Şimdi Ara

Türkçe denemeleriniz ne alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güvenderin "son tekrarlar" adlı denemesini çözüyorum şu anda 32d 7y 1b yapabildim. Sizde durumlar nedir?

Not: Mezunum. Mezun olanlar ayrıyeten belirtirse daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 19 Ocak 2017; 15:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi çok iyi bi bakıyom ok gibi odaklanmayla alakası var türkçenin yoksa yapamayacağımız şeyler değil, bi ara türkçe paragrafa vakit ayırıp doğruların neden doğru olduğunu düşündüm mantığı oturdu yüksek yaptım, paragrad çalışmayı bıraktım şimdi yerlerde

• helal olsun hocam herhalde mattan iyi yapamıyorsun? Ama gerçekten 32ye 7 üstüne 2 boş yapmak her babayiğidin harcı değil tebrikler.
  • Sınav esnasındaki ruh halime bağlı olmak üzere değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydo34

Bi çok iyi bi bakıyom ok gibi odaklanmayla alakası var türkçenin yoksa yapamayacağımız şeyler değil, bi ara türkçe paragrafa vakit ayırıp doğruların neden doğru olduğunu düşündüm mantığı oturdu yüksek yaptım, paragrad çalışmayı bıraktım şimdi yerlerde

Türkçe soruları çözerken önyargılardan arınmak ve sadece odaklanmak gerekiyor. Sorunun üzerine aşırı düşmeye gerek yok, paragraftaki kilit noktaların şıklarda aranması yeter.

Kaç net yapabiliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder11

helal olsun hocam herhalde mattan iyi yapamıyorsun? Ama gerçekten 32ye 7 üstüne 2 boş yapmak her babayiğidin harcı değil tebrikler.

İroniyse ayıp ediyorsunuz, 2 ay çalışmayla ancak bu kadar yapabildim.

Matematik ve fen bilmiyorum. Zaten şimdilik gereği de yok, lys-5'ten gireceğim sınava. Matematik ve fenin toplam etkisi %11 falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Sınav esnasındaki ruh halime bağlı olmak üzere değişiyor.

Şimdiye dek en kötü 27D 9y 4b yaptım o da baş ağrısıyla, televizyon sesinin altında. Ortalama olarak 30D dan düşmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32-33 net banko geliyor en fazla 36 yapabildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Şimdiye dek en kötü 27D 9y 4b yaptım o da baş ağrısıyla, televizyon sesinin altında. Ortalama olarak 30D dan düşmüyorum.

Dilbilgisi ne durumda?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Dilbilgisi ne durumda?

Kompleks soruları boş bırakıyorum sadece zarf, belgisiz sıfat gibi kolay soruları çözüyorum.

• 36-39 falan
  • 41 soru nasıl oluyor boşu mu fazla yazdınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolution1907

41 soru nasıl oluyor boşu mu fazla yazdınız ?

Evet yanlış yazmışım. 1 boş olacak.

• Dil bilgisi hic yok. 2 deneme cozdum simdiye kadar birinde 7 birinde 9 dil bilgisi sorusu vardi. Ikisinden de 2 ser yanlis yaptim. Paragraflari sozcukte cumlede anlamlari cozdum.

Bos vakitlerde kitap okuyun. Okula otobusle servisle gidiyosaniz acin okuyun ne okusaniz kardir. Yayin denizinim hiz paragraf kitabinda deneme yapiyorum bazen kendime. 30 soru ayiriyorum 6 kolay 15 16 orta 7 8 zor soru seklinde. Tavsiye ederim guzel oluyor.

Dil bilgisi icin tavsiye alabilirim.

• 32+ geliyor paragraflarım hep iyi zaten dilbilgisi unutmuşum bayadır ona çalısınca 35+ gelir diye tahmin ediyorum mezunum bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.