Şimdi Ara

Türkce için sizce hangisi daha faydalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sayısalcıyım ve kitap okumayı cok seven bi karekter değilim son 1 yıldır toplsan 4 roman bitirmisimdir sorum su sizce günde 15 paragraf mı cözmek faydalı yoksa 15 dk kitap okumakmı

• ikiside.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumadan paragrafi anlamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: buko59

ikiside.

kardesim 2 sinin yararlı olduğunu biliyorm ama birini yapaıcak zamn var

baska tavsiyesi olannnn
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurlu Bir Adam -- 12 Aralık 2014; 19:10:19 >
  • Paragraf sorusu çöz. Kitap uzun süreli okunursa etki yapar diyo hocalar genelde. Şurda kaldı 3 ay. Kitap %20 geliştirse, paragraf sorusu %70 geliştirir. Kendim denedim geçen sene hız kazanıyosun çözdükçe. Ha kimisi de var çözer çözer aşırı gelişmez. Dershaneden sağlam bi arkadaşım tüm sınavı çözer son 1 saat Türkçe çözerdi anlamazdı çocuk :D
  • Dostum 17-18 yasindasin aşağı yukarı bunca zaman sevmedin bir hız kazanamadın simdi kitap okumak ve faydasını görmek hayalperestlik. Paragraf çözeceksin. ÖLÜMÜNE. 15 SORU FALAN DEĞİL. MİN 40

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

Dostum 17-18 yasindasin aşağı yukarı bunca zaman sevmedin bir hız kazanamadın simdi kitap okumak ve faydasını görmek hayalperestlik. Paragraf çözeceksin. ÖLÜMÜNE. 15 SORU FALAN DEĞİL. MİN 40

kardesm bu yalana snde kendini inandırmızsn yok simdiye kadar sevmedin artık okusanda bos yok faydasız olur 3ay kalmıs felan bunlar hikaye su an dil bilgisi olmadan 28 net yaptgım oluyor haftada 50 soruyla bnm amcaım bunu dil bilgisi olmadan 30a sabitlemekve sayısalcıyım günlük min 40 asırı ve sacma olur
  • Beni forumda bilen bilir ben öneririm ister dinle ister dinleme. Ben görevimi yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.