Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
106
Favori
326.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturasızda bir süre bekleseniz, faturalıya cezbetmek için iyi teklifler geliyor aslında..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalrn

Faturasızdan faturaliya geçmek isteyenler içinde şöyle bir kampanya var. 10 gb 1000 dk heryone 1000 sms 29 tl. 12 ay kalma sözünüze. 10 gb dolduğunda internet otomatik olarak durur.
    Bu paketin adı nedir ve herkese veriyorlar mı acaba?

• Konuyu oluşturan arkadaşa çok teşekkürler.

Bimcell ideal paket kullanıyordum 19 tl oldu. 2 GB internet. Bu konuyu görünce aveaya gittim. coşturan 3gb'a geçtim. Yalnız faturalıda da 19 tl dedi. Ben de hiç aklımda yokken faturalı olarak 19 TL.ye geçtim.

Arada kontör yüklemeyi unutuyordum. Onunla da uğraşmamış olurum hem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Ben faturalıda 10 gb tarifesi diye biliyorum. Geçen yıl kullanmıştım bu fiyata.

• november27 N kullanıcısına yanıt
    Burda detay yazıyor

bireysel.turktelekom.com.tr
    Faturalıda 10 GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturalida-10-gb-tarifesi.aspx

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler

• turklucky kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim burda +6 gb derken lk 3 ay boyunca 2 ser gb olarak veriyormuş yinese geçiş yaptım bakalım umarım pişman olmam :)

• Arkadaşlar an itibari ile 10 yıllık turkcell maceram bitti,3 gb için 89 tl yeni fatura gelince aboneliğimi türk telekoma taşıdım.İnternet üzerinden numara taşımaya başvurunca 29 tl olan 4 gb internet 25 tlye düşüyor,başvuruyu yaptıktan sonra mng kargo size ertesi gün sim kartını yolluyor,sizde gelen kargoya kimlik ile son fatura fotokopinizi veriyorsunuz,6 gün sonra hattınız açılıyor ayrıca 3 ay 2 şer gb hediye,çekim olarak istanbul merkezde bir fark görmedim,Bilginiz olsun.

Kampanyanın ismi AVANTAJ WEB DE.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Numara Taşıma ve Yeni Hat Başvurusu > Mobil > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/sayfalar/mobil-online-basvuru.aspx?

• bladex38 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam. Yararlanmana sevindim. Bende 10 gb lık paketi kullanıyorum. Çekimindende gayet memnunum. Önceki hattım vodafone du. Berbat bir çekim gücü vardı. Evde ne tarafa gideceğimi şaşırıyordum. İnterneti yerlerdeydi. 2-3 mb. Hızlarda. Turktelekomda süper. Evin her yerinde çekiyor. İnternet hızı 72 mb. Gayet güzel. Güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

Bugün numara taşıma gerçekleşti. google5gb paketini 37 TL ye sunuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda 26 Ekim 2018 numaramı Türk Telekomdan taşımıştım bugün 90. günmüş, 90 günü geçmediğinden yani 1 gün ile paketleri farklı fiyattan veriyor. Paketi yarın alsam (90 günü geçmiş şekilde) 25 TL'den alabilir miyim?
    arkadaşlar sonuç olumlu dün 90. gün mevcut müşteri durumuna göre 37 TL ye sunduğu google5GB paketini bugün 91. gün olması nedeniyle 25 TL ye sundu.

• RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    90 gün bu kadar önemliymiş, almanıza sevindim

• arkadaşlar 15 liralık falan tarife yok mu annem için alıcam. ayda 300 dakkika falan konuşuyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalrn

Burda detay yazıyor

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturalida-10-gb-tarifesi.aspx

bana bunu 6 gb ve 30 tl olanindan gelmis sizinkine gecme sansim varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

arkadaşlar 15 liralık falan tarife yok mu annem için alıcam. ayda 300 dakkika falan konuşuyor sadece
    Evet var, aylık 15 tl ye 300 dk 300 sms filandı sanırım, TT müşteri hizmetlerine sorun.

Normalde 9 tl idi, gecen ay zam yaptılar 15 tl oldu.

• Varolan faturalı müşteriler nasıl geçer?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Turkcell veya Vodafone'nun uygun bir faturasız paketine taşırsın, orda 90 gün bekledikten sonra TT'ye taşıyıp alabilirsin.

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Bende bire bir aynıyım 55 tl ceza görünüyor 25 ocak 00.00 dan sonra sonnfatura çıkar dedi turkcell bence yarını bekleyin isterseniz tabiii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bimcell sen geçiş oluyor mu

• Bi ara 19 Tl ye 12 ay boyunca bittiğinde duran 4 gb 1000 dk 1000 sms teklif etmişti keşke kabul etseydim. Şuan da 29 Tl ye 12 ay bittiğinde duran 10 gb 1000 dk 1000 sms teklif ediyor. Nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrikoc

Merhaba

Doyasıya 3 aylık paket 3 ay bitiminde75 TL den mi yenileniyor yoksa 90 dan mı bilen var mı?

Birde ben bu paketi alsam 2 ay hiç kullanmayıp 3 ay 20 GB interneti kullanabiliyormuyum?
    Bende turkcell faturalı hattan bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. 22 şubat taahhüt'ün bitiş günü. Şubat ayı içerisinde geçersem hem turkcell'den ceza yemem hemde 3 aylık süreli bir ön ödemeli hatta geçmiş olurum diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.