< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom, 1.550 TL’ye sınırsız 5G internet sunacak (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bence fiyat normal hotspot yetersiz ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Resmen şaka gibi. İnternet altyapılarını halen güçlendirmiyorlar. Vdsl ile devam, rezalet...
_____________________________ KURGUCU: Edius, Adobe Premier, Adobe After Effect, Adobe Photoshop , Adobe Fireworks...
SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - TCL P3A Pro 320Hz QD-Mini LED... -
Yıllardır ttnet altyapısı kullanan firmalardaydım bu sene ttnet ucuz kaldı diğer firmaların fiyatları ttnet fiyatlarına yaklaştığı için geçiş yaptım. Yıllardır netim kopup dururdu ttnete geçtiğimden beri hiç kopmadı düzelme var ama yeterli mi? Hala vdslde 65 hz alıyorum bu kabul edilemez 100 ver bari olması gereken fiberin en azından büyükşehirlerin her noktasına gitmesi.
mesela benim bulunduğum yerde en kötü operatör vodafone 6-7 mpbs çeken bi hatta 1235 tl vermektense ikinci en iyi çeken türk telekoma gectim napim yani ucuz diye 5-6 mbps çeken vodafonu saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 10 Mart 2026; 18:41:21 >_____________________________ -
Ağzı olan konuşuyor İşte herkes kendi açısından düşünüyor her şeyi
Kral sonuna kadar haklısın bunların üçünü toplasan bir operatör etmiyor.Hangisi işine yarıyorsa onu kullanacaksın tabi ki.
-
Hiçbir yerde çekmeyen firma için min 850 fiyat. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
_____________________________ INTEL CORE I9 14900K - ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II - ASUS ROG STRIX 4070 TI O.C. - G.SKILL 64GB 6400Mhz White - SAMSUNG 980 PRO 1TB GEN4 M.2 - CORSAIR 780T (WHITE) - NZXT C1200 GOLD ATX 3.1 -
-
Hocam bu hızı tam olarak hangi adreste aldınız bursa'da? Ayrica Bursa'da Turktelekomun 5g aktif ettiği bir adres biliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw777 -- 10 Mart 2026; 18:56:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarife abone alımına kapanmadan geçin arkadaşlar
_____________________________ -
Heykelden Aşağı inerken inönü caddesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
O kadar reklamlarını yapıyorlar neden kapatsınlar?
Bu tarifelere bi yıldızlı Günler gelirse o zaman dadından yenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Dunyada en pahali tarifeleri bizler ödüyoruz ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tekrarım yok iyi seyirler -
İlk önce bunu ücretli yapmak için karar aldılar
Sonra Turkcell açıkladı öncesinde fakat tepkiler gelince Vodafone ve Türk Telekom bizde ücret yok dedi, ardından Turkcell de ücret alınmayacağını söyledi
Sonra röportajlarda kotanın gerekliliğini savundu hepsi
Böylelikle ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler
Nette paylaşıma ücret diye aratarak konuyu takip edebilirsin
Örneğin ben bekâr yaşıyorum, bu kota konusu yüzünden fazladan abonelik alıyorum internet için
Genelde 12 saat çalışıyorum, eve gelince telefonumun internetini kullanabileceğim yerde doyumsuz firmalar yüzünden fazladan para ödüyorum pcde internet için. Örnekler çoğaltılabilir...
Hizmetleri de kötü, şebekeler çekmez, yığılma olunca kopar, ping vs...
Tarife var sınırsız merhaba paketi.......
Seytanin basi turkcell zaten.. P.m attim bu arada
Oyle bisey olmaz merak etmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt