Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hotspot yapan arkadaşlar internet düşüyor mu YouTube izlerken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet yetmiyor
    TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]
    TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

• .Berkay. . kullanıcısına yanıt

Keske daha once gorseydim iletinizi. Devir isleminden sonra 3 ay gecemezsiniz olayi palavra. Bunu musteri hizmetlerinde de bilen yok,subelerde hic yok.

Turkcell hat babamin uzerindeydi. Uzerime devraldim. Islem tamamlandi,karsi caddeye gectim turk telekom bayisine onlarda gecis yapamazsiniz dediler. Dedim sen islemi yap. Ve bal 20 gb faturasiz olarak gecis yaptim ayni gunde.

Burada onemli nüans su, gecisi mevcut operatorde yapiniz ki gecis yapacaginiz operatorde tasima kampanyalarindan yararlanabilin.

Hatti tasiyip devir yaparsaniz bircok kampanyadan yararlanamiyorsunuz. Sahsen denenmis uygulanmis sistemdir.

• Arkadaslar telefonumu modem olarak kullanıp televızyondan youtube uygulaması uzerınden baglanınca sızce ne olur phlıps tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 11 Nisan 2021; 20:36:53 >
  • Ttelekom faturasizim, şartlarda faturaliya gecise uygundur deniyor. Sms ile kabul etmiyor,sube yok gecemen diyor,m.hizmetleri gecebilirsiniz ama subeden yapin diyor. Kısır dönguye girdik.. yardimxi olabilecek var mi

• Zagzag45 Z kullanıcısına yanıt

Başka bayiler den geçiş yapmayı deneyebilirsiniz hocam

• Arkadaşlar ben 1.5 aydır sınırsız sosyal paketine geçtim ancak instagrama girdiğimde normal internetim den de yiyor mesela Instagram da 500mb girmişsem normal internetten 150 MB civarı gidiyor YouTube de girdiğimde her girişimde 50 100 MB gidiyor sizinde böyle mi yoksa bitek benimki mi böyle
    Bugün sil supur yaptim ondan günlük 2gb geldi Instagram YouTube girdiğimde hepsini ondan yiyor

• JASONLEXX J kullanıcısına yanıt

Sosyal medya sadece ana kotandan yemez, bunun harici ek paketin varsa kullanımların ek paketlerden düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: JASONLEXX

Arkadaşlar ben 1.5 aydır sınırsız sosyal paketine geçtim ancak instagrama girdiğimde normal internetim den de yiyor mesela Instagram da 500mb girmişsem normal internetten 150 MB civarı gidiyor YouTube de girdiğimde her girişimde 50 100 MB gidiyor sizinde böyle mi yoksa bitek benimki mi böyle
    Bugün sil supur yaptim ondan günlük 2gb geldi Instagram YouTube girdiğimde hepsini ondan yiyor
    Reklam ve diğer içerikler sosyal kotadan değil internet paketinden düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama hocam ilk ay hiç yemedi normal internet den şimdi yiyor

• quote:

Ama hocam ilk ay hiç yemedi normal internet den şimdi yiyor

Bende kullanıyorum sıkıntı yok bende 2 ayım bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Bende kullanıyorum sıkıntı yok bende 2 ayım bu arada

Alıntıları Göster

Hocam YouTube vanced de reklamolmadığı için herhalde denedim kotadan yemiyor ancak Instagram da bı kısmını kotadan yiyor sendede böyle mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JASONLEXX -- 15 Nisan 2021; 21:19:57 >
  • quote:

Hocam YouTube vanced de reklamolmadığı için herhalde denedim kotadan yemiyor ancak Instagram da bı kısmını kotadan yiyor sendede böyle mi oluyor

Alıntıları Göster

Hayır hocam bende öyle değil

• Vodafone Red 40 aynı içerik ama o 139 TL ve Vodafone'un internet hızı berbat. Türk Telekom'un hızı yine iyi ama sesi kötü.

Ben sese önem vermem ve hıza önem veririm diyorsanız alın, 70 TL daha az ödersiniz VF'e karşıt.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sesde bende problem yok hocam gayet iyi

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Deprem'de ses şebekdsi 2 gün kendine gelemedi. Alt geçitten geçiyorum şebeke komple gidiyor. Şimdilik Türk Telekom alınmaz.

Ya Vodafone, Ya Turkcell alacaksın.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Deprem'de ses şebekdsi 2 gün kendine gelemedi. Alt geçitten geçiyorum şebeke komple gidiyor. Şimdilik Türk Telekom alınmaz.

Ya Vodafone, Ya Turkcell alacaksın.

• Allah a şükür olsun henüz deprem tecrübesi yaşamadım ama önceki hattım turkcell den inan bulunduğum yerlerde daha iyi çekiyor. Üstelik köy ve şehirde

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.