Arkadaşalar, yaklaşık 20 gündür adslkota.ttnet.net.tr adresi offline durumda. Telekom hizmet vermiyor. Başlangıçta ayın son iki haftası olduğu için telekomun müşterisine ihaneti olarak zannetmiştim. Ama şimdi görüyorum ki 3 tam gün bitti. Hala hata veriyor.Hiç bir şey gözükmüyor.Demekki hizmeti tamamen kaldırmışlar.iptal etmişler.Anlaşılan o ki tam bir terbiyesizlik. Alın teri ile para kazanmak bazılarının işine gelmiyor. Canım ülkemi ne zaman şuuru yerinde insanlar yönetecek
Dostum sakin ol artık o kadar saldırgan olmuşuzki her an TT ye saldırıyoruz.
ADSL kota hizmeti hergün olduğu gibi bugünde çalışıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: groupfenbit
Arkadaşalar, yaklaşık 20 gündür adslkota.ttnet.net.tr adresi offline durumda. Telekom hizmet vermiyor. Başlangıçta ayın son iki haftası olduğu için telekomun müşterisine ihaneti olarak zannetmiştim. Ama şimdi görüyorum ki 3 tam gün bitti. Hala hata veriyor.Hiç bir şey gözükmüyor.Demekki hizmeti tamamen kaldırmışlar.iptal etmişler.Anlaşılan o ki tam bir terbiyesizlik. Alın teri ile para kazanmak bazılarının işine gelmiyor. Canım ülkemi ne zaman şuuru yerinde insanlar yönetecek
Vallahi Bende SorunSuz CaLI$Iy0r..
sorun yok çalışıyor
orası herzaman çalışmaz canı istediği zaman çalışır mesala şu an ay başı olduğu için çalışıyor ama ayın 20 sinden sonra yine offfff olur.
valla çalışıyor ama hiç güvenilir değil.geçen ay 700 mb takmışlar.daha yeni şimdi yazmışlar.ben kendimi ayın 27 sine ayarlamıştım.ama ayın 27 sinde dahi meğer kota çalışmıyormuş.yani eski günlere dayanıyormuş.son günlerde(28-29-30)hiç artmıyordu.beni kazıklayacaklarını anladım.hiç bir şey indirmedim.daha yeni bu gün yani 7 gün sonra birden geçen aydan 700 mb fazla girdiğimi yazmışlar.üstelik netmetrede vardı ama yinede bir yolunu bulup kazığı geçirdiler.ah ben şimdi bi şeyde ıspatlayamam ya ben buna yanarım
evet bi sorun yok bende de....bence makinanı bi virüs testinden geçir....
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_meric
quote:
Orjinalden alıntı: Real®
çalışıyor bi aksama yok
evet bi sorun yok bende de....bence makinanı bi virüs testinden geçir....
+1
nisan da 4 gün kota sabit gözüküyodu... daha yeni ekleme yapilmis!!!
ya beyler bencede sorun var! ben şu 1 buçuk haftadır adsl ciyim.. kotama bakıom.. 0 herşey..! ben o kdar downloand yapmıştım!
sorunsuz çalışıyor... no problemm...
Bendede bir sorun yok modemi kapattıktan 12 saat sonra işliyorlar sayfaya unutmayın arkadaşlar.
Bu soruda 234243 defa soruldu bir siteyi açamayan hemen soruyor internetmi göçtü sitemi kapandı yuh be
Yahu bende hiç girmiyor bu kota servisine ya.
quote:
Orjinalden alıntı: deniz17
Yahu bende hiç girmiyor bu kota servisine ya.
nasıl sende hiç girmiyo? o zaman senin bulundugun bölgede bir sorun var... dene bakalım http://adslkota.ttnet.net.tr
HATAYA BAKIN BENDE DE ACILMIYOR
Sistem Hatası java.lang.Exception: Can't connect to database at com.alcatel.dslman.selfcare.DBUtil.getRawTicketConn(DBUtil.java:133) at com.alcatel.dslman.selfcare.MonthlyTransferAction.entry(MonthlyTransferAction.java:89) at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor35.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324) at org.apache.struts.actions.DispatchAction.dispatchMethod(DispatchAction.java:280) at org.apache.struts.actions.DispatchAction.execute(DispatchAction.java:216) at org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:484) at org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:274) at org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1482) at org.apache.struts.action.ActionServlet.doPost(ActionServlet.java:525) at com.alcatel.dslman.selfcare.ControllerServlet.processRequest(ControllerServlet.java:90) at com.alcatel.dslman.selfcare.ControllerServlet.doGet(ControllerServlet.java:119) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:697) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:810) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:237) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:157) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:214) at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:104) at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.java:520) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invokeInternal(StandardContextValve.java:198) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:152) at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:104) at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.java:520) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:137) at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:104) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:117) at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.java:520) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:104) at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.java:520) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(ContainerBase.java:929) at org.apache.coyote.tomcat5.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:160) at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:793) at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11Protocol.java:702) at org.apache.tomcat.util.net.TcpWorkerThread.runIt(PoolTcpEndpoint.java:571) at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:644) at java.lang.Thread.run(Thread.java:534)
bendede ilk girdiğimde aynı hata oldu tekrar denedim açıldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme