Şimdi Ara

silsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ont'yi operatöre geri vermek şart değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eskiden verilmiyordu

İptal ve İade Sürecinde Hangi Cihazları İade Etmeliyim?

Fiber internet altyapısı kapsamında sunulan HGW (Fiber Modem) ile birlikte kullanılan ONT cihazı ve aksesuarlarının (Adaptör, Ethernet/LAN kablosu gibi) abonelik iptalinde veya fiber altyapıdan nakil yoluyla bakır altyapı üzerinden hizmet alımına devam edilmesi durumda 14 gün içerisinde Türk Telekom ofislerine iade edilmesi gerekmektedir. Size en yakın Türk Telekom ofislerini görmek için 

https://www.turktelekom.com.tr/yardim/modem-ont-ve-aksesuarlarin-iade-sureci#:~:text=g%C3%B6rmek%20i%C3%A7in%20t%C4%B1klay%C4%B1n%C4%B1z.-,Modem%2C%20ONT%20cihaz%C4%B1%20ve%20aksesuarlar%C4%B1%20(Adapt%C3%B6r%2C%20Ethernet%2FLAN,cihaz%20bedelleri%20son%20faturaya%20yans%C4%B1t%C4%B1l%C4%B1r.z.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

ben de şart diye biliyorum. attığım konuda akıl vermiş işte akıl zengini arkadaş. ont'leri vermeyin kayboldu, yok deyin diye.

bir şekilde vermemiş gibi duruyor ont'leri. belki de cezasını ödeme pahasına aldı artık bilemeyeceğin detayını.

dediğim gibi kaçamak cevaplar verip açık açık ne yaptığını anlatmıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 28 Eylül 2025; 0:54:13 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Her ont bir aboneliğe tanımlı değil mi? Diyelim ki Türk telekom 1000 mbitlik tarifeyi kullanıyorsun sonra Türknet'e 100 mbit tarifeye geçtin ont Türknet'te pasif olmaz mı ? Yapay zeka bir ontnin başka operatörde kullanılmasının mümkün olmayacağını söyledi

Kaçamak cevap verme amacın ne ? Zamanın çok da milletle konuşarak mutlu mu oluyorsun millete bulmaca çözdürerek kendini mi tatmin ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 28 Eylül 2025; 10:4:11 >

ne alaka eskiden ont iade edilmiyor dedim yeni başladı siz sakinleşin

Millet nasıl yaptığını soruyor sne ilgisiz cevaplar veriyorsun.

mantığı olan özel sorması daha doğru olur açık varsa bile kapatılmasın bunu düşünemeyen birisine ne anlatayım

TCP windows sizeler ile oynadım ama tam olarak şunu yapın diyebileceğim bir tavsiyem yok. Bende detaylı olarak ne yaptığımı bilmiyorum.

silsin
    silsinlearn.microsoft.com
    Windows TCP özelliklerinin açıklaması - Windows Server
    https://learn.microsoft.com/tr-tr/troubleshoot/windows-server/networking/description-tcp-features

Ve bu ayarları değiştirdim

silsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.