Şimdi Ara

Türkçe League of Legends Kapalı Beta Testi Güncel Resimler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
14.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışmışım İngilizceye Türkçe bir tuaf geldi.
  • Beyler Kbt nin açılış tarihi tam gün olarak belirlimi ?
  • Mutlaka deneyeceğim
  • Server Kapalı yazıyor ne zaman açılıcak bi bilgisi olan varmı?
  • thereısnourflevel yazip giriş yapmayı denediğinizde yanlış kullanıcı adı/şifre hatası veriyor mu sizde de yoksa bu paylaşımı yaptığımı gören lol yöneticileri hesabımı falan mı sildi
  • ilginçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

Şuan spec modunda test ediyorum ve spec modundaki blue team-red team sesleri çevrilmemiş henüz.

çok zeki adamsın kaynamış arada postun ..
  • bende seçildim bekle beni sandstorm kata :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

bende seçildim bekle beni sandstorm kata :D

Lol'e yeni başlayanlar görse postunu sandstorm katayı bloodlord vladimir gibi bişey sanar
  • Paylaşım için sağol ama anlamadığım ben girmeyi denediğimde sunucuyla bağlantı kurmuyor ve beni ilerletmiyor sizdede bu sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Paylaşım için sağol ama anlamadığım ben girmeyi denediğimde sunucuyla bağlantı kurmuyor ve beni ilerletmiyor sizdede bu sorun var mı?

Daha açılmadı
  • Arkadaşlar kbt'ye seçildiğime dair mail geldi üye oldum launcheri çalıştırdım gerekli dosyaları indirdi fakat play tuşu aktif değil. Kapalı beta bu hafta başlamayacak mıydı? Yukarıda bir kod var there... diye onu yazdığım vakit play butonu aktif oluyor ama sunucu bağlanma hatası veriyor ?
  • Açılmadı daha, açın artık ya
  • Haftaya kaldı heralde.
  • Nasıl yaptım bilmiyorum ama Türkçe girdim weste, sesler felan da Türkçeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimlisiz

Nasıl yaptım bilmiyorum ama Türkçe girdim weste, sesler felan da Türkçeydi

Her bölge değiştirdiğinde yeniden bir şeyler indiriyor mu sende de? Eu west ile Türkiye arasında değişiklik yaptığımda durmadan bir şeyler indiriyor.
  • Sunucuya bağlanırken hata veriyor giremedim :/
  • yeter ama acsilar artik bikerede zevk aldigimiz oyunu turkce oynayalim sirf o champ skill leri yuzunden turkce olmasini istiyorum bisey anlamiyom zaten ingilizceden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesine bi başvurayım dedim yollamışlar undefined yazıyor türkiyeyi seçince :(
  • beyler gelmis bana oyundan birkac arkadasa veririm beraber oynariz test edersiniz siz de soru degil veririm sifremi kbt acilinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.