Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.813
Cevap
579
Favori
2.031.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bana 750 Dk yettiği için sormadım, zaten en düşük ve uygun fiyatlı buydu.
  • Arkadaşlar pazarlığınızı iyi yapın ne koparırsak kar mantığını güden fir firma bu türktelekom.100 akk 16 mbitlik interneti 49 tl den yenilemiştim.10 tl telefon eklenince 59 tl yapar. Aradan 4 gün geçti çağrı merkezini aradım ben kullanmadığım telefonu ödemek istemiyorum böyle giderse telefon tahhütü bittiği gün yeni verdiğim internet tahhütünü de kapatırım vodafone'a geçerim dedim.Müşteri temsilcisi o zaman sizden telefon ücreti almayalım 24 ay taahhütle telefona 0 tl ücret ödersiniz yani ödemezsiniz dedi.Bizde onayladık ses kayıtları mevcut.Bugün tekrar aradım telefon paket bilgilerimi söylermisiniz dediğimde 0 tl lik paketdeğişikliğimizi onaylamamışlar.Bende gün saat saniye ve müşteri temsilcisinin adına kadar olan bilgileri verdim şimdi dinleyeceklermiş öyle birşey söylendiyse onaylayacaklarmış :) Siz siz olun bununda ucuzu olmaz diye düşünmeyin ben her arayışımda bişiler kopardım yani Domuzdan 1 kıl koparsanız kardır bunu unutmayın :)




  • Şimdi aradılar taahhüt bitti kampanya sunacağız dediler. 8mbit 50gb 64.90 mış. Telefon parasindan bahsetmiyor bile. Dedim çok kazık başka iss ye geçicem. Tamam dedi kapattık. Şaka gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mbps 50 gb akl + telefon 36.5 lira dediler yine kabul etmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BestSniper

    16 mbps 50 gb akl + telefon 36.5 lira dediler yine kabul etmedim

    Güzel teklifmiş. Bence kabul etmeliydin.
  • Siz bu teklifi nasıl aldınız acaba ? Müdürlükten mi yoksa çağrı merkezinden mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vav1en

    Siz bu teklifi nasıl aldınız acaba ? Müdürlükten mi yoksa çağrı merkezinden mi ?

    İkna birimi aradi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi planınız nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    Simdi planınız nedir?

    Turknete geçeceğim. 3 4 ay sonra akk düzenlemesi olacakmış.Taahhutsuz bir kampanya gerek.
    Kuryeyle sözleşme gönderiyorlar onu alıp birgün sonra kendim teslim edebiliyormuyum?
    18 e girmeme 3 ay var daha. Babamın üzerine yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay sonra yazlık adsl paketim bitecek. Bitince hattı donduruyorlarmış. Açarsan pakaet fiyatı olan ayda 90 küsür lirayı ödetecekler.

    Yazlık bir yer olduğu için taahhütsüz veya taahhütlü fakat aylık ücreti 40 liradan az bir kampanya olsa çok iyi olur.

    Ne derseniz, bir indirim kopartabilir miyim ?

    Not: yazlık internet bağlatmadan önce 2 hafta pazarlık yaptım hiçbir ek indirim aşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette taahhütum bitti.. turk telekomu aradım, internet için 24 ay x 52 TL yeni sözleşme söylediler. + 10 TL TTNET ALO. = 62 TL ! resmen rezillik

    illa başka firmaya geçmemi istiyorlar :)) keyifleri bilir.
  • mertw kullanıcısına yanıt
    Ben de Turknet ve vodafone a bakıyorum şu sıralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2 senedir d-smartı taahhütten dolayı mecbur kullandım, babam habersiz taahüt yapmış. ama artık yeter 3-4 gün sonra taahhüt bitiyor bende altyapı türk telekomun olduğu için türk telekoma geçmek istiyorum. hız ve akn çok sıkıntı değil benim için yalın internette en uygun kampanya hangisi ?? birde türk telekom bayileri mi yoksa direk müdürlüğe mi gitmeliyim. konya merkezdeyim zaten.
  • Arkadaşlar, TTnet kampanyam İnternet + Telefon pazar günü itibariyle bitmişti. Pazartesi telekom müdürlüğüne gittim. Fazlada uğraşmakta istemiyordum 75 Akn + 16 Mbit 56 TL (internet 46TL telefon 10 TL) olan kampanyaya 24 ay taahhüt vermek istedim. Ne yazık ki veremedim nedeni ise 48 aydan daha eski müşteri olamamamdı. 36 aylık müşteri olarak bana daha düşük AKN interneti daha yüksek fiyattan imzalatmak istediler. Siz olsaydınız ne yapardınız? Tabi ki bende sizin düşündüğünüz gibi birazda uğraşmaya karar vererek Internet ve Telefon hattımın iptalini istedim. Ve vodafone 49 TL lik kampanyasına geçmeye karar verdim. Tam gerekli işlemleri yapacakken bugün Telekomdan gelen telefonda 16 Mbit + 50 AKN yi telefon dahil olarak 50 TL olarak 24 ay taahhüt verdim. Ayni gün telekom müdürlüğüne giderek de eski müşteri olduğumu ve ücretsiz fiber modem kampanyasından yararlanmak istediğimi söyledim. Fiber modemi de 24 ay taahhüt vererek ücretsiz olarak aldım. 24 ay sonunda modem geri iade olmayacak sadece 24 ay boyunca interneti iptal etmemem gerektiğini söylediler.

