Şimdi Ara

Türkçe Rap Hiphop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet liseliyim,evet ergenim ama bazılarını gerçekten beğeniyorum.Misal şunlar dinleyin bence.

Dinledikten sonra yorum yapın isterseniz.Herkesin zevki kendine gerçi.

• türkçe rap ergen işi değilde senin dinlediklerin ergen işi be
  • Biz "bir pesimistin gözyaşları" "romantizma" falan dinlerdik.En azından gerçekten kaliteli şarkıları teğetten de olsa dinlemiş olduk.Ama yeni nesil beter durumda
  • Bende gerçekten bişi bilen biri konu açtı sanmıştım. Canfeza kaptan
  • Bir şarkının ergen işi olup olmadığına karar verilirken kriterler nedir? Eğer şarkının sözlerine bir seviye biçip, kabullenemiyor ve onu hor görüyorsak "ergen işi" mi diyoruz?
  • O dönemlerin hit parçalarını bende dinlerdim. Eskiden daha kaliteli Türkçe Rap şarkılar vardı. Herkesin dilinde sakız olmuyordu. Şimdi o köyün bir sürü delisi var. Mc yakışıklı çok çok çok yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süper Eleman

Bir şarkının ergen işi olup olmadığına karar verilirken kriterler nedir? Eğer şarkının sözlerine bir seviye biçip, kabullenemiyor ve onu hor görüyorsak "ergen işi" mi diyoruz?

şarkıları ergenler söylüyo da ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Slow-Aşk Şarkıları
    12 yıl önce açıldı
    DH Underground Türkçe Rap Forumu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hepsi dandik asıl asalet yabancı müzikte var.
  • quote:

Bir şarkının ergen işi olup olmadığına karar verilirken kriterler nedir? Eğer şarkının sözlerine bir seviye biçip, kabullenemiyor ve onu hor görüyorsak "ergen işi" mi diyoruz?

kabullenemiyorum dünya karı kız aşk meşkten ibaret değil ki birader sürekli böyle şarkılar falan. arabesk rapci denen denyolardan tek farkları deneyimli oldukları için biraz daha iyi söz yazmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

quote:

şarkıları ergenler söylüyo da ondan

O zaman bu bir kalite belirteci değil, yapım aşaması hakkında bilgi veriyor? Yanlış anlamışım özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganja34

quote:

kabullenemiyorum dünya karı kız aşk meşkten ibaret değil ki birader sürekli böyle şarkılar falan. arabesk rapci denen denyolardan tek farkları deneyimli oldukları için biraz daha iyi söz yazmaları.

Yani içeriklerini bilmiyorum, dinlemiyorum. Ama elin Amerikalısı "ergen"i meşhur yapıyor ona tapılıyor. Bizde aşağılanıyor. Garip.

• quote:

quote:

quote:

Yani içeriklerini bilmiyorum, dinlemiyorum. Ama elin Amerikalısı "ergen"i meşhur yapıyor ona tapılıyor. Bizde aşağılanıyor. Garip.

popüler kültür diye bişey var. adı üstünde. meşhur olması iyi olduğu anlamına gelmez.

• quote:

türkçe rap ergen işi değilde senin dinlediklerin ergen işi be

kesinlikle katılıyorum
  • Malesef ülkemizdeki bihaber insanlarımız Türkçe Rapi mc yakışıklı vs vs ibaret zannettiğinden bu hallerdeyiz.

• SAİAN Üstattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluoz -- 6 Eylül 2011; 3:34:41 >

• yıl 2011 olmuş kanye west, 50 cent 6 milyar kaset satıyor bizim ergenler hala türkçe rap i tanıtmanın derdinde. la bırakın olm şunu geçin artık sizde hakiki rap e...
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Unit

yıl 2011 olmuş kanye west, 50 cent 6 milyar kaset satıyor bizim ergenler hala türkçe rap i tanıtmanın derdinde. la bırakın olm şunu geçin artık sizde hakiki rap e...

ahahaha allahta seni güldürsün. kanye west 50 cent rapci mi abi ya ? hadi 50 bi zamanlar iyiydi de kanye west ne ya ?

@Uluoz

Budur
  • quote:

quote:

yıl 2011 olmuş kanye west, 50 cent 6 milyar kaset satıyor bizim ergenler hala türkçe rap i tanıtmanın derdinde. la bırakın olm şunu geçin artık sizde hakiki rap e...

ahahaha allahta seni güldürsün. kanye west 50 cent rapci mi abi ya ? hadi 50 bi zamanlar iyiydi de kanye west ne ya ?

@Uluoz

Budur

bunu duymamış olayım dostum vallahi gülerler adama
  • quote:

quote:

quote:

@Uluoz

Budur

bunu duymamış olayım dostum vallahi gülerler adama

ya saçmalamayın 2 dakka lil wayne kanye west bu adamlar bu işi para için yapan adamlar. 50 de commercial yapıyo uzun zamandır. sözler saçmalıktan öteye gitmiyo. açın bi jedi mind tricks bi immortal technique falan dinleyin hiç olmadı eskileri dinleyin wu tang falan. bi de hakiki diyosun ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.