Şimdi Ara

Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.459
Cevap
6
Favori
41.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • smart0201 kullanıcısına yanıt

    @smart0201 aha hem vdsl hem eve kadar fiber götüren dolap :)

  • evet mümkün zaten verebilirler il müdürlüğüne kalmış bir şey

  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, bir daha denk gelirsem modelleri de eklerim.
    Ayrıca bizim bu dolap neredeyse 2-3 yıldır port yok halen de devam ediyor. Telekom müdürlüğune gittiğimde bana; abone alimina kapatıldığı soylediler, zor bela kendim için açtırmistim, Ondan beridir sorgulama siteleri takip ediyorum neredeyse hep kapalı durumda millet internet alamıyor.

    Fiber için dilekçe de vermiştim hiçbir sekilde cevap vermediler, caddemizde de fiber var kanallarda, hatta iki bina aramızdaki binaya da fiber çekilmesine rağmen hiçbir hareket yok.
    Fiber için ne yapmam gerekiyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu görsel de görünen şu 32 portluk 2 adet kart boşta toplamda 64 portluk adsl/vdsl portu var



    Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023




    Bu görseldede eve kadar fiber portlar var kırmızı işaretlerden daha fazlası boş port var


    Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023



    Bu görselleri alıp direk Türk Telekom İl Müdürlüğüne gidiyorsun bana port yok diyorlar bana internet vermiyorlar diyip görselleri masaya bırakıyorsun :)


    Ondan sonra bu görsellerle gene BTK sitesinden ve Edevlet-Açıkkapı Diğer-İnternet altyapı problemleri kısmından haftada 1 veya 2 şikayet açıyorsun


    Cimere atmak bir işe yaramıyor


    Aynısını Türk Telekom Facebook ve Twitter sayfalarına özelden haftada 1-2 görsellerle beraber at




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 26 Ekim 2020; 0:32:25 >




  • Teşekkürler hocam, bakalım ne olacak😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, muhtemelen görmeye alışık olduğunuz bir sorundur ama benim biraz aciliyetim var, tecrübeli dostlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Öğretmenim, Hakkari Şemdinlide görev yapıyorum. Canlı derslerim var ve internete ihtiyaç duyuyorum. Abonelik talebiyle Türk Telekom'a başvurduğumda önce altyapınız var denilerek kurulum randevusu verildi ancak gelen giden olmadı. Sonra şikayet ettim, tekrar randevu verildi, gene gelen giden olmadı. En sonunda aradılar ve altyapınız yok denilip aboneliği iptal ettiler. Aslında önce şebeke sorununuz var Kasım sonuna kadar çözülecek dediler ama en son altyapınız yok 180 gün bekleyeceksiniz dediler. İnternette yorumlara baktığımda 180 gün vaadinin de fos olduğunu görüyorum. Açıkçası 180 gün falan bekleyecek durumum da yok. Bu işin muhakkak daha kolay bir yolu olmalı. Ne olur yardımcı olun, kafayı yemek üzereyim, ne yapabilirim, ne yapsam etkili olur, Allah rızası için. Teşekkürler şimdiden.





  • Bugün telekomun altyapı sorgulamasında seçtiğiniz lokasyon ile alakalı bilgiye ulaşılamamıştıra döndü. Muhtemelen yakında aktif olucak bir yanımda ki bina (binalar yapışık) sorgulama da fiber gösteriyor.

    Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023


    Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023




  • swarch S kullanıcısına yanıt

    VDSL'yi hipernet yeirne fibernet olarak girdikleri oluyor

  • Fibernet vdsl yakin oldugu icin
    Fibernet h ftth sistem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt

    şu maili verirmisin işi hızlandıralım :) elektriği hallettik sistem tanımlaması bekleniyor dediler ilçe telekomdan fan sesi felan yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 28 Ekim 2020; 21:16:11 >
  • Bizim t 7 kabinden 5 metre yanından geçsen fan sesi duyuluyor ama hala aktif olmadı gitti. Şanlıurfanın küçük 20-30 binlik ilçesindeyim her köşe başına kabin konuldu. t7 t23 ler havada uçuşuyor. Sokağa çıkıp sorsanız 100 kişiden 2 kişi vdsl in ne olduğunu belki biliyordur. Türknet millenicom gibirnet kimsenin haberi olmadığı için kimse 150 tl verip 100 mbit çektirmez kaldı ki yerel bir internet firması var uydu sayesinde dağıtım yapıyor ve fiyatı 45 tl sadece hız da 8 mbit. Kim 45 tl lik internetini iptal edip 100+ tl lik net alsın ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilim85 -- 28 Ekim 2020; 23:40:37 >
  • atilim85 kullanıcısına yanıt

    sanırım her yere koyuyorlar artık adslyi tamamen öldürecekler ondan dolayı yoğunluk var ankarada bile bekliyoruz aylardır yıllardır aktif olmasını :)

  • Aynen. 40 yıl düşünsem buraya fiber kablo döşeneceği aklıma gelmezdi. Şanlıurfanın varoş bir ilçesinde bile o kadar çok t kabinleri varsa demek ki tüm türkiyeye yayacaklar bunu.

  • Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023


    bu da bizim t 7 balkonumdan çektim. En yakın benim bu kabine. Ve dediğim gibi sanırım 10 kişi ya kullanıcak ya kullanmayacak bu kabini koca mahallede. Yoğunluk sorunu yaşamayacağım.Binada sordum kimse çektirmeyecek. Onlar yerel internet firmasından memnunlar 45 tl bedava yani 8mbit tabi memnun olmaları normal ama ben gamerim e spor takımı olan biriyim 80-90 pingler çok sorun benim için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilim85 -- 29 Ekim 2020; 0:1:22 >
  • atilim85 kullanıcısına yanıt

    bizim burayada tahminen toplam hanenin 2katına yakın port takıyorlar altdaki görselde parlak krom şeylerin tanesi 32 port ediyor ama kartları görmedim o kadar kart takacaklarmı bilmiyorum .


    Bazı yerlerede 2.el dolaplar takıyorlar Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023 



    Yükleniyor V2 FTTH Türk Telekom vs Superonline + Kablonet Gelişme var Ağustos 2023
  • Bizdeki 2.el olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam kabin 2017 üretim. Bi daha geçince yanından bakarım. 2017 ise 2. el olma ihtimali yüksek. Benim canımı sıkan ilçede çoğu kabin aktif. Sorgulatınca hipernet çoğu yer ama bizim bu kabin hala aktif olmadı. 1-2 hafta önce 1 ayı bulur diyorlardı da ne gelen var ne giden. Çalışma olmadan nasıl süre veriyorlar anlamadım gitti. Yanında eski dolap var. Ordaki portları yeni kabine aktaracaklar sanırım ama ne kadar sürer bilmiyorum.

  • atilim85 kullanıcısına yanıt

    bende aynı durumdayım :)

  • NT2L kullanıcısına yanıt

    ne yapıyon be ya aynı be ya

  • geçen günlerde gene gezerken kabinde çalışan tt elamanını görünce sorayım dedim abi bütün kabinler degişti dedi hepsi en fazla 1 aya aktif olur dedi pazartesi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bakalım kasım sonuna kadar aktif olacakmı.

  • Msevinc kullanıcısına yanıt

    tt elemanı veya ilçe müdürlüğü bilmez ne zaman aktif olacağını 3-5 günde sürer 3-5 ayda :)

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.