Şimdi Ara

Türk şirketlerinin yeni kabusu: Dijital ambargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleHawk

    Word neyse de Excel i sadece Data Sheet olarak biliyorsanız ve libre ofis gibi bir programdan tek farkının ücretli olmasıysa araştırman gereken çok şey var demektir

    Excel i araştır derim...

    Excel üzerinden erp bile yazarsın...

    Merhaba canım kardeşim

    Tahmin ettiğiniz gibi exelde sadece liste tutan biriyim derin bilgim yok. Ben sadece yaşadığımı iletmek istedim.
  • Devlette acilen pardusa geçilmeli. Pardus kullanıldıkça ilgi görecek ve gelişecektir. Sıfırdan bir windows tarzı işletim sistemi kimse bekleyemez zaten.

  • Herşeyi devletten beklememek lazım. Biraz da elimizi taşın altına koymamız lazım.https://milislinux.org/

  • Ben ticaret yapsam asla sirketime Microsoft, Apple, SAP, Google vs şirketleri sokmam. Çünkü hepsinin amacı sınai, ticari ve bilimsel casusluk üzerine. Rusya ve Çin bunları devlet dairelerinde kullandırtmadığı gibi özel şirketlere de engelleme getiriyor. Zaten artık çok açık konuşuluyor: Microsoft, ABD nin NSA kurumunun bir şirketi. Neden w10 bedava verildi sanıyorsunuz?

  • “SAP’nin iç denetim sürecinde .......... şirketinin İran ile bağlantıları tespit edildiğine dair Itelligence tarafından bilgilendirildik. ..... olarak İran’da tesisimiz, satış elamanımız, varlığımız, depomuz vb. olmadığını onaylıyorum. Faaliyetlerimiz tümüyle Türkiye’de yürütülmektedir ve ABD yaptırımlarını tamamen kaldırmadıkça İran’da ofis/fabrika kurma niyetimiz yoktur”

    iran ile ilgili ticaret den bahsetmiyor gibi ordan istediğimiz kadar mal alıp satabiliriz

    Yerli yazılım şart biz işyerinde Havelsan'dan aldığımız SAP kullanıyoruz çok sorunlu bir yazalım yamalı boğça gibi oldu.

  • 100 bin dolarlar ödeniyor o yazılımlara. öyle kaldırıp köşeye atmak mümkün değil.

  • İsmini vermek istemediğim bir savunma firmasında çalışıyorum. SAP yazılımı üzerinde tüm alımlar ödemeler onay süreçleri ve daha birçok şey burada kayıt altına alınıp kullanılıyor ve bu sistem için Almanya'dan uzmanları getirtiyoruz. Sistem için yıllık ödenen miktarı duysanız gerçekten Şaşırırsınız. Üstelik sistem hataları yükleme sıkıntıları kullanılan ek modüllerin çökmesi gibi birçok neden varken bu yazılım dünyada kullanılıyor diyerek bu sistemde kalması isteniyor. Daha iyisi yapılabilecekken bunu kullanmak gerçekten anlamsız geliyor....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tihilu

    "Bu bilişim işine kafayı takarsan kafayı üşütürsün" diyen başbakanın olduğu ülkede yazılıma yatırım mı yapılacakmış ? Keşke olsa ama hiç ihtimal vermiyorum.

    Fahiş fiyatla kotalı internet hizmeti alıyoruz. Hiç hükümetten birinin çıkıp "iletişim çağındayız , bu akk denen saçmalığa bir son vermek zorundayız" dediğini duydunuz mu ? Vergiden başka bir şeye kafa basıyor mu ?

    Sizin dediğiniz yazılımın kodlamasını yapan gençler ülkede geleceklerinin olmadığını düşündükleri için yurt dışına gitmenin yollarını arıyor. İlk önce bir gençleri dinleyin.

    Ha bu arada yerli malı haftasında yedirdiğiniz o elmayı da yurt dışından getirmeye başlarsak şaşırmayın.

    Ağzına sağlık kardeşim. Şimdi GENEL bir metin yazacağım.
    Pardusu yaratan ekibi bu hükümet dağıtmıştır ve Tübitak - ODTÜ ortak projesidir. Tübitak'ğın başına da hayvanat bahçesi müdür getirmiştir ve TÜPÜTAK olmuştur kurum, Allah diyen Kot Pantolona kadar gitmiştir projeler...
    '' EEMAAĞĞ PARDUZZ HALAĞ DEVAM EDİĞĞĞ ''
    diyen kimseler çıkacaktır, evet ediyor ancak yeni ekip güç tasarrufu moduna alınmış durumda...
    '' EEMAAĞĞ GENDİ UÇAĞIMIZIĞ YAPIYIHHH ''
    Onu yapan ekip ODTÜ ile TAV işbirliği içinde, şimdi sana soru yandaş kardeşim ODTÜ üniversitesi ile senin liderinin söylemlerini hatırladın mı? Küfür etmediği kalmıştı... Birde Ankara'daki fışkıyeci-dinazorcu başkanın ODTÜ yi mahvetmesi hemen arkasından... Sonra senin kafandaki sakallı cocuklar ve sıkmabaşlı kızlar haremlik selamlık bir miting yaptı. Erkekler sağda kızlar solda ayrı yürüdüler, ellerindeki pankartta yazan; ODTÜ YIKILSIN YERİNE ÜNİVERSİTE YAPILSIN... Bu kadar ACİZ olup, sorunları DIŞ GÜÇLERE, başarıları da aydınların üzerinden yapıp KENDİNİNMİŞ GİBİ İLAN ETMEYE yatkın hiçbir hükümet ve hükümet yalayıcısı olmamıştı... USA 6. filosuna karşı namaz kılanlar vardı birde (fotoğrafla sabittir)... Cahil olmak deyimi günümüz Türkiye'sinde zirve yapmıştır, tıpkı Kuran-ı Kerim gelmezden hemen önceki cahiliye dönemi gibi... Allah bizi bu hale getirdi diyemeyiz BİZ HAKETTİK demek ki.Türk şirketlerinin yeni kabusu: Dijital ambargoTürk şirketlerinin yeni kabusu: Dijital ambargoTürk şirketlerinin yeni kabusu: Dijital ambargo

    ODTÜ değil de Uludağ Üniversitesi olmasın o TÜBİTAK ile Pardus projesini yürüten?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropy_tr -- 8 Şubat 2018; 1:9:13 >




  • her düştüğümüzde daha güçlü kalkmasını biliyoruz hadi bakalım

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.