Şimdi Ara

TÜRK TELEKOMA DAVA AÇMAK İSTEYENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim de normalden yavaş..189 kbps.
  • Hiç medyadan birine yazmayı denediniz mi? Biliyorum pek sonuç alınmaz diye düşünüyor insan ama hep kendi içimizde konuşup duruyoruz. Yani bu olayları herkes duysa bir şekilde. Aklıma geldi öylesine belki Ahmet Vardar ya da ne bileyim düşündüğünüz, bu konuların üzerine düşen birileri...Yazabiliriz onlardan birine. Sorun bu kadar büyük ama hiç kimse dikkate almıyor.Biz birbirimiz adına üzülüp duruyoruz. Ne düşünüyor sınuz bu konuda? Belki hepimizden birer mail giderse dikkate alınırız belki. Denemeye değer bence. Ben adsl yi geçtim hiç kullanmadığım telefonuma 20 milyon ödüyorum. Ben şahsen bu mesajdan sonra mail atmaya kararlıyım. İlk önce Ahmet Vardar dan başlamayı düşünüyorum. Vatan34 te köşesi var. Her şikayeti yazıyor. Türkiye'nin yarası haline geldik!! Bu konuda da yazsın o zaman. Mail atmak isteyen varsa adres :
    avardar@gazetevatan.com
    Ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi bence. Onlar sesimizi duymasa da en azından bağırmaya devam etmek te önemli bence!




  • forumda hukukçu arkadaşlar varsa fikirlerini bizlerle paylaşsın
    her ay haraç gibi para bayılıyoruz

    kız arkadaşım daha ucuza çıkıyor valla
  • bu ay telekom un hatasından dolayı (ki kendileri de bunu kabul ettiler)adsl den hiç faydalanamadım. Telekom veremediği hizmetin bedelini bu ay sonuna doğru göndereceği faturayla talep edecek kuşkusuz, üstelik arızanın kaynağının ne olduğunu keşfetmekten aciz, teknik bilgisi "sıfır,0,zero" adamlarla donattıkları 4440375 i aradığım ve telefon başında beklediğim sürelerin faturası da cabası. bir kısmınız sahit olmussunuzdur, modemin ışıgı yanıyormu sorusunu teknik servis olarak gören bir sürü boş adam var telekomda...telekom gerek altyapısı gereksede servisiyle işi tam kurgulamadan adsl olayına girdi ve kepazelik harala gürele devam ediyor. Ben sözleşme metnini okumadım ama eminimki veremedikleri yada yeterli seviyede tutamadıkları hizmet için dava açsanızda bir sonuç alamayacağınız maddeler eklemişlerdir. Gelişen teknolojide ve globalleşen dünyada internet artık hayatın vazgeçilmez bir parçası, o nedenle bu hizmetten faydalanan bizlerin vaad edilenleri sonuna kadar istemesinde hiç bir yanlışlık yok, üstelik telekomun dünya standartlarına göre verdiği hizmetre göre fahiş fiyatlar talep ediyor olduğunu da herkes biliyor.. tepkilerimizi dile getirmeya devam edelimki adam olsunlar..




  • Arkadaşlar geçen aylarda Ankaara'lı bir gazeteci'de kendisine tt'nin vaad ettiği hızları sunamadığı için açtığı davayı kazandı(kablonette) ve iki yıldır fazladan ödediği tutarların tt tarafından geri ödenmesi kararı çıkmıştı fakat dava iki yıl falan sürmüş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: globaltan

    Avukat tutupu dava açınız.
    15 sene sonuçlanmasını bekleyiniz.
    Ki kazanırsanız, evet haklısınız tü tü maşallah kazanırsınız.
    Kaybederseniz maliyetler ince uzun bi hal alır.

    Bilmiyorum caydırıcı olabildim mi :)


    bravoo walla yaa daha ii anlatılamass
    milletvekili olurmusunn
  • Benim neden hızım normal gözüküyor anlamış değilim.Birtek benmi şanslıyım yani?
  • hız bölgeye göre değişir ne kadar fazla dsl kullanan varsa o kadar hız azalır
  • susma sustukça sıra sana gelecek
  • walla yukarda bi arkadas "sunucunun yanindan ev al baglantin dusecek mi bakalim" demis..
    baglantim 512k ve santral ile evimin arasinda enn fazlaa 30 m mesafe var.. baglanti hizim 495.60 Kbps cikiyor.. gecen de baktim buna yakin bi deger..
  • Madem herkesin bağlantı hızları farklı, ödedikleri fiyat aynı, turk telekom herkesin evindeki bağlantı hızını ölçsün, ona göre ücretlendirme yapsın, nasıl öneri?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.