Şimdi Ara

Türkçe komik zeka oyunu: Çifte Dikiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
13.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç sene önce dünyada çok sevilerek oynanan Moron Test oyununa fikir olarak benzeyen ve tamamen Türkçe olan eğlenceli bir oyun.

Komedi ögeleri de içeren, sorularıyla çıldırtan dikkat ve zeka oyunu Çifte Dikiş ücretsiz AppStore'dan indirilebilir.

iPhone ve iPad için indirme adresi:

Çifte Dikiş oyununu AppStore'dan indirin

iphone ipad için qr code:

Resim güncellendi, Çifte Dikiş linki aşağıda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idiotmaster -- 10 Mayıs 2014; 23:02:43 >

• güzelmiş, ben resminden çocuk oyunu sanmıştım indirince hoşuma gitti, baya bir zeka oyunu çıktı. Ortalarda bisikletli bir soru var takıldım orada, onu geçen var mı?
  • Guzel oyun begendim tsk ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikletli soruya cevap: Öncesinde çıkan ekranda kırmızı alana bisiklet giremez işareti var, ona dikkat ettiyseniz diğer araçlar gibi bisikleti oraya taşımayın. Sorunun komik tarafı, bisikletin gölgesini dışarı taşıyıp orada bisikleti yerleştirin. Oyunda sıradan düşünme yerine sürekli bir araştırma durumunda olarak farklı çözümler üretmeniz gerekiyor. Zeka, eğlence ve komedi var, hakikaten orjinal bir oyundur.
  • İlginçmiş, başta cevaplara atlıyordum sürekli yanınca dikkat etmek gerektiğini öğrendim. Güzel oyun beğendim.
  • Oyun gercekten cok guzel 2-3 sene once buna benzer bir oyun oynatmıştı arkadas oda cok iyiydi

Ama bu turkce olunca guzel olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qr code linki ingilizcesini indiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız, resim güncellendi şu anda Türkçe'sine gidiyor barkod linki. Uyarı için teşekkürler...
  • uçuk bi oyun hakikaten, yanınca insanı gıcık ediyor
  • Eğlenceli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 fark oyununda bulamadim.
    edit. cok kolaymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 14 Mayıs 2014; 10:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idiotmaster

bisikletli soruya cevap: Öncesinde çıkan ekranda kırmızı alana bisiklet giremez işareti var, ona dikkat ettiyseniz diğer araçlar gibi bisikleti oraya taşımayın. Sorunun komik tarafı, bisikletin gölgesini dışarı taşıyıp orada bisikleti yerleştirin. Oyunda sıradan düşünme yerine sürekli bir araştırma durumunda olarak farklı çözümler üretmeniz gerekiyor. Zeka, eğlence ve komedi var, hakikaten orjinal bir oyundur.

Son bölümlerde bi soru var
    A'dan b noknasına yol çizme orayı nasıl yapacagım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar belki cok kolay ama deliricem

Bilgisayar çöktü Res atın diyor orada sifre istiyor nasıl olacak ??

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bölümün başında Z harfi var ve içinde ok yön gösteriyor, şifrenin ipucu orada
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    bu oyunun en kazık sorusu zaten. Soruda her şey açık aslında, aynı yerlere basmadan ok yönünde tuşlara basarak ilerle diyor. Yani bir bastığın tuşa bir daha basma, bastığın tuşları aklında tutarak ok yönünde B'ye ulaş. Biraz kazık ama güzel bir bölüm...
  • quote:

Bölümün başında Z harfi var ve içinde ok yön gösteriyor, şifrenin ipucu orada

Yok abi Z seklinde kaydirdim olmadı en ufak bi temasta rakamlara olmuyor

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    oyunda oraya kadar geldiysen zaten sürekli farklı yollar denemek gerektiğini fark etmişsindir. Burada kaydırmayı değil o sırayla dokunmayı dene istersen, çözüm her zaman o kadar zor olmayabilir :)
  • quote:

oyunda oraya kadar geldiysen zaten sürekli farklı yollar denemek gerektiğini fark etmişsindir. Burada kaydırmayı değil o sırayla dokunmayı dene istersen, çözüm her zaman o kadar zor olmayabilir :)

Sırayı anladım da basınca direk bitiyor bir daha deniyeyim en iyisi

Aynen buraya kadar farklı guzel yollar kesfettirdi oyun

• Hangisi farklı diyor orda ne yapacağız

• quote:

bu oyunun en kazık sorusu zaten. Soruda her şey açık aslında, aynı yerlere basmadan ok yönünde tuşlara basarak ilerle diyor. Yani bir bastığın tuşa bir daha basma, bastığın tuşları aklında tutarak ok yönünde B'ye ulaş. Biraz kazık ama güzel bir bölüm...

imkansız oraya ulaşamam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.