Şimdi Ara

Türk Telekom TTNET kandırmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi TTnetin adı Türk Telekom oldu ama Türk Telekom aynı zamanda alt yapı sağlayıcısı. Ancak alt yapı ile ilgili bir problem olduğunda Türk Telekom buna bakmıyor ve suçu Türk Telekoma atıyor.
    ne kadar saçma bir durum anlatabildim sanırım. Tüm markalar tek çatı altında ama aslında değil. Türk Telekomu arayıp sorun bildirdiğimiz zaman Buna Türk Telekomun bakmadığı diğer Türk >Telekomun baktığı söyleniyor. Diğer türk telekomun ne telefonu ne de faxı var. Sadece bölge müdürlüğü var.

Yalnız o Türk Telekomun bölge müdürlüğünde diğer Türk Telekomun abonelik işlemleri de yapılıyor,

Kısacası Allah belanı versin TIRT telekom

Elinde alt yapı sağlayıcı türk telekomun fax ya da telefon numarası olan var mı

• Başlığa bilgi verelim.

1.Türk Telekom'un sadece isimleri birleşmiştir. Aynı isim altında üç adet hizmet sağlayıcı firması vardır. Bunlar ise;

Firma Ünvanı TTNET ANONİM ŞİRKETİ
    İş Adresi ESENTEPE MAH.SALİH TOZAN SOK. NO:16 KARAMANCILAR İŞM.D BLOK ŞİŞLİ

Odaya Kayıt Tarihi 04/10/2007

Unvan Turk Telekomunikasyon anonim şirketi
    Adres Örnek mah. Turgut Özal Bulvarı 2 no 4 Aydınlıkevler Altındağ/Ankara
    https://uyesorgula.atonet.org.tr/main.php

Firma Ünvanı TT MOBİL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
    İş Adresi GAYRETTEPE MAH.YILDIZ POSTA CAD.NO:40 BODRUM KAT ODA NO:13 BEŞİKTAŞ

Odaya Kayıt Tarihi 02/10/2003

Özetle, tüzel kişilikleri farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Eylül 2020; 12:38:36 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Şu an alt yapımda bir problem olmadığı halde varmış gibi gösterilerek türknete geçiş yapamıyorum.
    bu şirketler birbirinden farklı da olsa eski türk telekom eski ttneti kayırıyor.
    ttnetten türk nete geçişimi engelliyor.
    santralde çalışma var diyerek 6 aya yakındır beni oyalıyor.
    BTK dan türk telekom diye şikayet ettiğimi sanırken ttneti şikayet etmiş olduğumdan çözüm bulunamıyor. daha yarım saat önce türk telekom bölge müdürlüğünü aradım beni 4441 444 e direk yönlendirdi yani aradığım an orası çıktı.

şimdi kafamda tek bir soru. alt yapı sağlayıcı türk telekoma nasıl ulaşırım
  • Adres sorgulama sayfalarından sorgulama yaptığımda port yok veya santralde çalışma var hatası alıyorum ben çok uzun süredir. Bu farklı bir firmadan hizmet almaya engel değil. Halihazırdaki aboneliğinizi istediğiniz işletmeciye nakil yöntemi ile geçirebilirsiniz.

Telekom tarafında sorun var ise ve geçiş yapılamıyor ise burada yetkili olan @TurknetDestek size yardımcı olacaktır. Turknet tarafında bir sorun var ise onlar ilgili yerlere taleplerini ileteceklerdir.

Kısacası çözümü olmayan mevzular değil, sadece yeni aboneliklerde sorun olabilir ama mevcutta aboneliğiniz var ise istediğiniz firmaya geçiş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Adres sorgulama sayfalarından sorgulama yaptığımda port yok veya santralde çalışma var hatası alıyorum ben çok uzun süredir. Bu farklı bir firmadan hizmet almaya engel değil. Halihazırdaki aboneliğinizi istediğiniz işletmeciye nakil yöntemi ile geçirebilirsiniz.

Telekom tarafında sorun var ise ve geçiş yapılamıyor ise burada yetkili olan @TurknetDestek size yardımcı olacaktır. Turknet tarafında bir sorun var ise onlar ilgili yerlere taleplerini ileteceklerdir.

Kısacası çözümü olmayan mevzular değil, sadece yeni aboneliklerde sorun olabilir ama mevcutta aboneliğiniz var ise istediğiniz firmaya geçiş yapabilirsiniz.
    hayır hayır ben de öyle sanıyordum o yüzden öenmsemedim. Taahhütüm 5 6 gün sonra bitiyor bakayım neymiş diye türknetin sitesine baktım başvurum bu sebepten yarım kaldı sonra türkneti kendim aradı. işlemleri yaptım sizi buraya geçiremem dedi. santralde çalışma var üzgünüm dedi.

olayı iyice açıkladım türk telekomun ttnete iltimas geçtiğini bunun türknet aleyhine olduğunu internette bu durumdan muzdarip çok kişi olduğunu söylememe rağmen ellerinden bir şey gelmediğini söylediler.

