Şimdi Ara

Türk Telekom adslkota.ttnet.net.tr HİZMETİNİ KALDIRDI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar, yaklaşık 20 gündür adslkota.ttnet.net.tr adresi offline durumda. Telekom hizmet vermiyor. Başlangıçta ayın son iki haftası olduğu için
    telekomun müşterisine ihaneti olarak zannetmiştim. Ama şimdi görüyorum ki 3 tam gün bitti. Hala hata veriyor.Hiç bir şey gözükmüyor.Demekki
    hizmeti tamamen kaldırmışlar.iptal etmişler.Anlaşılan o ki tam bir terbiyesizlik. Alın teri ile para kazanmak bazılarının işine gelmiyor. Canım ülkemi ne zaman şuuru yerinde insanlar yönetecek

• Dostum sakin ol artık o kadar saldırgan olmuşuzki her an TT ye saldırıyoruz.

ADSL kota hizmeti hergün olduğu gibi bugünde çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: groupfenbit

Arkadaşalar, yaklaşık 20 gündür adslkota.ttnet.net.tr adresi offline durumda. Telekom hizmet vermiyor. Başlangıçta ayın son iki haftası olduğu için
    telekomun müşterisine ihaneti olarak zannetmiştim. Ama şimdi görüyorum ki 3 tam gün bitti. Hala hata veriyor.Hiç bir şey gözükmüyor.Demekki
    hizmeti tamamen kaldırmışlar.iptal etmişler.Anlaşılan o ki tam bir terbiyesizlik. Alın teri ile para kazanmak bazılarının işine gelmiyor. Canım ülkemi ne zaman şuuru yerinde insanlar yönetecek

• Vallahi Bende SorunSuz CaLI$Iy0r..
  • sorun yok çalışıyor
  • orası herzaman çalışmaz canı istediği zaman çalışır mesala şu an ay başı olduğu için çalışıyor ama ayın 20 sinden sonra yine offfff olur.
  • valla çalışıyor ama hiç güvenilir değil.geçen ay 700 mb takmışlar.daha yeni şimdi yazmışlar.ben kendimi ayın 27 sine ayarlamıştım.ama ayın 27 sinde dahi meğer kota çalışmıyormuş.yani eski günlere dayanıyormuş.son günlerde(28-29-30)hiç artmıyordu.beni kazıklayacaklarını anladım.hiç bir şey indirmedim.daha yeni bu gün yani 7 gün sonra birden geçen aydan 700 mb fazla girdiğimi yazmışlar.üstelik netmetrede vardı ama yinede bir yolunu bulup kazığı geçirdiler.ah ben şimdi bi şeyde ıspatlayamam ya ben buna yanarım
  • çalışıyor bi aksama yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real®

çalışıyor bi aksama yok

evet bi sorun yok bende de....bence makinanı bi virüs testinden geçir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

quote:

Orjinalden alıntı: Real®

çalışıyor bi aksama yok

evet bi sorun yok bende de....bence makinanı bi virüs testinden geçir....

+1
  • nisan da 4 gün kota sabit gözüküyodu... daha yeni ekleme yapilmis!!!
  • ya beyler bencede sorun var! ben şu 1 buçuk haftadır adsl ciyim.. kotama bakıom.. 0 herşey..! ben o kdar downloand yapmıştım!
  • sorunsuz çalışıyor...
    no problemm...
  • Bendede bir sorun yok modemi kapattıktan 12 saat sonra işliyorlar sayfaya unutmayın arkadaşlar.
  • Bu soruda 234243 defa soruldu bir siteyi açamayan hemen soruyor internetmi göçtü sitemi kapandı yuh be
  • Yahu bende hiç girmiyor bu kota servisine ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz17

Yahu bende hiç girmiyor bu kota servisine ya.

nasıl sende hiç girmiyo?
    o zaman senin bulundugun bölgede bir sorun var...
    dene bakalım http://adslkota.ttnet.net.tr
  • HATAYA BAKIN BENDE DE ACILMIYOR

Sistem Hatası
    java.lang.Exception: Can't connect to database
    at com.alcatel.dslman.selfcare.DBUtil.getRawTicketConn(DBUtil.java:133)
    at com.alcatel.dslman.selfcare.MonthlyTransferAction.entry(MonthlyTransferAction.java:89)
    at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor35.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
    at org.apache.struts.actions.DispatchAction.dispatchMethod(DispatchAction.java:280)
    at org.apache.struts.actions.DispatchAction.execute(DispatchAction.java:216)
    at org.apache.struts.action.RequestProcessor.processActionPerform(RequestProcessor.java:484)
    at org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:274)
    at org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1482)
    at org.apache.struts.action.ActionServlet.doPost(ActionServlet.java:525)
    at com.alcatel.dslman.selfcare.ControllerServlet.processRequest(ControllerServlet.java:90)
    at com.alcatel.dslman.selfcare.ControllerServlet.doGet(ControllerServlet.java:119)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:697)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:810)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:237)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:157)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:214)
    at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:104)
    at org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.java:520)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invokeInternal(StandardContextValve.java:198)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:152)
    at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:104)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:137)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:117)
    at org.apache.catalina.core.StandardValveContext.invokeNext(StandardValveContext.java:102)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
    at org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(ContainerBase.java:929)
    at org.apache.coyote.tomcat5.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:160)
    at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:793)
    at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11Protocol.java:702)
    at org.apache.tomcat.util.net.TcpWorkerThread.runIt(PoolTcpEndpoint.java:571)
    at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:644)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:534)

• bendede ilk girdiğimde aynı hata oldu tekrar denedim açıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.