Boşu boşuna açmışsın bu konuyu buraya, kaç kere açıldı bu tip konular. KO bölümünün yaş ortalaması diye bi anket yapılsa açma gereği bile duymazdın bu konuyu. Boşver büyüdükçe kendileri öğrensinler. İlle de ben arkasındayım bu konu dursun dersen bunun gibi bir sürü saçmasapan cevapla karşılaşacaksın.
quote:
azuhahah ve muahahha :))
KO bölümü bunları kaldırmaz, sen dene yine de...
hacı yazarken parmaktan ve enerjiden tasarruf kısaltmaları tabiiki yapacaz ama gerçek hayatta mesela rakadaşım bişi dedi ben ona ok mi diyecem hayır yani seri olmak adına kısaltmalar bence çok faydalı selamünaleyküm yazana kadar s.a. yaz o kazandığın sürede derdini anlatırsın sonuç itibariyle anlamı değişmediği müddetçe kısaltmaları kullanacam
dil yaşayar nefes alır çağa zamana ve teknolojiye göre biçimlenir. özellikle de internet ortamı gibi bir yerde hız sürat dili özellikle de yazım dilini biçimlendiriyor. ayrıca senin de kimseye fırça çekmeye hakkın yok. forumdakilerin edebiyat öğretmeni değilsin sen burası da okul değil.
Yukarı!
Yukarı o bunu hakediyor
quote:
Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru
Sesli harf kullanmıyorsunuz kısaltma yapıyorsunuz çoğunuz k harfi yerine q kullanmaktan k harfini unuttu
Vallahi yerine walla Sunucu yerine server oyuncu yerine char çalındı yerine hacklendi hoşça kal yerine bye bye tamam yerine ok yazıyorsunuz.Üstelik bu kirlenmenin çoğu "knight online" denilen gereksiz oyun yüzünden oluyor.
Siz farketmeseniz bu olay çok ciddi boyutlara ulaşmış durumda
oqe bundan sonra türkçe konuşalım :D:D Gerçekten uyardığın için sağol bundan sonra dikkat edeceğim
hadi kısaltmaları anladık...peki "v" yerine "w" yi ve "k" yerine "q" yu niye kullanıyorsunuz?kısaltma tamam da biraz abarttık gibime geliyor.."kanka" "aga" gibi...ha yaş ortalaması yüzünden böyle ise ve ilerde düzelecekse sözüm yok ama düzelmezse vay halimize.
quote:
Orjinalden alıntı: tophaneli2006
hadi kısaltmaları anladık...peki "v" yerine "w" yi ve "k" yerine "q" yu niye kullanıyorsunuz?kısaltma tamam da biraz abarttık gibime geliyor.."kanka" "aga" gibi...ha yaş ortalaması yüzünden böyle ise ve ilerde düzelecekse sözüm yok ama düzelmezse vay halimize.
Bana w lerin ve q ların kullanılması klavyede rahat ulaşılabilir yerde olduğundan gibi gelio sanki. Ama Denizler İmparatoru'na sonuna kadar katılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme