Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.782
Cevap
578
Favori
2.028.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu 49,00 TL 100 gb alanların telefon faturasıda içerisine dahil mi ?

    telekoma bugün kapattırma için ıslak imza verdim

    49,00 TL 100 gb verilenlerin sadece internet faturası bu kadar ilaveten telefon için ayrı ücret geliyor dediler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnonimAdam

    Arkadaşlar bir yardımınıza ihtiyacım var.
    Arayıp işlem talebinde bulundum ama internetim hala kesilmedi o yüzden yine de bir sorayım dedim.

    İl değiştireceğim için mevcut taahhütlü yalın internet hattımı taşınacağım evime aldıracağım. Bana dışarıdaki ankastre kutusuna kadar hat çekileceğini ve bunun 24 TL olduğu söyledi müşteri hizmetleri. Ev içi kurulum isterseniz 96 TL ücreti dendi. Şimdi ben evde eğer telefon hattı için kablo yoksa aşağıdan kablo çekecek gibi görünüyorum. Muhtemelen evde hat var fakat yine de şöyle bir fikir de var aklımda.

    Ben şuanki hattımı açık tutup oturduğum eve yeni taşınacak olan arkadaşıma hattı devredip gittiğim ilde yeniden taahhüt vererek bu paketi indirimli olarak modem ve kurulum ücretleri de içinde olacak şekilde abonelik alırsam daha mı karlı olurum? Dış ve iç kurulumu o zaman ücretsiz yapıp ekstra bir de modem mi veriyorlar yoksa bu kurulum ücretlerini ay ay faturada yine bize iteliyorlar mı? Ne yapsam kararsız kaldım. Hem sıfır modem almak da istiyorum açıkçası şuanki modem sanki biraz sıkıntılı gibi geliyor sık bağlantı kopması yaşamaya başladım ayrıca anten de kırıldı her ne kadar etkilemese de bağlantıyı hoş görünmüyor ve sağlamlığını yitirdi sonuçta.

    Bilemedim bir yönlendiren olursa sevinirim.

    Bende sizinle benzer durumunuzdayim.Yarın ev değiştireceğim.Ayni il ayni ilce içerisinde.Yalın internet kullaniyorum taahhütüm yaklasik 2 ay sonra bitiyor(30 ekim).Ben bugün internetimi 38 gün dondurdum.12 günlük fatura gelecek.Neden 38 gün diye soracak olursanız ne kadar dondurursaniz okadar gün oteleme yapmanız gerekir.Bu durumda benim oteleme ile 28 ekime kadar zaten kullanmış olacağım.30 ekimde finish.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son durumda 3-4 sefer mh görüşmesi ve 3 sefer müdürlüğe gitme sonucunda müdürlükten Hipernet 35Mbps + 100 Gb AKK + Vdsl modem (TP Link Td-W9970v3) 59 TL'ye 24 aylık olarak aldım, ev telefonu farklı bir taahhütte olduğu için ücret içinde telefon yok. Verilen kampanya adı "24 ay indirim Fırsatı Kampanyası (24 ay taahhütlü)_İkna" olarak geçiyor. Hız testi değerlerim de aşağıda bulunuyor yüksek olmasının sebebi santralin çok yakınımda olması, modemin kablosuz bağlantısı da ev içinde çok iyi sinyal kaybı olmadan her odadan tam çekim gücü alabiliyorum, en uzak odada çekim değeri telefonda %91 olarak görünüyor. Son olarak mevcut 16 Mbps + 50 gb AKK taahhütüm bu Pazar bitiyordu bugün iptal işlemi için imza verdim ve aynı dakikalarda yeni tarifeme geçiş yaptım.

    http://www.speedtest.net/my-result/5546204632



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 12 Ağustos 2016; 8:35:28 >




  • İşten eve geldim hemen adsl kesmişler :D

    Bakalım bundan sonra ne önerecekler :)

    Şimdilik 4G ile devam

    Bu arada 4G ile PS4'de online maç yaptım. 1 maç 11 mb yedi ve inanılmaz hızlı sıfır lag maç geçti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 12 Ağustos 2016; 0:30:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce ttnet aradı

    16 Mbit hız, 100 GB kota , VDSL modem hediye 24 ay taahhüt 59,00 TL

    bu şekilde kabul ettim.

    Türknet daha cazip ama bulunduğum yerin zaten maksimum hızı 21 Mbit çıkıyor yani tam anlamıyla 24 Mbit hız bile alamıyorum. Riske girmek istemedim açıkçası bir sürü sıkıntı çıkarma ihtimalleri vardı

    Fiyatta aynıyken kabul edeyim dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chackall

    Son durumda 3-4 sefer mh görüşmesi ve 3 sefer müdürlüğe gitme sonucunda müdürlükten Hipernet 35Mbps + 100 Gb AKK + Vdsl modem (TP Link Td-W9970v3) 59 TL'ye 24 aylık olarak aldım, ev telefonu farklı bir taahhütte olduğu için ücret içinde telefon yok. Verilen kampanya adı "24 ay indirim Fırsatı Kampanyası (24 ay taahhütlü)_İkna" olarak geçiyor. Hız testi değerlerim de aşağıda bulunuyor yüksek olmasının sebebi santralin çok yakınımda olması, modemin kablosuz bağlantısı da ev içinde çok iyi sinyal kaybı olmadan her odadan tam çekim gücü alabiliyorum, en uzak odada çekim değeri telefonda %91 olarak görünüyor. Son olarak mevcut 16 Mbps + 50 gb AKK taahhütüm bu Pazar bitiyordu bugün iptal işlemi için imza verdim ve aynı dakikalarda yeni tarifeme geçiş yaptım.

