Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
44
Favori
201.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • superonline 50mbit sınırsız kullanıyorum ve upload 8mbit alıyorum, vdsl interietim. şuan binama türk telekom fiber bağlandı ve türk telekoma geçmek zorundaymışım. bana lütfen upload hızı yüksek, çok abartı bir fiyatı olmayan bir internet paketi önerebilirmisiniz? en az 8mbit upload hızı olan bir paket, daha fazlası çok daha iyi olur. biri yardımcı olabilir mi lütfen.

• TT fiber üzerinden TürkNet tavsiye ederim 100mbps 8mbps upload fiber modem kira bedelli yok taahütsüz 169 ₺

• Slear S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 yazacaktım bir 0 fazla basmışım 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu upload işi seçimden sonraya kaldı sanırım

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

:)

• AdRenaLime kullanıcısına yanıt

:)

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Tam tersi şu arada muhalefet sıkıştırırsa aradan kaçar. Yoksa sittin sene göremeyiz.

• Uzaktan, online eğitimin yeniden masaya konulduğu şu günlerde bu bahsedilen upload hız artışını görmemiz yüksek ihtimal sanırım.

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    fazla iyimsersiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

Uzaktan eğitimde 20 MBPS upload fazla fazla yeter, geçersiz bahane maalesef TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

• LGR9 kullanıcısına yanıt

Bu ülkede bazen hayat kurtarıyor :)

• By_Alesia B kullanıcısına yanıt

az az yetmemesinden yeğdir bence.

• https://www.youtube.com/shorts/VAwyBjDyfZk?feature=share

Hayırlı olsun diyelim mi??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BTKnın en azından dowland hızının yarısını upload hızı olarak verdirmesi şartını koyması lazım diyorum ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her nekadar yüksek sayılamasa da diğer operatörlerle kıyaslandığında poyraznet fiyat/upload açısından biraz daha iyi durumda her nekadar 100mbit dl/ 8mbit upload verse de, 200mbitlik paket hızında upload değeri 27-28mbitlere ulaşıyor. (kağıt üzerinde 20 diyor)

benım tavsiyem ve düşüncem biri 100mbit alıyorsa en az %50si upload miktarı olmalı. 50/25 veya 35/16 gibi.

biri öncü olup şu işi çözerse piyasanın kaymağını yiyecek gibi görünüyor.

• Bu konunun açılmasının üzerinden tam olarak 7 ay 15 gün geçti. Ben herhangi bir hız artışı göremiyorum, lütfen artmış gibi davranmayı bırakın, 2020 yılından beri hiçbirimizin Upload hızı artmadı, ve artmıyor da.

YALAN HIZ ARTIŞI HABERLERİ İSTEMİYORUZ Birileri excel'den kafasına göre tablolar yapıp bizi kandırıyor olan bu.

Bize artış olduğu zaman gelip haber verin, biz lafa değil icraate bakıyoruz.

2 Temmuz 2022

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

17 Şubat 2023

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 17 Şubat 2023; 22:16:21 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.