Şimdi Ara

Türkçe hocasına çok sinirliyim(Bıktım bu hocadan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf ilk derse biraz (belki birkaç saniye bile değil)geciktim diye tam bir ders yok yazmak nedirkeşke okula hiç gelmeseydimGeç geldiğimi hocaya ispiyonlayan şerefsizinde
    sorunun bumu diyenlere söyleyeyim,bu hoca beni herşeyde durmadan azarlamayı hobi yaptı Suç olmasa öldürecem bu hocayı.Haklı olduğum olaylarda bile beni azarlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 23 Mayıs 2016; 23:42:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yiğen ne olacak senin bu okul sorunun :(

• Tek sorunun bumu diyenlere söyleyeyim,bu hoca beni herşeyde azarlamayı hobi yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Yiğen ne olacak senin bu okul sorunun :(

Okulu bırakacamda annem izin vermiyor

• Konu güncellenmiştir

• Bi yerden sonra anlayacaksın, istediği kadar taksın ipleme adamı. Göze batmayacak şeyler yap. Boşver gerisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Bi yerden sonra anlayacaksın, istediği kadar taksın ipleme adamı. Göze batmayacak şeyler yap. Boşver gerisini

Beni rahat bırakmıyorki,bu hocayla sokakta karşılaşsam öldürecem.O durduk yere yok yazılma yüzünden ileride işe bile almayabilirler
    (Bu arada hoca şişko bir kadın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 23 Mayıs 2016; 23:46:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• kalitenin tek adresi izmitli inanç
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Adil Atalay

Sırf ilk derse biraz (belki birkaç saniye bile değil)geciktim diye tam bir ders yok yazmak nedirkeşke okula hiç gelmeseydimGeç geldiğimi hocaya ispiyonlayan şerefsizinde
    sorunun bumu diyenlere söyleyeyim,bu hoca beni herşeyde durmadan azarlamayı hobi yaptı Suç olmasa öldürecem bu hocayı.Haklı olduğum olaylarda bile beni azarlıyor

Arkadaşım az daha sabır et okulda kalıcı değilsin belki öğretmenin başka okula gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Sırf ilk derse biraz (belki birkaç saniye bile değil)geciktim diye tam bir ders yok yazmak nedirkeşke okula hiç gelmeseydimGeç geldiğimi hocaya ispiyonlayan şerefsizinde

Arkadaşım az daha sabır et okulda kalıcı değilsin belki öğretmenin başka okula gider

Gelecek sene liseye başlayacağım için zaten bu hocadan kurtulacam ama daha beterleri gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 24 Mayıs 2016; 0:09:24 >

• Okumadım ama kesin atatürke sövüyordur veya haksızlık yapıyordur editlicem

Edit: Haksızlık çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 24 Mayıs 2016; 0:10:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Gelecek sene liseye başlayacağım için zaten bu hocadan kurtulacam ama daha beterleri gelecek

Beter insanlar her zaman karşımıza çıkıcak sadece okulda değil onun için kimseyi bu kadar çok umursama arkadaşım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.