Şimdi Ara

Türk Yapımı Rol Yapma Oyunu Kingdom Lost (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şlarp şlarp

Hakkında

Fantasy-Medieval temasında Open World RPG oyunu, çoğunlukla Skyrim'den esinlendim ve seks modlarının Skyrim'i ne kadar güzel yaptığını gördükten sonra bende çok sevdiğim pixel art tarzında açık dünya ve yetişkin içerkil bir RPG oyunu yapmak istedim. Oyunda krallığı saldırı altında olan Prenses Leana'yı oynatıyorsunuz, ilk göreviniz de kaleden kaçmak. Daha sonra gizemli biri tarafından kurtarılıp krallığınızı yıkan Mauthiel'e karşı gelmek üzere hazırlıklara başlıyorsunuz.

Cinsel içerik bazen savaşları kaybettiğinizde, bazende çeşitli senaryolar şeklinde sunuluyor. Karakterlerle ilişkinize ve dialoglara bağlı olarak karşınıza 2 yol çıkıyor, vücudunuzu kullanarak kolay yoldan ilerlemek yada alnınızın teriyle hedefinize ulaşmak.

Oyun şu an da birçok oyundan aşina olduğumuz RPG elementlerine sahip, eksikleri var fakat oyun yapım aşamasında, yavaş yavaş eksikleri düzeltiyoruz ve yeni şeyler ekliyoruz. Oyun 2.5 yıldır yapım aşamasında 2 kişi başladık ve yakın bir zamanda ekibimize müzisyen katılmasıyla birlikte 3 kişi olduk. Acemi olduğumuz için git-gelli bir süreç oluyor, hala eskiden assetleri/sistemleri yenilememiz gerekebiliyor bu da süreci yavaşlatabiliyor.

Oyun dili İngilizce, geniş bir kitleye hitap etmek için böyle başladık fakat eğer buradan çeviri yapmak isteyen olursa elimden gelen yardımı yaparım. YarnSpinner kullanıyoruz ve VN'lere kıyasla az dialog var. Söz konusu durumda çeviri yapmak isteyen kişi benle iletişime geçerse sevinirim.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle A tuşuna basıcaksınız örnek veriyorum kırmızı ok geçiyor ya süreyle > bu tarafı gösteriyorsa sag gösteriyorsa karpuz kesme oyunundaki gibi düşünün sol kaydırın yukarı daysa ok aşarıya kaydırın

• mesela A basınca kırmızı ok bir yön belirtiyorsa onun tam tersi halini yapın -----> ok süreyle böyleyse <----- bu tarafA kaydırın b ise savunma da kalma butonu yani hamlelerin tam tersini yapıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şlarp şlarp -- 26 Kasım 2020; 22:13:21 >
  • A basıp saldırırken B basarsan kadın geri fites atıyo saldırmıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Şlarp şlarp

öncelikle A tuşuna basıcaksınız örnek veriyorum kırmızı ok geçiyor ya süreyle > bu tarafı gösteriyorsa sag gösteriyorsa karpuz kesme oyunundaki gibi düşünün sol kaydırın yukarı daysa ok aşarıya kaydırın

• tam saldırmayı ögrendin bu seferde kılıcı kaybetmişsin 😂 çantada kılıç olması lazım gönderideki discord gelirsen daha kolay anlatırım

• Türkçe yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Türkçe yok.

yapımcı türkçe olmamasının nedenini yukarda yazmış bazı şeylerin oturmadığını söylüyor oyunu türkçe yapmak isteyen olursa yardımcı olurum vs yazmış

• yapımcıdan net bir anlatım şeklinde istedim bu şekilde olucak tabi oyunu silmediysen😀 Ekranı yatay olarak 3 eşit parçaya bölünmüş hayal et, okun gösterdiği parçasına tıklaman gerekiyor. Sağ ok sağda çıkıyor mesela, ekranın sağ tarfına basman gerekiyor. Sol ok sol taraf, yukarı okta aslında ortası oluyor.

• Sıkışırsan bir kere verip bölümü geçebilirsiniz ya da zor yolu seçip mücadele edebilirsiniz demiş

Yabancılar yapıyor gençliği yönlendirmek için onlara bişey diyemiyoruz da yerli birinin bu mantığı kullanması çok kötü olmuş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: izengel

Sıkışırsan bir kere verip bölümü geçebilirsiniz ya da zor yolu seçip mücadele edebilirsiniz demiş

Yabancılar yapıyor gençliği yönlendirmek için onlara bişey diyemiyoruz da yerli birinin bu mantığı kullanması çok kötü olmuş bence.

😶 altı üstü 1 fırt atıcaz adama oda yardımcı olcak

yada önümüze gelen düşmanları    

• ikibin yimide piksil iyin yapana iyin yipimcisi deMEm

• Türk yapımıymış, sanki arkadaşın türkiyede tek, türkiyede android ve ios için oyun, program üreten binlerce kişi var. Türk oyunu demişin oyunun ismi ingilizce, oyunda ingilizceyse git reddite aç konuyu.

@Şlarp şlarp

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Türk yapımıymış, sanki arkadaşın türkiyede tek, türkiyede android ve ios için oyun, program üreten binlerce kişi var. Türk oyunu demişin oyunun ismi ingilizce, oyunda ingilizceyse git reddite aç konuyu.

@Şlarp şlarp

Dostum bu seni neden rahatsız ediyor destek olmak yerine insanların yoluna taş koyuyorsunuz sonra oyun neden ingilizce neden türkçe degil öncelikle insanların yoluna taş koymak yerine destek olsanız daha iyi yerlere gelebiliriz inan bana

• quote:

Orijinalden alıntı: oldner

ikibin yimide piksil iyin yapana iyin yipimcisi deMEm

Jsjsjsjsksjsjjxjzjzjzjzjj 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.