Şimdi Ara

Türk Telekom'dan Somali'ye 1.5 milyon TL'lık yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

%50 üzerinde istikrar isteği varken türkiyede birine yardık etmek ayıp olurdu.

Sizinki farkli bir Türkiye herhalde, ben hic görmedim o dediginiz istikrari...
  • fakirligi goremeyen umutarslan.com, aşama pazar kapanma saatinde yada kapandıkdan sonra
    yerlere atılan curuk ve ezikleri toplayan emeklileri hicmi gormuyorsunuz belkide siz gemicigi olan
    zenginleşen akplilerdensiniz.
  • bizden zorla aldığınız vergileri, bir kere de bize harcayın.
    Devletin parasını hangi hakla başkalarına dağıtıyorsunuz.
    Hadi bu yardım, peki ya suriyeli ve libyalı muhaliflere hediye ettiğiniz paralar???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

%50 üzerinde istikrar isteği varken türkiyede birine yardık etmek ayıp olurdu.

Sizinki farkli bir Türkiye herhalde, ben hic görmedim o dediginiz istikrari...

quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

fakirligi goremeyen umutarslan.com, aşama pazar kapanma saatinde yada kapandıkdan sonra
    yerlere atılan curuk ve ezikleri toplayan emeklileri hicmi gormuyorsunuz belkide siz gemicigi olan
    zenginleşen akplilerdensiniz.

ben onu laf çaktırma anlamında söyledim Bugünkü hükümetten zerre kadar memnun değilim.Amaçları cumhuriyet rejimini yıkıp arap devleti gibi koyunlaştırmak.Bizim insanımızda bu kadar aç gözlülük gurursuzluk oldukça amaçlarına ulaşırlar.Sokaktaki dilenci temizlikçi de hükümeti desteklediği için kimseye zerre üzülmüyorum.Beter olun diyorum

• keşke daha çok verseler
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Bizden haksız şekilde kazandıkları paraları veriyorlar. Umarım haksız da olsa allah yardımlarını kabul eder, tabi gerçekten şov için değil, kalplerinden gelerek verdilerse.

Ayrıca vergidien düşülmeyecekse...

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Somali'den önce Türk Telekom'um yardıma ihtiyacı var. Faturanın son günü yaklaşınca elli tane mail atmasını biliyor ama iş hizmete geldi mi ses yok hiç kimseden. O yardımı kendinize yapın siz de altyapınızı güçlendirin. Zırt pırt düşen internet, fiber optik hizmetin olmadığı bölgeler istemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

avrupanın en kalitesiz hizmetini alıyoruz avrupanın en pahalı internetini veriyorlar. eee tabi o akdar parayı mezara götürecek degiller ya benim senin parayı yardım amaçlı veriyorlar. helalmi tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Yardımın samimisi gizli yapılanıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

türkiye gibi sayısal uçurumun çok fazla olduğu ülkelerde,büyük işletmeler halka şirin gözükmek içn sosyal yardım kampanyalarını ön planda tutarlar,merak etmeyin bu işletmeler yatırdıkları parayı fazlasıyla çıkarırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

vatandaşlardan haksız olarak aldıgı haram paraları somaliye gönderiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

haram parayla yardım yapmak... sen türkiyede insanları SOY, sonra yardım et birde resim çektirmiş utanmazlar.

• Bir anda tt sempatizani oluverdim !!!

Tiksiniyorum bu sirketten!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.