gibi birkaç tane büyük ve tanınmış siteyi takip ediyorum. MMOsite ve MMOrpg sitelerinin forumlarında da aktifim. Keşke Türkiye de de bu tarz siteler olsa diye düşünüyorum. Sizin takip ettiğiniz, forumlarında aktif olduğunuz büyük siteler var mı?
Google a Türkçe MMO sitelerini aratınca çıkan belirli başlı büyük siteler örneğin mmotr.com güzel bir site ama forumu ölü. Yada en azından ben çözmedim oradaki sistemi. Benim aradığım aktif forumu bulunan, güncel haberlerin olduğu ve daha önemlisi beraberce oyun oynayabileceğim insanları tanıyabileceğim ve oyun sohbetleri yapılabilinecek bir site biliyor musunuz?
Teşekkürler. Bir kaç gündür bu siteyi takip ediyorum. Gerçekten güzel bir sistemleri var. Geniş oyun künyeleri var. Güzel bir site. Forumda beş on kişi görüyorum ama ne yazık ki =( Umarım ileride daha büyük bir topluluk oluşur...
Ülkemizde mmo oyun incelemeleri geçtiğimiz yıllarda rağbet görmeye başladı.Çok detaylı olmasada onlineoyunu.net sitesinde de bu tür incelemeleri bulabilirsiniz.
Zaten mmositedeki adın da lordkisame ve resim de aynı
multiplayer.com.tr pek benim beklentilerimi karşılayacak bir site değil açıkçası gamers.com.tr güzel bir sistemle kurulmuş bir siteye benziyor. Ancak bu site de içerik bakımından pek bi geride kalmış görünmekte..
yinede aklımda bulunsun.
Gamers amerikada bir dergi, Tr'ye de el atmışlar, gelişiyor her geçen gün. Multiplayer ise oyunlar hakkında TV programı aslında ama oyunlar hakkında her haberede ulaşabilirsiniz. Internet üzerinden tv programları devam ediyor, her hafta camia içinden yada dışından ünlü konuklarla program çekiliyor ve yayınlanıyor. Nasıl bir beklenti içerisindesiniz bilemiyorum ama ikiside kült sitelerdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme