Şimdi Ara

Türk Telekom’un CeBIT’teki dev standında her gün başka bir etkinlik yer alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Türk Telekom''un CeBIT''teki dev standında her gün başka bir etkinlik yer alıyor

Türk Telekom standında,

teknoloji ve eğlence bir arada!

Türkiye''nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, CeBIT Bilişim Eurasia 2008''de İletişim Teknolojileri Sponsoru olarak yerini alıyor. Fuarda 4 bin 550 metrekare alan üzerinde yer alan Türk Telekom ailesi, yeni nesil iletişim teknolojileri ürünlerini sergileyerek fuar ziyaretçilerine geleceği bugünden yaşama imkânı sunuyor; Türk Telekom, dev standında düzenlediği ilginç etkinliklerle de fuara ayrı bir renk katıyor.

CEBIT Bilişim Eurasia 2008''de 7. Salon''da yer alan Türk Telekom Standında her gün birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor.

Mahşer-i Cümbüş

Türk Telekom standına renk katacak eğlenceli gruplardan biri Mahşer-i Cümbüş. Türkiye''de Modern Doğaçlama Tiyatrosu''nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan ''Tiyatro Sporu"nu Türkiye''de ilk defa seyirci ile buluşturdu. Mahşer-i Cümbüş 2001''den bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gösteriler sergiliyor ve festivallere katılıyor. Mahşer-i Cümbüş, performanslarını ''Anında Görüntü Show" programı ile TV''de ve ''Mahşer-i Cümbüş Hayalhanesi" ile tiyatro sahnesinde sürdürüyor.

Waterheads

Standın çok eğlenceli bir diğer grubu ise Waterheads. Avustralyalı bir gösteri grubu olan Waterheads farklı görünümleri ile halkın arasına karışıp ziyaretçilerle sessiz sohbetler yaparak iletişim kuruyor! Kafalarındaki renkli su dolu fanuslar ile yaptıkları gösterilerle oldukça ilgi çekiyorlar.

Dev Robot Titan

Standın dikkat çekici unsurlarından biri de dev robot ''Titan". Dijital kuklacılık ve koreografik tiyatro şovunun bir kombinasyonu olan Titan, altı yıllık bir hazırlığın ürünü. İngiltere menşeli robot gösterisi Titan, her gün fuarda dolaşacak.

PROGRAM

7 Ekim 2008, Salı

12:30 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

13:00 TITAN

13:15 Mahşer-i Cümbüş

13:30 Videofon Yarışması

14:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

14:45 Mahşer-i Cümbüş

15:00 TITAN

15:00 Videofon Yarışması

16:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

16:45 TITAN

17:00 Mahşer-i Cümbüş

17:15 Videofon Yarışması

8 Ekim 2008, Çarşamba

12:30 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

12:30 Mahşer-i Cümbüş

12:45 Videofon Yarışması

13:00 TITAN

14:00 Mahşer-i Cümbüş

14:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

14:15 Videofon Yarışması

15:00 TITAN

16:00 Guinness Uzun Konuşturan Yarışması

16:45 TITAN

17:00 Mahşer-i Cümbüş

17:15 Videofon Yarışması

• Teknoloji ve Türk Telekom birbirini uzuk iki kelime.
    Türk Telekoma

• hem çağlar öncesinin internet teknolojisi ve fiyat politikasıyla çalış, hemde çık ben teknolojiğim diye standlar robotlar falan.
    bu ne yüzsüzlük!
    yere batsın!

• adam akıllı hizmet bekliyoruz!!!

2 tane kafasında fanus taşıyan adamı seyredince, ADSL'de ki yavaşlama problemi ortadan kalkmıyor!!! fiyatlardan ise hiç bahsetmiyorum!!!

• Bu Konuda en çok Ayar edilenlerden biride benim TTnet özelleştiğini basın açıklamasıyla duyurdunuz teklenojiyle birebir iç içe olucağınız yalanını sölediniz aynı zamanda eskisinden çok daha hızlı hizmet vericeğinize söylediniz.. 3 ay dır net bağlanmasını bekliorum En son 2 hafta önce aradım 15gün sonra tmm cewabı geldi bu hafta sonu 15gün doluo inş bi deişiklik olurda Birini gönderirsiniz sanki Kars'ın Ermenistana 15Km yakınındaki Yaniköy de falan oturuoruz / antalyada bile bukadar Dökük hizmet veriosunuz Kesinlikle

• aynen katılıyorum hızmet beklıyoruz eglence degıl

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

Bu Konuda en çok Ayar edilenlerden biride benim TTnet özelleştiğini basın açıklamasıyla duyurdunuz teklenojiyle birebir iç içe olucağınız yalanını sölediniz aynı zamanda eskisinden çok daha hızlı hizmet vericeğinize söylediniz.. 3 ay dır net bağlanmasını bekliorum En son 2 hafta önce aradım 15gün sonra tmm cewabı geldi bu hafta sonu 15gün doluo inş bi deişiklik olurda Birini gönderirsiniz sanki Kars'ın Ermenistana 15Km yakınındaki Yaniköy de falan oturuoruz / antalyada bile bukadar Dökük hizmet veriosunuz Kesinlikle

İşte yorum buu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfturk -- 12 Ekim 2008; 22:14:39 >
    AMD FX 8320 3600 Mhz CPU (Akasa Nero 3 12CM Soğutucu )----Gigabyte 990X AM3+ Anakart---- 8 GB GSKİLL (1866Mhz) DDR3 RAM ---- SAMSUNG 1 TB (1000GB) SATA 2 HDD - Samsung 850Evo 250GB SSD ---- 22" AOC Full HD LCD LED MONİTÖR ---- FEEL HURRİCANE 2 KASA ---- 750WATT HİGH POWER PSU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom...

Şaka gibi internet...

• Zannedersiniz telekom dünya teknoloji devi olmuşta robot tutmuş.

Hayatımda ilk defa bir teknoloji fuarında bir firmanın başkasının yaptığı bir teknolojiyi sunduğunu görüyorum. Sen üret ondan sonra çıkar robot oynat. Elalemin robotuyla artistlik yapıyorlar birde.

O fuara gitsem o standın önünden geçerken çok yüksek ihtimal beni saldırıdan karakola götürürler. Dünyanın en dandik teknolojisini utanmadan en büyük fiyata vatandaşına çak ondan sonra elalemin robotuyla, Cem Yılmazla, Gürse Birselle sempati toplamaya çalış.
  • Cidden yorumlara katılmamak elde değil. moffaka'nın dediği gibi kendi üretmedikleri bir teknolojiyi şov amaçlı kullanıyorlar. Üstelik neyi tanıtıyorlar anlamadım. Bir yenilik felan yok ki. Ya da varda biz mi bilmiyoruz. Sanırım bir sabah uyanacağız ve internet hızımız 100mbps ,telefonlarımız ise videokonferans özellikli olmuş olacak onun hazırlığı içindeler. Neyse herkesin ağzı yanmış TT'den en iyisi ben susayım :D

Türk Telekoma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 17 Ekim 2008; 18:00:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.