superonline 50mbit sınırsız kullanıyorum ve upload 8mbit alıyorum, vdsl interietim. şuan binama türk telekom fiber bağlandı ve türk telekoma geçmek zorundaymışım. bana lütfen upload hızı yüksek, çok abartı bir fiyatı olmayan bir internet paketi önerebilirmisiniz? en az 8mbit upload hızı olan bir paket, daha fazlası çok daha iyi olur. biri yardımcı olabilir mi lütfen. |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (33. sayfa)

-
-
TT fiber üzerinden TürkNet tavsiye ederim 100mbps 8mbps upload fiber modem kira bedelli yok taahütsüz 169 ₺
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 yazacaktım bir 0 fazla basmışım 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu upload işi seçimden sonraya kaldı sanırım
-
:)
-
:)
-
Tam tersi şu arada muhalefet sıkıştırırsa aradan kaçar. Yoksa sittin sene göremeyiz.
-
Uzaktan, online eğitimin yeniden masaya konulduğu şu günlerde bu bahsedilen upload hız artışını görmemiz yüksek ihtimal sanırım.
-
fazla iyimsersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzaktan eğitimde 20 MBPS upload fazla fazla yeter, geçersiz bahane maalesef
-
Bu ülkede bazen hayat kurtarıyor :)
-
az az yetmemesinden yeğdir bence.
-
https://www.youtube.com/shorts/VAwyBjDyfZk?feature=share
Hayırlı olsun diyelim mi??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BTKnın en azından dowland hızının yarısını upload hızı olarak verdirmesi şartını koyması lazım diyorum ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her nekadar yüksek sayılamasa da diğer operatörlerle kıyaslandığında poyraznet fiyat/upload açısından biraz daha iyi durumda her nekadar 100mbit dl/ 8mbit upload verse de, 200mbitlik paket hızında upload değeri 27-28mbitlere ulaşıyor. (kağıt üzerinde 20 diyor)
benım tavsiyem ve düşüncem biri 100mbit alıyorsa en az %50si upload miktarı olmalı. 50/25 veya 35/16 gibi.
biri öncü olup şu işi çözerse piyasanın kaymağını yiyecek gibi görünüyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X