabi basindaki kisinin pro olmaso sart.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X