Türknet Destek de hala uyanamamış ya da sallamıyo ona da yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 28 Eylül 2020; 12:44:45 >

• Kasten bir engelleme yapıldığına dair bir inancınız var ise başvurabileceğiniz merciler;

tuketici.btk.gov.tr
    acikkapi.gov.tr
    veya benim kanıtlarım var, kasten böyle şeyler yapılıyor ve beklemek istemiyorum diyorsanız size en yakın adliyedeki "müracaat savcılığı" birimine başvurabilirsiniz. Müracaat savcılığı konuyu araştıracak, kanıtların yeterli olması ve araştırma sonucu elde edilen verilerin dava açılmasına yeterli düzeyde olduğuna kanaat getirir ise ilgili şirketler hakkında kamu davası açacaktır.
    Elinizde yeterli kanıtlar olmadığı, yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde bahsi geçen durumların söz konusu olmadığı anlaşılır ise takipsizlik kararı verilir, savcılık makamı gerekir ise hakkınızda sahte başvuru sebebiyle işlem başlatabilir.

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla siz çok eminsiniz kasten yapıldığına. Öyleyse diyorum ki "müracaat savcılığı" birimine başvurun adliyedeki, kanıtlarınızı da sunun bununla beraber. Gelişmeleri de aktarırsınız bize, ne dersiniz?

• quote:

Kasten bir engelleme yapıldığına dair bir inancınız var ise başvurabileceğiniz merciler;

tuketici.btk.gov.tr
    acikkapi.gov.tr
    veya benim kanıtlarım var, kasten böyle şeyler yapılıyor ve beklemek istemiyorum diyorsanız size en yakın adliyedeki "müracaat savcılığı" birimine başvurabilirsiniz. Müracaat savcılığı konuyu araştıracak, kanıtların yeterli olması ve araştırma sonucu elde edilen verilerin dava açılmasına yeterli düzeyde olduğuna kanaat getirir ise ilgili şirketler hakkında kamu davası açacaktır.
    Elinizde yeterli kanıtlar olmadığı, yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde bahsi geçen durumların söz konusu olmadığı anlaşılır ise takipsizlik kararı verilir, savcılık makamı gerekir ise hakkınızda sahte başvuru sebebiyle işlem başlatabilir.

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla siz çok eminsiniz kasten yapıldığına. Öyleyse diyorum ki "müracaat savcılığı" birimine başvurun adliyedeki, kanıtlarınızı da sunun bununla beraber. Gelişmeleri de aktarırsınız bize, ne dersiniz?
    dediğim gibi btk üzerinden direk türk telekomu şikayet edecek bir sekme yok TTneti şikayet edecek yer var onlar da bizle alakası yok diye mesaj attılar. yani bu seçeneği kullandım.

Açık kapıya uzun uzadıya renkli resimli hiç bir şeyi bilmeyen adamın dahi anlayacağı şekilde (biliyorsunuz teknik tabirler var bunları herkes bilmiyor) yazdım. oradan gelen cevap btk ya başbvur oldu.

Bugün >Cimer üzerinden ulaştırma baknalığına şikayet yolladım.

Savcılığa gelince uğraşmaya değeceğine inanmıyorum. minareyi çalan kılıfını hazırlar. 6 aydır var olan bir soruna adamlar "x parça eksikti bulamadık" derse kim ne yapabilir. Ya da unuttuk öyle kalmış derseler ne diyebilirsin.

Burası türkiye amerika değil.
    Adalet arayan amerikaya gitsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    4 ay önce açıldı
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom A.Ş firmasının internet işlerine bakan firması TTNET A.Ş dir. Haliyle direkt Türk Telekom'u şikayet etmek diye bir şey söz konusu değildir. Bunlar tüzel kişiliklerdir. Tüzel kişilikler gerçek kişi olmadığı için direkt olarak şunu şikayet edebilir miyim diye bir şey yoktur. TTNET A.Ş , Türk Telekom'un internet hizmetlerini sunduğu şirketidir. Dolasıyla BTK daki etiketleme sistemi doğrudur.
  • quote:

Türk Telekom A.Ş firmasının internet işlerine bakan firması TTNET A.Ş dir. Haliyle direkt Türk Telekom'u şikayet etmek diye bir şey söz konusu değildir. Bunlar tüzel kişiliklerdir. Tüzel kişilikler gerçek kişi olmadığı için direkt olarak şunu şikayet edebilir miyim diye bir şey yoktur. TTNET A.Ş , Türk Telekom'un internet hizmetlerini sunduğu şirketidir. Dolasıyla BTK daki etiketleme sistemi doğrudur.
    e madem öyle bu nedir?
    Türk Telekom TTNET kandırmacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 28 Eylül 2020; 19:21:49 >

• Çok doğal değil mi, aboneliği aktif edemeyen Türknet. Bu doğrultuda teknik aksaklık ne ise Türknet'in bunu Telekom tarafına iletmesi gerekiyor. Problem çözüldüğünde ise bağlantıyı sağlaması gerekiyor. @TurknetDestek ben mi yanlış biliyorum hocam?
  • quote:

Çok doğal değil mi, aboneliği aktif edemeyen Türknet. Bu doğrultuda teknik aksaklık ne ise Türknet'in bunu Telekom tarafına iletmesi gerekiyor. Problem çözüldüğünde ise bağlantıyı sağlaması gerekiyor. @TurknetDestek ben mi yanlış biliyorum hocam?
    Türkneti de hem aradım hem de türknetdestek'e sordum git kendin türk telekon müdürlüğüne olayı hallet dediler.
    Türk telekom yani ana dağıtıcı yani toptan internet veren kuruma ben perakende bir tüketici oalrak başvurmam gerekiyor.
    o zaman neden BTK üzerinden Toptan internet dağıtıcı olan türk telekom ile doğrudan iletişim kuramıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.