Yeni abone olduğunuz için 1080 TL bağlantı ücreti normalde alacağınız ilk kampanya fiyatına dahil oluyor. Ama dedğim kampanya geçerseniz o listeki fiyatlara ayrıca eklenecek bağlantı ücreti taksidi. Yani örnek 100 mbps normalde 480 kampanya kampsamında 18 aylık. Siz geçerseniz bu kampanya 480 TL + 60 TL (bağlantı ücreti taksidi)+75 TL modem kullanım ücreti olacak. |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1644. sayfa)

-
-
Aa hiç aklıma gelmezdi. Teşekkürler.
-
4 mayısta Efsane online özel kampanyasıyla taahhüt vererek turk telekom aboneliği başlattım. 5 mayısta ekipler gelip kurulum yaptı. Bir saat sonra müşteri hizmetleri üzerinden fiberde yılın fırsatı kampanyasına geçiş yaptım. Cayma bedeli vs çıkmayacağı söylendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim 84 günüm kaldi gecmi kaldık. 15 ay lik kampanya icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o bitti fiber de yılın fırsatı 25 başladı 18 ay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni aboneliklerde alınan 1080 TL bağlantı ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.
bireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/transfer-firsati-kampanyasi-24-mbps
Telekom’a geçiş yoluyla kayıt olunabilecek tek tarifenin detaylarında bağlantı ücreti bu şekilde görünüyor sıfır kurulum ile alınan kampanyalarda şu şekilde yazıyor:
Yeni aboneliklerde alınan 1.080 TL bağlantı ücreti, 18 ay boyunca aylık 60 TL taksitli olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.
Fiber de yılın fırsatı 25 tarifesinden yararlanmayı düşünen arkadaşlar varsa müdürlük veya müşteri hizmetlerinden xdsl numarasıyla transfer fırsatına geçiş yapıp daha sonrasında fiber de yılın fırsatına geçiş yapabilir daha önce hiç deneyen olmadığı için bağlantı ücreti çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ancak yazılana göre çıkmaması gerekiyor deneyip olumlu veya olumsuz sonuç alan varsa yeşillendirebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkürler sayenizde 100mbps fiber için 18 ay 480 liraya geçiş bugün tanımlandı. Madem oluyor niye uygulamada bu kampanya yok? Çok üçkağıtçı bir yaklaşım
-
Hocam mesaj geldi bugün.Geçiş işleminiz tamamlandı kampanya paket ücretine ek olarak VARSA devam eden bağlantı veya modem taksitleriniz ayrıca yansıtılacaktır diyor.
Yani 100 megabit 480 TL oluyor bende.
-
Bi ben geçemedim ben soruyorum yok yada baska bisey.
Ceo yazdım bende daha once bilgi verdik dedi ister yap ister yapma havasindalar
Selamlar önceki mesajlarımda yazmıştım.Aşağıdaki talimatları kullanın.
www.turktelekom.com.tr
Yardım - İnternet Paketleri Hakkında Merak Edilenler | Türk Telekomhttps://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-evde-internet/internet-paket-bilgileri?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberBurdaki sözleşme ve taahütlerden
Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 25 olanı seçin ve müşteri hizmetlerine bağlanın.
Buradan sonra yapacaklarınız önemli.
Müşteri temsilcisi önüne gelen fırsatları kampanyaları size sunabilir ama kesinlikle buradakinden ucuz değiller ve sizi caydırmaya çalışabilirler. Başka kampanya taahhüt yok gibi.
"SİZ BEN Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 25 İÇİN KAYIT OLUŞTURMAK İSTİYORUM DEYİP KAYIT OLUŞTURUN.ONLAR SİZİ ARAYACAKLAR."Müşteri hizmetleri nerden duydunuz filan derse sitenizdeki sözleşme ve taahütler kısmında var bu sözleşmeyi almak istiyorum deyip kesin konuşun.
Daha sonra kayıt işlemlerini tamamlıyoruz.18 ay kafanız rahat bir şekilde internetin keyfini çıkarıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 7 Mayıs 2025; 16:7:56 >
-
Şimdi ben 6 ay taksit ödedim diyelim, 18 ay daha uzattım, sadece kalan taksit kadar mı ödeyeceğim, yoksa 18 ay boyunca her ay 60 tl kesme gibi bir saçmalık mı yapacaklar?
-
Hayır kalan taksitlerinizi ödeyeceksiniz.Taksitleriniz bitince faturanıza daha yansımaz. Bağlantı ücreti ilk abonelikte çıkar. Taksitler halinde alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 7 Mayıs 2025; 19:24:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfDarknessHocam mesaj geldi bugün.Geçiş işleminiz tamamlandı kampanya paket ücretine ek olarak VARSA devam eden bağlantı veya modem taksitleriniz ayrıca yansıtılacaktır diyor.
Yani 100 megabit 480 TL oluyor bende.
Fatura kesilince belli olur dediğim yere bakarsan
-
Yılın kampanyası 25 mi çıktı birde
-
Enson çıkan kampanya fby 25... 31.12 25 e kadar gecerli değilmi fiyatlar ne zaman değişiir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 7 Mayıs 2025; 21:30:54 >
Teşekkürler bugün geçiş yaptım tarifeye. 🙏🏻
indirimli mi sizinki hangi kampanya ve fiyat nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 7 Mayıs 2025; 23:49:4 >
-
100 mb kullanıcısıyım, temmuz sonu bitiyor taahhüt. 330 lira ödüyorum, az önce baktım sistemde 670 liraya 500 mb veriyor 18 ay. Hem geçesim var bir daha bulamam diye, hem de 3 ayı yakmak istemiyorum, siz ne dersiniz arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X