Şimdi Ara

Turk Telekom Hacklendi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9333 cevap vermiyor. Mobil uygulamaya giremiyorum. *123# bakiye bile sorgulanamıyor. Ama hat aramalara ve internete açık. Sizde de varmı aynı sorun?
    Biraz önce TL yüklemesi yaptım. Para bankadan çekilmiş ancak yüklendi mesajı gelmedi. Hacklendi mi Türk telekom büyük soru işareti var şuan.

*Hattım faturasız bir de *123# yapınca hattınız Faturasız servislere uygun değildir diyor. Gece gece tövbe estağfurullah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 17 Ekim 2018; 1:32:44 >

• EDİT: 22 Dakika sonra sanırım acil servis önlemleri devreye girdi.

-9333 ulaşabildim, bakiye detaylarını söylemiyor, paket içeriklerini söylüyor.
    *123# hattınız Faturasız servislere uygun değildir mesajı yok oldu - Bakiye 0 gösteriyor.

İçindeki bakiye de yok olmakla kalmadı, Yüklenen TL nere gitti la? Gitti paralar yürüttü gibi birileri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 17 Ekim 2018; 1:47:11 >
  • EDİT: Sorun şimdi düzeldi. Arkadaşlar çok tırstım ha Müşteri hizmetlerine bile ulaşılamamıştır. Gece gece insanın aklına her Türlü senaryo geliyor. Darbe girişimi mi oldu gene acaba diye düşünmedim değil. Müşteri hizmetlerinden yarın detaylı bilgi isteyeceğim ne oldu bu 45 dakika içerisinde acaba!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 17 Ekim 2018; 2:1:42 >
  • Gece saatlerinde bazen,servisler kullanım dışı olur.Sanırım "gece herkes uyuyor,sistem çalışmamızı bu sakin saatlerde yapalım" diyorlar.

Tüm operatörlerde olabilir ama VF ve TT şebekelerinde daha sık olur.

Alışmalısın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Gece belli bir saatten sonra telefon kullanımı en düşük seviyeye indiği için böyle bir durumla karşılaşmışsın. Genelde sistem güncellemeleri telefon kullanımın olduğu gece saatlerinde yapılır.
  • Çok hayal kurmuşsun panik ataksın anlaşılan. Genel bir sorun olduğunu ve hatta ciddi bir sorun olduğunu duymadım, bölgesel yerel bir hat sorunu veya yenileme saatine denk gelmişsindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 5G mi geldi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TT da normal böyle şeyler.

Daha açıklı paketleri bulup kapatamıyorlar, bu kadar amatör bi ekip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.