Şimdi Ara

Türk yapımı Safkan Japon :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 15:39:22 >
  • ÇOK EMEK VERMİŞ HELAL OLSUN GÜZELDE İŞ ÇIKARTMIŞ EN AZINDAN ÇİLİKKANIN 206 FARLI A3 TAMPONLU MAZDA FİKRİNDEN ÇOK DAHA İYİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

ÇOK EMEK VERMİŞ HELAL OLSUN GÜZELDE İŞ ÇIKARTMIŞ EN AZINDAN ÇİLİKKANIN 206 FARLI A3 TAMPONLU MAZDA FİKRİNDEN ÇOK DAHA İYİ

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:07:19 >
  • bu bmw nın arkasındakıde polo classıc galıba .bızdede war onuda cek bakalım onda ne lerrrrr war...belkı bende ozenır yaparım..yapıcamda.. ( gercı yasım daha guuccuukk ama ) su tamponların altındakı sıyah plastıklerın yerıne onları cıkartıp arabanın rengınde bısey takılıyo mu.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefiro

Cep Telle çektim araba çıkacak Yeni fotolarını koyacam. işte arkası

Türk yapımı Safkan Japon :)

keşke arka kaputuda değiştirseydi ya da üstünde değişiklik yapsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 13 Ekim 2006; 11:48:50 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:07:48 >
  • quote:

Bunu yapabilmek için o kadar uraştıki arkaya çıta koyacak şimdilik sorasına bakılacak tesisat işi var yavaş yavaş oluyor.

valla eger broadwaylardaki gibi bi sey koyarsa gercekten 520 tarzı olur. broadwaylarda hani şekil olarak koydukları ruzgarlık tarzı bısey varya onun gıbı bısey olursa gercekten muhtesem olur bu araba. da benım merak ettıgım bı konu var ruhsatta ne yazacak bu araba bmw mi nissan mı ve satarken (eger satarsa9 ne dıye satacak bmw mi nissan mı? ama gercekten muhtesem olmus hocam araba ılk onden gordugum fotolarda bu bmw dedım neden japon olsun kı dedım ama sonradan gordum dıgerlerını acayipde havası olur arkadsınızın. bmw dıye nissana biniyo mıllet bmw zannedecek

• bunlara cvp yok mu...*?*

quote:

Orjinalden alıntı: ErdaLSS

bu bmw nın arkasındakıde polo classıc galıba .bızdede war onuda cek bakalım onda ne lerrrrr war...belkı bende ozenır yaparım..yapıcamda.. ( gercı yasım daha guuccuukk ama ) su tamponların altındakı sıyah plastıklerın yerıne onları cıkartıp arabanın rengınde bısey takılıyo mu.....
  • dostum hiç farkında deilim o arabanın görürsem sölerim. burası göztepe sanayi yıldızlar oto kaporta yakınsan bakarsın.

quote:

bunlara cvp yok mu...*?*

quote:

bu bmw nın arkasındakıde polo classıc galıba .bızdede war onuda cek bakalım onda ne lerrrrr war...belkı bende ozenır yaparım..yapıcamda.. ( gercı yasım daha guuccuukk ama ) su tamponların altındakı sıyah plastıklerın yerıne onları cıkartıp arabanın rengınde bısey takılıyo mu.....

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:08:23 >
  • ben corluda yaaa..bana uzak kalır..o arabayı gorursende cekersın ama ok....

bıde su sordugum soruya cwp...sıyah plastıklerın yerıne arbanın rengınde yıne o boyutta tampon gıbı seyler war onun ısmı karlık mı oluyo....oluyosa vw gore nerden bulabılırım...fıyatı ne kadar olur.....?????***

quote:

dostum hiç farkında deilim o arabanın görürsem sölerim. burası göztepe sanayi yıldızlar oto kaporta yakınsan bakarsın.

quote:

bunlara cvp yok mu...*?*

quote:

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:08:51 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:09:57 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:10:23 >
  • tek kelimeyle mukemmel.
    bir arac ancak bu kadar degistirilebilir.
    saygilar...
    helal olsun bunu yapanlara.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:11:24 >
  • önden ne kadar güzelse yanlardan ve arkadan da o kadar kötü

Ama ön harbiden iyi oturmuş.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 14:11:51 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefiro -- 10 Ağustos 2009; 13:54:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.