    http://www.speedtest.net/my-result/5546204632

    arkadaşımın dediği paketi şimdi müşteri hizmetlerini aradım sordum doğruladı ama sadece yüz yüz tanımlamaya açık dedi yani ya ofise ya müdürlüğe gitmeniz gerekir dedi o aynı pakete 71tl dedi. bilginize. bende pazartesi acıbadem müdürlüğe gideceğim kaç aydır ilgilenmedim 89tl ödüyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 007messi

    Arkadaşım ttnette kopma filan yaşamıyorsan türk nette de aynı olur çünkü aynı alt yapı sadece fatura türk net
    Ben ilk açıldığında hızım 5 megabit açıldı sonra sorun çözüldü şu an 60 megabit kullanıyorum çok memmunum. Geçmeden hattının maxsimum alacağı hızı sorgulattır ona göre geç

    Cevap için teşekkür ederim. Daha önce ttnet de bağlamadık, yeni evimizi. Mobil internet kullanıyorduk ama mobilde hep sıkıntı.
  • Daha önce 50 mb/200 gb interneti 1 sene boyunca 78 liradan kullandım şubat ayında süresi bitti aynı fiyattan 1 sene devam etmek istedim kabul etmediler bende kapattırdım aradılar %50 indirimle 6 ay kullanabilirsiniz dediler kabul ettim 6 ay şimdi doldu. Ne önerirsiniz ? Aynı müşteriye 2.kez %50 indirim kampanyası uygulanabiliyor mu ?
  • beni de aradılar bugün. 16 MBPS/50 GB AKK 24 ay taahhüt 46 TL. Telefona da 10 TL dediler. Toplam 56 Tl 24 ay sabit fiyat. Ben bir düşüneyim dedim. Telefonu 5 TL'ye indirebilsem süper olacak ama zor gibi gözüküyor.
  • TTnet Alo 12 ay 5 lira idi. İnternet ise daha 1 yıl taahhütlü.

    TTnet Alo için nasıl bir yol izleyeyim. Ne kadar olur bitince ve indirimli ne kadar teklif sunarlar ?
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    İptal sonrası arayanlar dakikasız tarife için 10 TL'den aşağı fiyat söylemiyorlar, hem de 12 ay taahhütle...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KayzerSozze kullanıcısına yanıt
    56'yı veren 60'ı da verir; hem de taahhütsüz. turk.net'i tavsiye ederim.https://turk.net/taahhutsuz-limitsiz-internet-paketi/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    https://turk.net/taahhutsuz-limitsiz-internet-paketi/ 32 Mbps’e kadar hızlarda VDSL hizmeti alınabilmesi, abonenin hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafesine bağlıdır. Altyapının uygun olması durumunda 32 Mbps ve üzeri hızlar da verilebilecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da mesaj geldi, 34 gün sonra taahhütünüz bitiyor arayın konuşalım diye. İlginç.

    Niyetim ev telefonunu kapattırıp güzel bir yalın internet teklifi alabilmek. Olmadı ev telefonu için indirim isteyeceğim.
  • taahhüdümün bitmesine tam 1 ay var ve msj geldi,
    ofise gelin yada arayın görüşelim diye, gerçekten ilginç
    acaba daha uygun teklif almak için; dilekçe yazıp genel müdürlüğüme gitsem,
    yoksa ofise mi gideyim ya da telden mi arayayım,

    sizce arkadaşlar en uygun kampanyayı nasıl alabilirim
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Bunlari aradim ben altyapiniz yeterli degil adsl hizmeti verebiliriz diyorlar. Ben tt de son 1,5 sene boyunca 50 mbiti hipernet olarak kullandim hattim 72 mbite kadar destekliyor turkcell ve vodafone da yuksek hizli internet veriyor fakat bu dandikler altyapiniz yetersiz diyor. Tt internetimi kapattim yarisi gun aradilar bircok teklif sundular ben taahhutsuz 24 mbit 75 gb akk 12 ay indirimli 55 tl kabul ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beocan

    Bunlari aradim ben altyapiniz yeterli degil adsl hizmeti verebiliriz diyorlar. Ben tt de son 1,5 sene boyunca 50 mbiti hipernet olarak kullandim hattim 72 mbite kadar destekliyor turkcell ve vodafone da yuksek hizli internet veriyor fakat bu dandikler altyapiniz yetersiz diyor. Tt internetimi kapattim yarisi gun aradilar bircok teklif sundular ben taahhutsuz 24 mbit 75 gb akk 12 ay indirimli 55 tl kabul ettim.

    peki genel müdürlüğe gidip dilekçe mi verdiniz kapatırken, nasıl kapattınız
  • fatih_z kullanıcısına yanıt
    Once mh arayip kapattirma talebi veriyorsunuz daha sonra telekom mudurlugune gidip mh den kapattirma talebi verdiginizi imza atmaya geldiginizi soyluyorsunuz imzayi atiyorsunuz internetiniz 10 dk icinde kapaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    50 Mbps interneti telefon hattından mı yoksa ethernet kablodan mı kullandınız? GPON abonelerine VDSL veremiyorlar sanırım Türk Telekom yüzünden...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Ne sormak istediginizi pek anlayamadim. Bulungugum apartmanda fiber altyapi yok hipernet olarak hizmet veriyorlar bana. Hattim 72 mbite kadar destekliyor ve telekom altyapisini kullanan turkcell , vodafone bu hizlari verebilirken bu dandik firmami veremiyor ? Bir yerde anormallik var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.