Şimdi Ara

Turk telekom hatlarımı taşıyacağım, dünkü tecrübenize göre Turkcell mi, Vodafone mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT nin yaşattığı rezaleti tekrar konuşmaya gerek yok.

Ne eşime ne ana babama ulaşamadım saatlerce.

Deprem anında en az mağdur eden Vodafone muydu Turkcell miydi arkadaşlar. Hangisine taşıyacağıma karar veremedim. Tecrübelerinize göre hareket etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 27 Eylül 2019; 9:42:59 >

• Ben Turkcell diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin açıkara en iyi operatörü Turkcell'dir ve tercihinde o olmalı.

Vodafone evet iyi bir iş çıkarttı ama yavaş yavaş normale dönüldükçe dip hızlarla başbaşa kalman muhtemel. Inan Vodafone hattım var, en kral tarifesinde ve iyi birşey olsa cüzdanda tutmayıp elinden tel düşmeyen biri olan ben kullanırdım.

Dün Turkcell'de şebeke hiç gitmedi, net full vardı. (Farklı lokasyonlarda) ilk 10 dakika aramalarda sorun oldu sadece ve direk düzeldi.

Yasla sırtını Turkcell'e, bak keyfine.

• Sebeke kalite vs olarak denk gibi ama hiz farki cok var onun icin turkcell derim.

• fiyat ve firma sabıkası olarak değerlendirdiğim zaman vodafone diyorum. turkcell açısından herkes bir internet hızıdır tutturmuş ama günlük kullanım açısından önemli bir fark yok açıkcası. telefondan kimse 20-30 gb download yapmıyor zaten, 1080p videoyu rahat açıyorum işte daha ne olsun.
  • şarjının tükenmesini istemiyorsan turkcell derim. telekom ve vodadone da ısınma ve şarj sorunları oluyor sıkça

• vodafone ne ağa download hızı 1 mb'i bile geçmiyor rezil rüsva bir operatör

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turk Telekomun alternatifi Vodafone değil. Turk Telekom ile yılda 2 kere kafayı yersin,Vodafone ile hergün.
    Vodafone sadece parasını verip sınırsız youtube için kullanılır,o da 4G çekerse.
    Vodafoneye bulaşma,sarjına yazık etme. Zaten 10GB altı fiyatlarda neredeyse Turkcell ile aynı,hatta 7 GB kulvarında Turkcell ucuz. Forumda konularda detaylı yazdık anlattık.

• Bu akşam linkteki pakete geçiş yapıcam muhtemelen, yaş tutmuyor ama çocukların tc siyle oluyomuş heralde. 40 tl altı en çok internetli paket bu galiba.

• bugun benzin aldim 15 tl indiirmim vardi telefona sms gelmedigi icin indirim alamadim. allah belani verisn telekom

• Deprem sırasında Topkapıdaydım 10 dakika hat gitti sonrasında geldi ben arama yaparken Turkcell'li arkadaşlarımın sadece interneti vardı. Bu değişkendir

• yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Hayır daha fazla interneti uygun olan paketler var,profilimdeki linki açıp yazıyı tekrar inceleyiniz.

• Turkcell kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten o paketide senin konundan bulmustum. Konunu bastan sona okudum ama sadece ayni paketin faturasiz olanini bulabildim 5 lira daha ucuz.

Benim kacirdigim hala goremedigim bir paket mi var acaba ?

• yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Faturasız GNÇ Hoşgeldin 10+5GB =49 TL
    Faturalı GNC Pro 19GB = 59TL
    Bir de sizin bulduğunuz faturasız GNÇ Avantaj 34 TL.
    Hangisi size uyuyorsa seçersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Bu akşam linkteki pakete geçiş yapıcam muhtemelen, yaş tutmuyor ama çocukların tc siyle oluyomuş heralde. 40 tl altı en çok internetli paket bu galiba.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-firsat-midi?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR
    12 boyunca 2 GB hediye ediyor hoşgeldin kampanyasına ek olarak.

Haftalık gnc çatlat uygulamasi ile 2 GB da oradan bence gayet uygun geçebilirsiniz.

• Vodafone kesinlikle. Turkcell hattımla gece 01:00 a kadsr arama yapamadım

• Turkcell vodafone geçersen internet konusunda sinir hastası olabilirsin.
  • BIMCELL
  • Link atabilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.