    Özet olarak biraz uğraşarak 16 Mbit + 50 GB AKN + Telefon + Modem = 50 TL 24 Ay




  • maestroliq kullanıcısına yanıt
    Herşey dahil 50 tl gayet iyi. Bana da 46 tl+10 olankampanyayı sundular.Ben 3 tl daha yüksek olan 100 gb akk li 16 mbit hızında pakete 24 ay taahhüt verdim. 49tl artı 10 tl telefon 59 tl ye anlaştık. Telefon için çağrı merkezinden 12 ay taahhütlü 5 tl paket teklifi aldım şu an düşünme aşamasındayım 2 ay sonra telefon taahhhütü bitince 24 aylık internet taahhütü olmasına rağmen vodafone'a geçmeyi düşünüyorum cezayı vodafone ödeyecekmiş. Ayrıca bu modem kampanyasından bana hiç bahsedilmedi internete 24 ay tahhüt verdim ama modem felan almadım bunu talep etmelimiydim böyle bir hakkımız mı var ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maestroliq

    Arkadaşlar, TTnet kampanyam İnternet + Telefon pazar günü itibariyle bitmişti. Pazartesi telekom müdürlüğüne gittim. Fazlada uğraşmakta istemiyordum 75 Akn + 16 Mbit 56 TL (internet 46TL telefon 10 TL) olan kampanyaya 24 ay taahhüt vermek istedim. Ne yazık ki veremedim nedeni ise 48 aydan daha eski müşteri olamamamdı. 36 aylık müşteri olarak bana daha düşük AKN interneti daha yüksek fiyattan imzalatmak istediler. Siz olsaydınız ne yapardınız? Tabi ki bende sizin düşündüğünüz gibi birazda uğraşmaya karar vererek Internet ve Telefon hattımın iptalini istedim. Ve vodafone 49 TL lik kampanyasına geçmeye karar verdim. Tam gerekli işlemleri yapacakken bugün Telekomdan gelen telefonda 16 Mbit + 50 AKN yi telefon dahil olarak 50 TL olarak 24 ay taahhüt verdim. Ayni gün telekom müdürlüğüne giderek de eski müşteri olduğumu ve ücretsiz fiber modem kampanyasından yararlanmak istediğimi söyledim. Fiber modemi de 24 ay taahhüt vererek ücretsiz olarak aldım. 24 ay sonunda modem geri iade olmayacak sadece 24 ay boyunca interneti iptal etmemem gerektiğini söylediler.

    Özet olarak biraz uğraşarak 16 Mbit + 50 GB AKN + Telefon + Modem = 50 TL 24 Ay

    banada aynı teklifi yapmışlardı 1 ay önce kabul etmiştim; fakat geçenlerde siteden taahhütü kontrol edince telefon için 24 ay değil 12 ay boyunca taahhüt verildiği gözüküyordu. aradım müşreti hizmetlerini 12 ay sonra telefon için 18 tl daha vermem gerektiği belirtildi. bana öyle belirtilmediğini belirttim kayıtları dinlemişler evet haklısınız isterseniz taahhütü bozup vazgeçebilirsiniz 118 tllik ceza bedelini biz ödeyeceğiz dediler. bende kandırıldığımı böyle söylenmediğini düşünerek türk telekomla olan sözleşmeyi fesh ettim.




  • callottemre C kullanıcısına yanıt
    elimde telefon görüşmesinin kaydı var. özellikle sordum telefon 24 ay fiyata dahil mi diye ve müşteri hizmetleri de evet dedi tek fiyat ve telefonla internet aynı zamanda taahütü dolacak diye şimdi sözleşme şartlarını böyle sunan onlar dolayısıyla sözleşmeyi ben mi ihlal ediyorum onlar mı? anlamadım. neyse böyle bir durum varsa bekleyip göreceğiz.? neyse ki görüşmeyi kayda almıştım....
  • vav1en V kullanıcısına yanıt
    Telekom'un eski müşterine şöyle bir kampanyası var..Ücretsiz Hızlı Modem Kampanyası Kampanya şartlarını okursan üyeliğini iptal ettiğin zaman 24 ay modem kampanyasının geri kalan aylarını aybaşına 10TL ile çarparak Telekoma ödüyorsun.
  • maestroliq kullanıcısına yanıt
    evet siteye girip baktığımda telefon taahhüt son tarihi gözükmüyor fakat ;
    Paketinizde Sunulan Ücretsiz Ürün ve Servisler :
    ALO (THK) Konuştukça Öde
    THK Erişim Ücreti
    12ay - THK - Sabit ücret indirimi

    şeklinde görünüyor.
    Neyse 12 ay sonunda eğer fiyata bu şekilde yansıtırlarsa kendileri sözleşmeyi ihlal ederler.
    BTK şikayet dilekçesi vererek telefonda verilen sözleşmeye (elimdeki telefon kaydını da göndererek) uymaları konusunda talep ederim diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar şimdi telekom iptal biriminden çıktım. 2 yil değil 1 yıl taahhüt vermek istiyorum yoksa iptal etcem dedim. Evirdi çevirdi bakti, maalesef 1 yıl olmuyor dedi. Bende iptal başvurusunda bulundum. İnş telefon ederler teklif için.Telefon etmeme ihtimalleri var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyagERdem -- 27 Nisan 2016; 11:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.